Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1no2:Kızlar bu arada ben gördüm kırmızıları umudum bir dahaki aya kaldı artık:Saruboceq:
:1no2:Kızlar bu arada ben gördüm kırmızıları umudum bir dahaki aya kaldı artık:Saruboceq:
senağlamasenağlama canım benim yaaa, napalım kısmet boyleymiş. peki ovulasyon testı falan almayı düşünüyormusun bu ay?:teselli:
tabrikler jasmincin benim de adetim geçeli 9gün oldu bugün ama hala umutlu değilim 2gün önce test yaptım negatif çıktı yanıldımmı acaba gelmesse pazartesi yada bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum aç karnına olmak şartmı acaba bilen varsa yorumlayabilirmi
Canlarım benim hepiniz sağolun ne yapalım kısmet vardır Allahın bir bildiği ndkcım dedidğin gibi sağlıklı olsun inşallah canım ovulasyaon testi hiç kullanmadım nasıldır nedir pekte bilmiyorum aslında yardımcı olurmusun? kullanmak isterim bu aysenağlama[/QUOTE
canım her ecanede bulunmuyor, iki çeşidi var. birtanesi küçük bir makina gibi, yani kullapıta atmıyorsun, birdaha kullanabiliyorsun.
birde canım bu idrar testi gibi çubuk olanları var onlarda bir pakette beştane oluyor. ama ikiside pahalı gelmişti bana. bide internetten arastır istersen canım makina 400 civarı, tek kullanımlık 5li pakette 110 civarı olması lazımdı. ben eğer bu ay tutmazsa yanı yarın regl olursam ilk işim kadıköye inip bu testten almak olacak. ama birde karar veremedim yaw. acaba doktoramı takıp yaptırsam o biraz daha maliyetliymiş ama sonuçta dr kontrolunde oluyor tatlım ya.::uhm:
tamam canım bakacağım valla bilmiyorum ki sanki böle şeyler bizi daha çok strese sokuyor gibide geliyor yani hiç uğraşmasak rahat bıraksak daha iyi mi olur acaba? Eşime üzülüyorum canım o kadar çok istiyor ki offfffffff offffff
ndk canım ben rahim ağzından yara tedavisi görüyodun yarayı yakacaklardı ama annem izin vermedi doğumdan sonra geçme ihtimali var diye
yok hayatım ya, yara yaktırdıktan sonra gebe kalan cok duydum ben.
günaydın arkadaşlar. günaydın ndk canım. bu sıralar cok alınganım. kusura bakmayın .klava:
günaydın canımmm, varmı bi gelişmeee???