sende bişe varmı kız???? bak ne diycem. senin adet düzensizliği beyinde bir sinir duymuştum. benim dr a bı bayan geliyodu. o cok yüksek oldugu için adet gecimesi oluyormuş sende de mi acaba böyle bişe var yoksa. hani bu düzensizliğin bundan mı acaba yoksa
kızlar günaydın shimina canım üzme kendine zamana bırak herşeyi ya kızlar karbanat olayını denediznizmi ben denedim köpürdü iyi hoş çeşme suyuyla denim köpürmedi ama sonra eşime yalvardım yakardım oda yaptı eeee oda köpürdü dicem inanmayın böle şeylere
kızlar günaydın shimina canım üzme kendine zamana bırak herşeyi ya kızlar karbanat olayını denediznizmi ben denedim köpürdü iyi hoş çeşme suyuyla denim köpürmedi ama sonra eşime yalvardım yakardım oda yaptı eeee oda köpürdü dicem inanmayın böle şeylere
sinir mi nası yaniifisfisfis peki tedavisi var mıymış, nası anlicam bende olup olmadığını :çok üzgünüm:
yok valla tatlım. bende artık şaşırdım ne zaman olduğumu. normalde bugunden itibaren bekliyorum. hiçbir sancım felan yok. gögüsler fora oldu ama:)
valla kız bana öyle dedi. dr tahlillerde bulmuş. 6 aylık ilaç tedavisi vermiş. 6 ayda sonra gel demişti. kızla yine muayende karsılastım. değerleri inmiş. dr artık hamileleği bekle demiş. dr una sorsana hayatım sen istersen.
günaydın kızlaarrrr..yasmin çook tebrikler canımmm..inan çok sewindim..darısı hepimisin başına..kızlar 4 gündür süren bulantım bitti dün..ben feci üşütmüşüm sanırım başka bişe diil yani..bugün doktora gidiyorum bakalım herbişeim normalmi warmı aşşaada yaramas bişeler ne war ne yok bi elden geçiiimm...yeni hbrler werin ay çok zewkli oluomuş hamşi haberi almakk
ndk cim arkadasın bahsetti şey, prolaktın hormonu fazlalığı. beyindeki hipofiz besine baskı yapıp doğal doğum kontrol sağlıyor diğer adı ise süt hormonu. ama zaten bu hormon tahlilleri sen ilk doktora gittiğinde yapılmıştır canım (benim sorunum bu hormondu)
doktorum ilk istediği şeyler bu hormon testleri. kan tahliliyle çıkıyor.
ndk cim arkadasın bahsetti şey, prolaktın hormonu fazlalığı. beyindeki hipofiz besine baskı yapıp doğal doğum kontrol sağlıyor diğer adı ise süt hormonu. ama zaten bu hormon tahlilleri sen ilk doktora gittiğinde yapılmıştır canım (benim sorunum bu hormondu)
doktorum ilk istediği şeyler bu hormon testleri. kan tahliliyle çıkıyor.
canım günaydınnn, test yapmadınmı hiççç inşallah hamile kalırsın canımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?