Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar günaydın shimina canım üzme kendine zamana bırak herşeyi ya kızlar karbanat olayını denediznizmi ben denedim köpürdü iyi hoş çeşme suyuyla denim köpürmedi ama sonra eşime yalvardım yakardım oda yaptı eeee oda köpürdü dicem inanmayın böle şeylere

sinir mi nası yaniifisfisfis peki tedavisi var mıymış, nası anlicam bende olup olmadığını :çok üzgünüm:

sağol canım evet zamana bırakmak lazım zaten elimizdende başka birşey gelmiyor vardır Allahın bir bildiği

günaydın canımm, inanma evet uydurma onlar a.s inşallah seninde hamile haberini alalım bu ay canımmm

günaydın kızlaarrrr..yasmin çook tebrikler canımmm..inan çok sewindim..darısı hepimisin başına..kızlar 4 gündür süren bulantım bitti dün..ben feci üşütmüşüm sanırım başka bişe diil yani..bugün doktora gidiyorum bakalım herbişeim normalmi warmı aşşaada yaramas bişeler ne war ne yok bi elden geçiiimm...yeni hbrler werin ay çok zewkli oluomuş hamşi haberi almakk

sinir mi nası yaniifisfisfis peki tedavisi var mıymış, nası anlicam bende olup olmadığını :çok üzgünüm:

valla kız bana öyle dedi. dr tahlillerde bulmuş. 6 aylık ilaç tedavisi vermiş. 6 ayda sonra gel demişti. kızla yine muayende karsılastım. değerleri inmiş. dr artık hamileleği bekle demiş. dr una sorsana hayatım sen istersen.

yok valla tatlım. bende artık şaşırdım ne zaman olduğumu. normalde bugunden itibaren bekliyorum. hiçbir sancım felan yok. gögüsler fora oldu ama:)

inşallah vardır canımmm allah hayırlısıyla nasib etsinnn, senin olur ama yaa sonuçta olmuştu bi kere sen bizden daha şanslısınn, ben test yaptım sabah negatif yine canım ümidim kalmadı artık

tamam canım sorarım sağolll, inşllah öyle basit bişeydir de düzene girer benimkideee :çok üzgünüm:

canım günaydınnn, test yapmadınmı hiççç inşallah hamile kalırsın canımmmmmmmmmmm

ndk cim arkadasın bahsetti şey, prolaktın hormonu fazlalığı. beyindeki hipofiz besine baskı yapıp doğal doğum kontrol sağlıyor diğer adı ise süt hormonu. ama zaten bu hormon tahlilleri sen ilk doktora gittiğinde yapılmıştır canım (benim sorunum bu hormondu)
doktorum ilk istediği şeyler bu hormon testleri. kan tahliliyle çıkıyor.

jasmincimmm nası bi duygu yaa hamile olduğunu öğrenmek, için kıpır kıpır mı yoksa şoktamısın tepkisizmisinn endişelimisinn anne olacaksın artık 3 kişi olacaksınız çocuk büyüteceksin okutacaksın ne bilimm bunlar geçiyomu aklındann merak ediomm hamile olduğunu öğrenen ne düşünür :)

kızlar valla yumurtlama zamanına takılmıyorum ben hiç. bana ananem dediki eskiden yumurtlama zamanını mı biliyorduk. adetin biter bitmez o günden itibaren gün aşırı ilşikiye girin. herseferinde ayaklarını kaldır biraz bekle. sonra da sağına dön yat bıraz dedi. biz öyle yapıyorduk. taki yeni adete 5 gün kalana kadar dedi. tavsiye ederim sizede. ben bu ay öyle yaptım:)

bu arada bu prolaktin hormonu belirtilerinde adet duzensizliği yada adet kanında azalma, göğüslerden sıvı gelmesi, baş ağrısı bunlar varsa mutlaka dr görünmeli.

valla bana yapıldı büssürü testler polikistik ve yumurtlama tembelliği saptandı polikistik için diana doğum kontrol hapı verdi geçirir dedi çok küçük ama sayıca fazlaymış. kulandım 6 ay azalmış dedi doktorum sonra bebek istediğim için dianayı bıraktım başka doktora gittim raporlarımı gösterdim bebek istiyorum dedim. sende yumutlama tembelliği var dedi menogon iğnesiyle yumurtamı oluşturdu. kistleri önemsemedi. belkide yoktur o dedikleriniz bende (inşallah) mirmirmirmir

olabilir patricia. cunku adını hatırlamıyorum. o bayanı göreli 4 ay oldu. daha da görmedim

canım günaydınnn, test yapmadınmı hiççç inşallah hamile kalırsın canımmmmmmmmmmm

yok hayatım yapmadım ihtimal wermiyorum pek bu ay çünkü..bide temizleneli bi hafta oldu..ama bulantım çok olunca acaba dedim hani üstüne görme mi ne omu acep dedim ama..geçti şimcik..kuruntuymuş:))) hayırlıssı canım hakkımızda hepimizin...

peki ben bişe soruym şimcik size..hamile olmayı çoğunuz bikaç aydır istiyosunuz di mi..peki ilk karar werirken filan hiç korkmadınızmı bu düzen değişicek nihayetinde..eşimle aramız nası olur..iyi mi olur kötü mü olur filan filan..yani ne biliym öyle korkularınız olmadımı hiç..ben çok kararsızım..hem arada annelik hissi acaip yakıyo içimi olsa bi miniğim diyorum..bazen de diyorumki erken mi daha acelemi ediyorum diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…