Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar ben eşimin tepkisini çok merak ediyorum yaaa, düşünsenize daha bebeği tutturamadan eşimin tepkilerini düşünüyorum :)))))))))))

:1no2:Kızlar bu arada ben gördüm kırmızıları umudum bir dahaki aya kaldı artık:Saruboceq:

yaoma yaaa :çok üzgünüm: bende görcem galiba canımmm. şimdi 1 ay daha var önümüzde ben inanıyorum ki hamile kalacağız önümüzdeki ayy, ben kendime çok dikkat etmeyi düşünüyorum, süt iççem folikplus alcam, yumurta takibimede düzenli gideceğin umutlu olcamm, ve gelcek allahın izniylee. dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle 1 yaşında bi kızları var bağışıklık sistemi çok zayıfmış sürekli hasta oluyomuşş. boğazları şişiyomuş parmak kadar çocuğunsenağlama yemek yiyomuyo çocukk, annesini de sadece 4 ay emmişş okadar huzursuz bi çocukkii zayıfmış ta yaşıtlarına göre. annesi kahroluyorr sabahlara kadar ağlıyorum diyorr, sürekli iğne vurduruyolarmış şurup içiriyomuşş. onu görünce içim bi tuhaf oldu. sağlıklı evlad iste dedi, bak bizimki oldu dedi ama bigün yüzüm gülmedi dedi içim parçalanıyo dedi. ben yiyorum dedi o yiyemiyo dedi nekadar acı bişey dedi.nolur olsunn olsun deme dedi olur dedi artık tıp ilerledi dedi, önemli olan olunca sağlıklı olması dedi.senağlama dayanamadım hallerine ve çok abarttığımızı düşündümm olmasını istiyoruz ama sağlıkla gelcekse olsun inşallahhhhh

senağlamasenağlama canım benim yaaa, napalım kısmet boyleymiş. peki ovulasyon testı falan almayı düşünüyormusun bu ay?:teselli:

Canlarım benim hepiniz sağolun ne yapalım kısmet vardır Allahın bir bildiği ndkcım dedidğin gibi sağlıklı olsun inşallah canım ovulasyaon testi hiç kullanmadım nasıldır nedir pekte bilmiyorum aslında yardımcı olurmusun? kullanmak isterim bu aysenağlama

canım kan testi için aç veya tok hiç farketmiyor, istediğin gibi yaptırabilirsin inşallah hamilesindir

ndk canım ben rahim ağzından yara tedavisi görüyodun yarayı yakacaklardı ama annem izin vermedi doğumdan sonra geçme ihtimali var diye

tamam canım bakacağım valla bilmiyorum ki sanki böle şeyler bizi daha çok strese sokuyor gibide geliyor yani hiç uğraşmasak rahat bıraksak daha iyi mi olur acaba? Eşime üzülüyorum canım o kadar çok istiyor ki offfffffff offffff

aynen bitanem yaaa, ben daha 27 ama eşim 35e basacak bir hafta sonra, o ilk günden beri deli oluyor hamile lafına bile kızlar haftaya eşimin doğum günü. ve hep hayal etmiştim bebiş haberini ona doğum gününde vermek için( ama bu senede kısmet olmıcak galiba... yine regl olacakmışım gibi oluyor kasıklarım. klava:

ndk canım ben rahim ağzından yara tedavisi görüyodun yarayı yakacaklardı ama annem izin vermedi doğumdan sonra geçme ihtimali var diye

canım bende yaktırdım yaramı, çok büyük dedi doktorum yakmamız gerekiyo dedi yaktı :çok üzgünüm: yara varken gebe kalma şansım daha da azalır diye yaktırdım ben, bazıları da yaktırıca gebe kalmak zor oluyo diyosenağlama

sende bişe varmı kız???? bak ne diycem. senin adet düzensizliği beyinde bir sinir duymuştum. benim dr a bı bayan geliyodu. o cok yüksek oldugu için adet gecimesi oluyormuş sende de mi acaba böyle bişe var yoksa. hani bu düzensizliğin bundan mı acaba yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…