Erken Hamilelik Belirtileri

slm kızlar yeni hamişler varmış ne güzel valla. jasmin tebrik ederim canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. bu arada ben hala ankaradayım kontrollerimi oldum sonuçlar ii şükür kan tahlil sonucu 28 ine kaldı onlarda ii çıkarsa benden iyisi yok. kızlar yaa en verimli günleri başkalarının evinde geçiriyoruz. hayırlısıyla evimize bi gitseydik çalışmalara başlıcaz hemen :))) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amiiinnnn.

tekrar tebrikler jasmincin.
kızlar son adet tarihinin ilk gununden hesaplayacaksınız hamilelik haftanızı bilginize.

jasmincin tebrikler canım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı bütün isteyenlerin başına

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim benim yanımda oldunuz tek yürek attınız sanki siz sonuç beklediniz benimle çok sağolun size çok dua edicem Allahım kucağınızı boş bırakmasın hepinizi seviyorum

canım tekrar çok teşekkür ederim canım darısı senin başına eşim geldi beni arabayla almaya ben de A4 kağıdı baba oluyosun canım yazmıştı arabaya arabadayken kağıdı direksiyona koydum birden şok geçirdi ani fren yaptı öle işte

güzellerimmm hepinize günaydınnnnn, babamla aynı yerde çalışıyoruz. beni eve bırakıyor arabayla, dun dur bi eczaneden ilaç alıcam dedim(aslında test alacaktım) du bende gelicem diye tutturmazmı, o sinirle sadece bir ağrı kesici alıp çıktım eczaneden (((((((((((((((((((((((( test alamadım babamın yanında kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa(((((( cok sinirim bozulduuu... sizlerden varmı test yapabilen?

tabrikler jasmincin benim de adetim geçeli 9gün oldu bugün ama hala umutlu değilim 2gün önce test yaptım negatif çıktı yanıldımmı acaba gelmesse pazartesi yada bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum aç karnına olmak şartmı acaba bilen varsa yorumlayabilirmi

kaydirigubbakcemile5canımmm ben sana demedimmi yaaaaaaaaaaaa:))) ayyyy darısı bizlerin başına insallah. allah kucağına almayı nasip etsin canım eşinde çok sevinmiştir:)))))))))))

kızalar bugun kasıl ağrılarıyla uyandım ama öyle çok şiddetli değil yarın regl günüm ya , sanki evet gercekten regl oluyorum dedim kendi kendime, ama sonra geçti, allahım ya biran önce regl olayım yada gebe olduğumu öğreneyim. yani biran önce bilmek istiyorum sonucu...
ndk varmı canım sende bişeyler????????? şimdide yine başımda ağrı var .

teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere

:enbuyukkk: belirtilerinde bi değişiklik varmı hayatım . sende biliyorsun ki biz hamile buldukmu bırakmıyoruz şimdi ince ayrıntılarıyla neler hissettin yumurtlama gününden itibaren bi anlatabilirmisin canım :CüvCüv:

ya kızlar benim kafam karıştı bu kadın bana 1,5 haftalık dedi ben şimdi gebelik hesaplamada sat tarihimi yazıyorum 4 haftalık çıkıyo

ya canım benim hiç belirtim olmadı ne mide bulantısı ne bel ağrısı ne kasıklarımda ağrı nede göğüslerimde bir şişlik oldu sadece adetim 3 gün gecikti bir kerede kusmuştum ama alkol olmıştım alışık olmadığım için etki yaptı dedim

canlarımm günaydınn geçmişleri okuyodummm,
jasmincimmm nası sevindim bilemessinnnn allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasib etsin bitaneemmmm kaç çıkmış kan değerinn, ayy nası sevindim yaa kendi üzüntümü unuttum vallaa (

sabah kalktım test yaptım negatif çıktı yine (

yok bende kıslar emin oldum artık.

inşallahh rabbim bizede tattırsın jasminin duygularınııııı, eşin ne yaptı yaaa deli olmuşturr :))))

canım rabbimden umudunu kesme dua et bende sizler için edicem tekrar teşekür ederim değerim 69,4 çıkmış daha çok küçük eşim şok oldu kafamdan bacaklarıma bir elektrik indi dedi

canım rabbimden umudunu kesme dua et bende sizler için edicem tekrar teşekür ederim değerim 69,4 çıkmış daha çok küçük eşim şok oldu kafamdan bacaklarıma bir elektrik indi dedi

canımmm maşallah maşallah maşallah

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım bizim içinde bol bol dua et:teytey:

oyy canım yaaa ne güsel yaaa :dance: şimdi dikkat et artık kendinee artık 2 canlısınnn :teytey: bol bol meyve yee, bak ayva bebişin cildini çok güsel yaparmışş ayva yee bol bol süt içç balık ye sezon bitmeden sırnaşık şey bide bise dua ettt hamişlerin duası kabul olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…