Erken Hamilelik Belirtileri

İnşallah olacak canım benim inşallah aynı benim eşimin sarfettiklerini eşin diyor..Bizlerde bağıracağız burdansenağlama demekki zamanımız var sabrımız sınanıyor..:1hug:

kızlar kasık değilde karın izasının sağ tarafı çok ağrıyor..batma şeklinde çok acıyor yafsss

Valla doğru diyorsun jasmın kız için çok zor okumaya benzemiyormuş..Sözde gurbetliği biliyorum dıyordum pehhhh

Yasmincim valla onun icin bence ozel test yaptirmaliisn.. ama ben hangi iliskimde hamile kaldigimi biliyorum.. ovulasyon testi sayesinde..:)

yok belli olmaz o hem hamile olalımda hangı ilişkide hamile kaldığımı öğrenmeyeyim ne olacak heh.

kız tubacık ciddenmi ishal oldunmu gerçekten ayyy bak ben şimdi daha çok umutlandım akşam hem ishal oldum hemde kustum

Ilahi yasmincim hamilesin tadini cikar napcaksin gununu..:) hangisini.. valla maviscim gercekten hatta 7inci haftama kadar ishal rahatsizligi yasamistim.. insallah hamilesindir

tubacık clear blue kullanmıştın dimi
digital göstergeli mi bir netten bulup kullandığını linki atsana bana benim aldığım test dandik sanırım hiç yumurtalamadım ona göre

inş.tubacık inş.çok istiyorum artık hamile kalmayı kafayı yicem ya bunalaımlara giriyomm artık nolur bebişim gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…