canım yaa, benim pek ümidim yok ama inşallah hamişle haberlerini veririz burdan dua edelim birbirimize:CüvCüv:
shinmina harika bir oyku saol bizimle paylastigin icin (K)
:teytey: merhaba canım hoşgeldin aramıza, neden yazmak için bu kadar zaman bekledin
anladığım kadarıyla sendede çalışmalar son surrat devam ediyor:)
kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle tatlım
merhaba kizlar bende yeni uyeyim... biz bu ay ilk basladik calismalara ve doktorumun dedigi gibi 10. gun 12.gun ve 14.gun korunmadik ve ins tutmustur... suan reglime 9 gun var ama benim belim agriyor... dun butun gun karnim agridi ve bazende kaslarim agriyor... sizce hamilemiyimdir acaba... lutfen cevap...
[/QUOTE]İnşallah haftaya bu liste hamiş listesi olur :CüvCüv:
maviş83.....................20kasım
patricia......................23kasım/24kasım
ndk.......................... 24 kasım
shinmina ..................24 kasım
handan2546 ..............25 kasım
mavişim idrar testlerine güvenme, hemn hamile olsan bile erken daha çıkmaz idrarda. Sağlık ocağını ara bi kendin konuş bakalım ücretsizmiymiş gerçekten. Ya da annenin sorduğu yere git yaptır. Ama biraz bekle be güselimm daha 10 gün var diyodun adetine
kızlarr selaamm..nadir yazıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum..ama werin artık bi güsel haber demi...hamiş olduumu sanmıyorum ama bikaç gündür bu bulantı da neyin nesi?? :çok üzgünüm:hiiç bişe yemek istemiyo cnm..midem ağzımda geziyorummm
kızlarr selaamm..nadir yazıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum..ama werin artık bi güsel haber demi...hamiş olduumu sanmıyorum ama bikaç gündür bu bulantı da neyin nesi?? :çok üzgünüm:hiiç bişe yemek istemiyo cnm..midem ağzımda geziyorummm
canım senin için ne güzel bizimde öylr olsaydı ama hayırlsı tabi rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah mutlaka zamanı vardır bizlerde onu belkiyoruz ama hem yaş olunca hemde iki yıllık evli olunca herkes soruyor ve herkese açıklama yapmaktan o kadar sıkıldımki eşimin akrabalarının olduğu yere dahi gitmek istemiyorum birisi bir şey diyecek diye anlıycan bunun birde psikoljik baskısı var.senağlama:teselli:
canım sen beni öteki mavişle karıştırdın sanırım benim adet tarihim bugün yoksa onamı yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?