Erken Hamilelik Belirtileri

canım yaa, benim pek ümidim yok ama inşallah hamişle haberlerini veririz burdan dua edelim birbirimize:CüvCüv:

MUMLARIN ÖYKÜSÜ

Dört tane mum usul usul yanıyordu .
Ortalık öylesine sessizdi ki mumların konuşmalarını duyulabiliyordunuz .
Birinci mum dedi ki :
"Ben BARIŞ' ım !
Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor .
Sanırım yakında söneceğim ."
Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü ..
İkici mum :
"Ben VEFA' yım !
Ne yazık ki artık vazgeçilmez değilim .Onun için bundan sonra yanıp durmamın bir anlamı kalmadı "
Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgar onu söndürdü..
Sırası geldiğinde üçüncü mum hüzünlü bir sesle dedi ki :
"Ben SEVGİ' yim !
Yanacak gücüm kalmadı . İnsanlar beni unuttu , değerimi anlamıyorlar . En yakınlarını sevmeyi bile unuttular ."
Ve daha fazla beklemeden sönüp gitti ..

Ansızın ...
Odaya bir çocuk girdi ve 3 mumun da yanmadığını gördü .

"Neden yanmıyorsunuz ? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu ?"dedi
ve ardından ağlamaya başladı ..

O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı :

"Korkma ben yandığım sürece öteki mumları da yeniden yakabiliriz ,
ben
UMUT' um !"

Çocuk parıldayan gözleriyle UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı ..

UMUT ışığı yaşamımızdan hiç eksik olmamalı

… ki hepimiz onunla birlikte Vefa' yı , Barış' ı ve Sevgi' yi yaşatabilelim !!!

Gününüz aydınlık olsun ...
a.s.

kızlar yemeğimi yedim geldim bende benide yazın listeye bugün benim tarihim

merhaba kizlar bende yeni uyeyim... biz bu ay ilk basladik calismalara ve doktorumun dedigi gibi 10. gun 12.gun ve 14.gun korunmadik ve ins tutmustur... suan reglime 9 gun var ama benim belim agriyor... dun butun gun karnim agridi ve bazende kaslarim agriyor... sizce hamilemiyimdir acaba... lutfen cevap...

:teytey: merhaba canım hoşgeldin aramıza, neden yazmak için bu kadar zaman bekledin
anladığım kadarıyla sendede çalışmalar son surrat devam ediyor:)
kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle tatlım

hoşbuldum canım. Ne bileyim yazamamıştım işte bir türlü. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşaallah Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip eder hepimize.

canım hoşgeldin aramızaaa.s. ümidini kırmak istemem ama ilk denemede hamile kalanlar az genelde canım, ama inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir. doktorun verdiği günler dışında hiç denemediniz mi canım? gün aşırı ilişki önerilir genelde hamile kalmak isteyenlere, çünkü bu mucize hiç olmayacak dediğin anda bile olabiliyor. ne kadarlık evlisin? ve adetlerin düzenlimi canım?

İnşallah haftaya bu liste hamiş listesi olur :CüvCüv:
maviş83.....................20kasım
patricia......................23kasım/24kasım
ndk.......................... 24 kasım
shinmina ..................24 kasım
handan2546 ..............25 kasım[/QUOTE]

mavişim idrar testlerine güvenme, hemn hamile olsan bile erken daha çıkmaz idrarda. sağlık ocağını ara bi kendin konuş bakalım ücretsizmiymiş gerçekten. ya da annenin sorduğu yere git yaptır. ama biraz bekle be güselimm daha 10 gün var diyodun adetine

Patricia kullanıcısından alıntı
küçük listemize kendimide ekledim kızlar
maviş83....................20 kasım (bu gün )
patricia......................23kasım/24kasım
ndk.......................... 24 kasım
shinmina ..................24 kasım
handan2546 ..............25 kasım

[/QUOTE]

canımm bu artık kasım ayının son tarihleri sanırım:çok üzgünüm: kasımda hamile olduğumuzu duymamız için son 1 haftamız kaldı olmazsa eğer koskoca bir aralık var önümüzde sonrada yıl bitecek senağlama offf allahım nolur her isteyene ver yarabbimmm

kızlarr selaamm..nadir yazıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum..ama werin artık bi güsel haber demi...hamiş olduumu sanmıyorum ama bikaç gündür bu bulantı da neyin nesi?? :çok üzgünüm:hiiç bişe yemek istemiyo cnm..midem ağzımda geziyorummm

canım sen beni öteki mavişle karıştırdın sanırım benim adet tarihim bugün yoksa onamı yazdın

bide xxmavişimxx var ya onunla karıştırdı ndk galiba. :) anam normal hepimiz kafayı yedik zaten

hadi hayırlısı canım yaaaaa inşallah güsel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzz:lepi:

kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin canımm umarım güzel haberdir bulantıların

canım inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun.Allah yardımcın olsun o bilir zamanını.stres yapma ne olur.senin için dua edicem canım.herkes için aslında.

canım sen beni öteki mavişle karıştırdın sanırım benim adet tarihim bugün yoksa onamı yazdın

ay canım pardon yaaa bi zilli maviş daha vardı onla karıştırdım senii kafamçokkarıştı

allah ikinise de maviş maviş göslü bebişler versinnn aminnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…