kızlar herkese merhaba ben bugün işyerinde çok yoğundum giremedim birsürü muhabbeti kaçırmışım birde benimle aynı semtte oturan bi arkadaş var galiba ona duyurulur bende esenlerde oturuyorum kızlar beni hiç merak etmedinizmi bugün test aldımmı yaptımmı diye biliyosunuz benim adet tarihim 20 si yani yarın evet test aldım bu akşam yaptım
kızlar herkese merhaba ben bugün işyerinde çok yoğundum giremedim birsürü muhabbeti kaçırmışım birde benimle aynı semtte oturan bi arkadaş var galiba ona duyurulur bende esenlerde oturuyorum kızlar beni hiç merak etmedinizmi bugün test aldımmı yaptımmı diye biliyosunuz benim adet tarihim 20 si yani yarın evet test aldım bu akşam yaptım
kaydirigubbakcemile5bende bebek istiyorum. umarım bu ayda adet görmem.
ya canım sen bence yanlıs yapmıssın niye dersen adetten once yapılan testte cıkan oluyor tamam ama silik cıkar erken dollenme varsa ve ayrıca erken yaptıgın icin sabah ilk idrarınla yapman lazımdı daha kaybetme umudunu cok hamile tanıyorum adet gunu bir kac gun gecince bile cıkmayan
merhaba filiz arkadaşım,
5 haftalık sanırım , 2 ay önce ben kimyasal gebelik yaşadım değerim 150 ye kadar çıktı 4 haftalık demişti doktor. sonra değerler düştü düştü ve sıfırlandı tutunamadı bebişim. inşallah sağlıkla ilerlersiniz bebişinizle ... tebrikler
ben de 21 kasımı bekliyorum inşalllah bu defa sağlıklı bir bebiş nasip olur bize de.
slm canım valla ben ilk ay hamiş kaldım.bebek yapmaya karar verdik ve hamileyim.Allah ın hikmetine abak şaştım.inşallah sıra sizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?