Erken Hamilelik Belirtileri

Arkadaşlar merhaba, ben de sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazamamıştım bir türlü. Neyse Beni de aranıza alır mısınız? Ben de hayırlı evlat istiyorum Allah'ın izniyle. Bu ay 4. denememiz. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Ben de fsh biraz yüksek çıkmıştı ama doktorum muayene ve progesteron testi sonunda erken menopoz riskinin olmadığını (inşaallah) ve 6 ay kadar denememizi olmazsa bir de eşime bakılacağını söyledi. İnşaallah tekrar doktora gitmeye gerek kalmadan alırız müjdeli haberi. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşaallah. Bu arada umutsuz ve suzan bir-iki gündür yazmıyorlar takip ettiğim kadarıyla. Bilginiz var mı? İnşaallah önemli birşey yoktur, umutsuz da suzan da ve tabi suzanın bebişi de iyidir. Bu arada benim adet tarihim 1 ya da 2 aralık (inşaallah olmam yaklaşık bi 40 hafta kadar ama) belki alırsınız beni de listeye.

sonuç negatif ama daha ümidim var en azından yarına kadar

eee canım peki sonuç ne? Haydi hayırlı bir haber ver bize. :CüvCüv: ol :CüvCüv: ol :CüvCüv: ol lütfeeen

yaaaa:çok üzgünüm: Ama dur bakalım geçsin bi kaç gün tekrar yap test. İnşaallah :CüvCüv: sindir.

slm kızlar
dün kan testi yaptırmıştım doktor pek bişi sölemedi gıcık oldum bu kan değerlerini anlayan varmı,
benim 288.43 yazıyo kaç haftalık acaba :çok üzgünüm:

Kızlar ben arada sırada girebiliyorum işler yoğun bu aralar.hamiş olmayı çok istiyorum ama eşim İSTEMİYOR.çok mu acele ediyorum acaba

Gazili09 canım sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz de eşin istemiyor bebiş?

ya canım sen bence yanlıs yapmıssın niye dersen adetten once yapılan testte cıkan oluyor tamam ama silik cıkar erken dollenme varsa ve ayrıca erken yaptıgın icin sabah ilk idrarınla yapman lazımdı daha kaybetme umudunu cok hamile tanıyorum adet gunu bir kac gun gecince bile cıkmayan

slm kızlar
dün kan testi yaptırmıştım doktor pek bişi sölemedi gıcık oldum bu kan değerlerini anlayan varmı,
benim 288.43 yazıyo kaç haftalık acaba

bilen yookmuu

ayyyyy inş. canım ya ağzından bal damlıyo allahım inş. nasip edera.s.

slm canım valla ben ilk ay hamiş kaldım.bebek yapmaya karar verdik ve hamileyim.Allah ın hikmetine abak şaştım.inşallah sıra sizde :)

merhaba filiz arkadaşım,
5 haftalık sanırım , 2 ay önce ben kimyasal gebelik yaşadım değerim 150 ye kadar çıktı 4 haftalık demişti doktor. sonra değerler düştü düştü ve sıfırlandı tutunamadı bebişim. inşallah sağlıkla ilerlersiniz bebişinizle ... tebrikler
ben de 21 kasımı bekliyorum inşalllah bu defa sağlıklı bir bebiş nasip olur bize de.

hadi yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun
amin canım saol

slm canım valla ben ilk ay hamiş kaldım.bebek yapmaya karar verdik ve hamileyim.Allah ın hikmetine abak şaştım.inşallah sıra sizde :)

canım senin için ne güzel bizimde öylr olsaydı ama hayırlsı tabi rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah mutlaka zamanı vardır bizlerde onu belkiyoruz ama hem yaş olunca hemde iki yıllık evli olunca herkes soruyor ve herkese açıklama yapmaktan o kadar sıkıldımki eşimin akrabalarının olduğu yere dahi gitmek istemiyorum birisi bir şey diyecek diye anlıycan bunun birde psikoljik baskısı var.senağlama:teselli:

canlarım günaydın nasılsınız 10 günüm kladı çok heyacanlıyım klinliği aradım dün 10 gün var kanda varsa çıkarmı diye çıkar dedi ama ya çıkmassa çok üzülürüm ozaman aslında 10 günde çok bi zaman değil ama bekleyemiyorumda napıcam bennnn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…