Erken Hamilelik Belirtileri

ceylan valla nerdeyse çevremdeki herkes öyle anlamadım bizdemi var bi gariplik:))

ya bu arada bişi merak ettimm, bu topiki açan hatun nerdee yasıyomu hiç hamile kalmışmıı haberi olan varmıı?????

kılzar stresten olmuyor bebek ben ilk gebeliğimde doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldım
hapı bıraktım 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.şimdi benimkide stresten olmuyor

Hataycım umut oldun bize

teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucagınıza alırsnız.umut çok önemli ama kendinizide çok sıkmayın bende hep kafama takıyodum eşimdede problem vardı ama insan dediğin gibi yinede her ay ümitle bekliyor.umudunuz hiç bitmesina.s.

asspirinnnn bu "leylekleri bekleme annem yas bitti" yi nası yaptınn bende istiommm :çok üzgünüm: nası yapcammmm

Bende şimdiden süt içmeye meyve yemeye felan başladım vücut alışsın die ya işte bu merak insanı çatlatan

kızlar benım yarın adet gunum sanırım adet olcam ıns olmam sag kasıgımda sureklı batma var acaba dıom ama fazlada umıtlenmemek lazım

bu leylek resimleri falan nasıl koyuyorsunuz oraya ya merak ettim cahilim biraz bu konularda

Hamişlerimiz bol bol hergün 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu için

Hataycim nasil gidiyor hamileligin nekadarliksin?

benim yeni daha hamileliğim 7 hftalığım şuana kadar iyi gidiyor sadece 2 gün çok bulantım oldu birde tansiyonum üştü ama çabuk toparladım senin varmı bebek yada nekadar zamandır istiyosuna.s.

Valla ceylancim portakal suyunu icemiyorum ama mandalin bol bol tuketiyorum.. eksi geliyor.. daha cok sutlu meyveli icecekler tuketiyorum.. yada meyveli yogurt..

var hataycim biz bugun 9+4 olduk.. pazartesi kontrolum vardi kalp atislarini duydum cok guzel bi duyguydu.. insallah hersey iyi gider.. allah herkese nasip etsin. bu guzel duyguyu

leylek derken yandaki resimler dimi kullanıcı paneli ordan avatara resim yükle

Evet kızlar vücudu hazırlamalıyız günde yarım lt süt bol bol meyve en az haftada bir balık

o da iyi tuğbacık ben düşündüğümden beri hergün yediklerime dikkat ediyorum bu ay çok umudum yok herşey olacağına varır yoksa psikolojim bozulacak

var hataycim biz bugun 9+4 olduk.. pazartesi kontrolum vardi kalp atislarini duydum cok guzel bi duyguydu.. insallah hersey iyi gider.. allah herkese nasip etsin. bu guzel duyguyu

senin son adet tarihin neydi yenimi duydun kalp atışlarını benim 30 eylül son adet tarihim yarın gel demişti doktor duyulmazmı acab şimdi kalp atışları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…