kaydirigubbakcemile5 hadi insallah pazartesi günü ikimizde güzel haberi veririz bu sayfadan :))))))
yanlış anlamayın kızlar hepimiz için diliyorum bebiş:))):CüvCüv:
canım doktorum yarın çağırdı yumurtama tekrar bakıcak ve duruma göre ilşki önerecek henü bişey demedi hatta ilişkiye girme bekle dedia.s.
geçmiş olsun hatay evet canım yeni hamişler var ama sen tanımıyorsundur sanırım.sen nasılsın bebeiş nasıl kalp atışlarını duydunuzmu.
hataycımm hamişmisin sennn, ne güsel maaşallahh allah kucağına almayı nasib etsinn ne gibi belirtilerin oldu tedavi sürecin oldumu ne kadardır deniyosunnn, anlatsana yaaa[/Qgüzelim biz tam 3 senedir bekliyorduk bu haberi 3 senenin sonunda geldi müjdeli haber.benim eşimde varikosel sorunu vardı bu ay ameliyat olacaktı tam bu sırada süpriz oldu bebek.evlendiğimiz ilk günden bu yana istiyoduk biz bebek kısmet bu güneymiş rabbim isteyn herkese nasip etsin :ecrin_bebek:
yok canım yarın gidiyoruz inşallah duyarız kalp atışlarını sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ben bu ara fazla yogundum kendime bile vakit ayıramıyorum yarın doktordan sonnra nöbete gidecem varmı sende gebelik belirtileri umutsuz nerde biraz okumaya çalıştım geride kalan konuları ama umutsuza rastlamadım
Bi umut işte belki kalmışımdır dedim:)))) umut fakirin ekmegi :))
bizler bu kadar bebek isterken istemedigi halde bi gönül eglencesi için bebek aldıranlara deliriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?