Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar sag kasıgımda sureklı agrı ve batma hıssı var acaba psıkolojık mı dıom ama resmen batma hıssedıom ya ıns hamısımdır yoksa kesın bı sorun cıkacak senağlama

kaydirigubbakcemile5 hadi insallah pazartesi günü ikimizde güzel haberi veririz bu sayfadan :))))))
yanlış anlamayın kızlar hepimiz için diliyorum bebiş:))):CüvCüv:

ayy canımm inşallahhhh, zaten pazartesiye kadar mutlaka aramızdan bi hamiş çıkması lazımmm inşallah kızlarr allah hepimise sarışın mafi göslüü tombik bi bebiş veririi inşallahhhgamyoncuiremsu

geçmiş olsun hatay evet canım yeni hamişler var ama sen tanımıyorsundur sanırım.sen nasılsın bebeiş nasıl kalp atışlarını duydunuzmu.

canım doktorum yarın çağırdı yumurtama tekrar bakıcak ve duruma göre ilşki önerecek henü bişey demedi hatta ilişkiye girme bekle dedia.s.

sürekli doktora gitmek gerekiyo canımm, çalışıyoruz izin almamızda okadar stresliki allahım inşallah bian önce rahata kavuşturur hepimizi:Saruboceq:

geçmiş olsun hatay evet canım yeni hamişler var ama sen tanımıyorsundur sanırım.sen nasılsın bebeiş nasıl kalp atışlarını duydunuzmu.

yok canım yarın gidiyoruz inşallah duyarız kalp atışlarını sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ben bu ara fazla yogundum kendime bile vakit ayıramıyorum yarın doktordan sonnra nöbete gidecem varmı sende gebelik belirtileri umutsuz nerde biraz okumaya çalıştım geride kalan konuları ama umutsuza rastlamadım

hataycımm hamişmisin sennn, ne güsel maaşallahh allah kucağına almayı nasib etsinn ne gibi belirtilerin oldu tedavi sürecin oldumu ne kadardır deniyosunnn, anlatsana yaaa

yok canım daha yeni başladık calışmalara bu ay.5 aralık adet tarihim.umutsuzda 3-4 gunluk bir geçikmeyle adet oldu.

Hataycım tebrikler...allah kucağına sağlıklı kucağına almak nasip etsin

Umutsuz09 çok uzuldum ama bu ay başaracağız gelgit 06 aralıkta benım..

Hatay ne guzel allah banada öyle nasip etsin..çunku böyle kendımı dinledıkçe olmuyor

mucize bu hataycımmm, çok sevindim valla bize umut oldunn

Bi umut işte belki kalmışımdır dedim:)))) umut fakirin ekmegi :))

bizler bu kadar bebek isterken istemedigi halde bi gönül eglencesi için bebek aldıranlara deliriyorum ya

kızlar bol bol dua edin rabbim zamanını biliyor herşeyin sakın ümitsizlige kapılmayın mucizeler hala var gelgitcim bu ay seninde haberini bekliyoruz bu ay ve kızlar hepinizin birkaç günüdür girmiyorum nekadar büyümüş topik hadi bakalım çalışmalara devam hayırlı haberler bekliyoruz

Bi umut işte belki kalmışımdır dedim:)))) umut fakirin ekmegi :))

bizler bu kadar bebek isterken istemedigi halde bi gönül eglencesi için bebek aldıranlara deliriyorum ya

ya çocuğunu sokağa atanlara, döve döve öldürenlere, çöp kutusuna atanlara... allah kahretsin hepsinii rabbim verme böyle insanlara hiçbizaman isteyene ver rabbimmmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…