Erken Hamilelik Belirtileri

acilen test yaptırman gerekiyorrryerimseniben

cnm inş gebelıkle sonuc alırım...
artık alıstım ben cnm yanı aştım sanırım....
hayal krıklıgına ugramaktan korkuyorum...
aslında boyle sonucu bılmeden de gunler cok gusel gecıyo....
o umıt bıle ınsanı mutlu edıyo...
gebe olmadıgını bılmeden reglıyı beklemek daha husran...
kendımı boyle mutlu edıyorum işte...

hadi hayırlı olsun serdi.inşallah bu ay tutar fazla sıkıntı cekmeden bebeişine kavusursun inşallah.

Selam yaaa ben belirtilere bakmıcam ama inanın göğüslerimde aşırı ağrı var hassasiyetide geçtim ben ağrı yaa koltuk altımda göğüsümün ucuna doğru vuruyor ne arısıdır bu sizce

bilmiyorum hatay nerde yazmıyor hiç.sanırım hastanede hastaları var.yoğun galiba.

canlarım..kurtlular apma bekle bence sabrın sonu elbet selamettir..

selam kızlar naber ben bugun çatlatma iynesi oldum bakalım buay ne olacak dün yumurtam 18 mm di dua edin kızlar emeklerimiz boşa gitmesin....

canımmm inşallah utar bu ayyy, hangi günler ilişki önerdi doktorun???

ya kızlar halsizlik yokmu uyku hali falan maşallah öyle hararetli yazıyorsunuzkı cok dinamik görünüyorsunuz.halsizlikte ilk belirtidir.

yok be gelgitçim yaaa, iş yerim okadar stresli ki , ben gercekten hamile kalınca yani halsız olursam burayla nasıl başaçıkarım bilmiyorum

ndk sen ne yaptın canımın için?

napiimm be kuşumm, bekliomm kırmısılar gelmedi daha doktorum pazartesi gel bidaha kan testi yapalım dedi, beklicem bakalım, olursa da yine gitcem tekrar yumurtaları güçlendirici iğneye devam etcem -tatlicadiarzu-

Mavişim 1 haftan var daha adetine benim gibi sabret canım adet belirtiside olablir gögüs agrısı benim öle oluo yani gögüslerim çok arıo sonra adet oluom

Selam yaaa ben belirtilere bakmıcam ama inanın göğüslerimde aşırı ağrı var hassasiyetide geçtim ben ağrı yaa koltuk altımda göğüsümün ucuna doğru vuruyor ne arısıdır bu sizce

canımmm herkesin dediği gibi göğüs ağrısı gebeliğin belirtisiymiş. tabi bunlarında ceşitleri oluyor. ben bendeki prolaktın fazlalığını bilmeden önce ara sıra goğuslerm ağrırdı ucları kaşınırdı
ama prolaktini düşürünce geçti. dediğim gibi umarım gebelikten kaynaklanan bir ağrıdır canım mavişim ya

canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıs sen ne panik cadısın böyleeeeee
başka belirtin yokmu göğüslerinden başkaaa???? adet belirtisi de olabilir göğüste ağrıı. adet günün geçmedi daha sonuçta azcık sabret bi test yaparsınn zaten sabah kan testi yaptırcan sen dimiii??? rahat ol bak kendini dinleye dinleye hasta olcaksın

napiimm be kuşumm, bekliomm kırmısılar gelmedi daha doktorum pazartesi gel bidaha kan testi yapalım dedi, beklicem bakalım, olursa da yine gitcem tekrar yumurtaları güçlendirici iğneye devam etcem -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5 hadi insallah pazartesi günü ikimizde güzel haberi veririz bu sayfadan :))))))
yanlış anlamayın kızlar hepimiz için diliyorum bebiş:))):CüvCüv:

bendeki belirtiler sende olsa ne yaparsın acaba minik cadıııııııııııııııııııınaniknanik

bilmiyorum hatay nerde yazmıyor hiç.sanırım hastanede hastaları var.yoğun galiba.

canım burdayım kaç zamandır giremedim siteye çok yogundum bide anneannemi ameliyet ettirdik o yüzden pek giremedi nete neler oldu ben yokken yeni hamileler var galiba:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…