Erken Hamilelik Belirtileri

zeynep1978 sende bekliyorsun he senın kaç günün kaldı canım varmı bi belirti?

canım ya benim daha 12 günüm var ama bu günler yaklaştıkça sıkıntım başlıyor her ay kendimi hazırlıyorum bu ay oldu diye ama bir şey yok aynı şeyleri her ay yaşamaktan sıkıldım takmıycam diyorum dayaanamıyorum birde sormuyolarmı hala yokmu diye deliriyorum ya

selam kızlar,bende sizin gibi hamile kalmayı düşünüyorum 7 ay oldu ama hala tık yok.Bu ay reglim biter bitmez iki gün sonra yumurtlama oldu ve o zaman ilişkiye girdim.Normalde 35 günde bir oluyorum.Bu ay yumurtlamam ilk defa erken oldu.Ve şimdi üzerinden 16 gün geçti.Adetime 15 gün var.Amabenim başım çok dönüyor sürekli ve gögüslerim şişti ara sırada karnım ağrıyor adet olucam gibi bacaklarım ağrıyor.Ama test yaptım birşey çıkmadı.Sizce bukadar erken belirti olması normalmi yada testin negatif çıkması ? Yoksa başka bir rahatsızlığım mı var ? neolur akın verin artık kafayı sıyırcam çocuk çocuk diye (

benimde 4 gün gecikti haftasonu erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama biri biraz silikti tam emin olamadım. bugün kan testi yaptırdım ve o güzel haberi öğrendimm

kasıklarımda çok ağrı oldu özellilkle sol kasığımda.adet olucakmışım gibi çok adet ağrım vardı, hatta çantamda pedimle gezdim ama hamiş mişim

:teytey:

lütfen benide listeye ekleyiiinnn

darısı bekleyenlerin başına inşlh

filizusta hayirli olsun ALLAH tamamina erdirsin insallah.benim de günüm iki gün gecti daha.bir hafta önce yillik konturole gittim dr.yumurtan var hazir iki güne kalmaz patlar dedi.biz planlamiyorduk ama korunma yöntemi sakat geri cekilme yöntemiyle oluyordu iliski.ve bu hafta her gün iliski oldu.adetime yakin yumurtladim acaba kacan sperm olup hamile olunur mu.kafam cok karisik.böyle bir sey yasayan varmi??

Benim de 16sında adet olamam gerekiyordu,ama hala olmadım.Test yapmaya da korkuyorum,bu zamana kadar test yapar yapmaz adet olmuştum,ancak hiç bu kadar gecikmemişti.Ayrıca bu ay farklı olarak 10 gün öncesinden kasık ağrıları yaşamaya başladım ve hala var,ara ara batmalar da oluyor,fakat çok fazla akıntı yaşamıyorum.İnşallah hamileyimdir.

seninde 3 günün gecmis caresiz 10 gün bekliyceksin.zaten ilk 5 gün olmazsan garnti hamissindir.simdiye kadar hic gecikme olmadiysan.insallah hamissindir.:ecrin_bebek::CüvCüv:

Moralini bozmak istemem ama benim iki arkadaşım bu şekilde hamile kalmıştı,gerçi biz de son bir yıldır o şekilde korunuyorduk ama , o kısmet işi, olacaksa oluyor,risk çok fazla o yöntemde ancak her yöntemin riski var.Allah gönlüne göre versin

yok canim yani bir hafta öncesi konturol oldum regl tam 7 gün vardi ve dr.hazir yumurta var iki güne kalmaz catlar dedi.hani hemen tutma olasiligi varmi ki diye sasiyorum.bende bu yöntemle2,5 yil oldu korunali.hesapladigim gün tak diye gelirdi. yada bir gün öncesi olurdum.insallah yarin olurum:Saruboceq:

FİLİZUSTA tebrik ederim canım Alah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Allah ım butun isteyenlere versin inşallah

kızlar benim tek belirtim adet gecikmesi oldu.kantesti yaptırdım.öyle öğrendim.kızlar bence hamilelik belirtelerine çpk kafayı takıp stres yapmayın.ben olmıcak artık dediğim ay hamile kaldım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…