zeynep1978 sende bekliyorsun he senın kaç günün kaldı canım varmı bi belirti?
kızlar merhaba, dün kan testi yaptırıp sonucu bugün alacağımı söylemiştim. ve sonucu aldım hamileyimm.. allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
seninde 3 günün gecmis caresiz 10 gün bekliyceksin.zaten ilk 5 gün olmazsan garnti hamissindir.simdiye kadar hic gecikme olmadiysan.insallah hamissindir.:ecrin_bebek::CüvCüv:Benim de 16sında adet olamam gerekiyordu,ama hala olmadım.Test yapmaya da korkuyorum,bu zamana kadar test yapar yapmaz adet olmuştum,ancak hiç bu kadar gecikmemişti.Ayrıca bu ay farklı olarak 10 gün öncesinden kasık ağrıları yaşamaya başladım ve hala var,ara ara batmalar da oluyor,fakat çok fazla akıntı yaşamıyorum.İnşallah hamileyimdir.
sen kan testini bugün yaptirdin kac gün gecince yapilmasi gerekiyor???benimde cmt günü adet olmam gerekiyodu ama bugün yaptırdığım kan testinde çıktı
bende kan testi yaptır
filizusta hayirli olsun ALLAH tamamina erdirsin insallah.benim de günüm iki gün gecti daha.bir hafta önce yillik konturole gittim dr.yumurtan var hazir iki güne kalmaz patlar dedi.biz planlamiyorduk ama korunma yöntemi sakat geri cekilme yöntemiyle oluyordu iliski.ve bu hafta her gün iliski oldu.adetime yakin yumurtladim acaba kacan sperm olup hamile olunur mu.kafam cok karisik.böyle bir sey yasayan varmi??
sen kan testini bugün yaptirdin kac gün gecince yapilmasi gerekiyor???
yok canim yani bir hafta öncesi konturol oldum regl tam 7 gün vardi ve dr.hazir yumurta var iki güne kalmaz catlar dedi.hani hemen tutma olasiligi varmi ki diye sasiyorum.bende bu yöntemle2,5 yil oldu korunali.hesapladigim gün tak diye gelirdi. yada bir gün öncesi olurdum.insallah yarin olurum:Saruboceq:Moralini bozmak istemem ama benim iki arkadaşım bu şekilde hamile kalmıştı,gerçi biz de son bir yıldır o şekilde korunuyorduk ama , o kısmet işi, olacaksa oluyor,risk çok fazla o yöntemde ancak her yöntemin riski var.Allah gönlüne göre versin
zaten yarin da olmazsan garantilenir artik cünkü hic 3 gün gecikme olmadi simdiye kadar.onu bilmiyorum ama benim 4gün geçti
ama sen erken gebelik testi al eczaneden
onda adet günün geçmedende öğrenebiliyosun
adetin gecikmesini beklemene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?