Erken Hamilelik Belirtileri

inşallah canım hepimiz için geçen gece saat iki de kalkıp afedersiniz kustum benim çok ümitlendirdi belkide üşüttüm ama işte bir ümit

Yüce Rabbim vereceği günü bilir aslında ben ay içinde pek takmıyorum ama son iki gün kala çok hevesleniyorum sağolsun eşimde iyi gaz veriyo

valla benim eşim acayip rahat, kafama takıyorum diye bana kızıyo:) inşallah Yüce Rabbim en kısa zamanda verir:) benim sonuç ta alumlu olursa yarın buraya yazıcam...

kafamçokkarıştıkıslarr ben geldimmm, kanımı verdim sonucumu eşim alacak şuan hastanede bekliyoorrr ölecem sabırsızlıktannnnnnnn

ya kıslafrr eşime söylememişler hamilemiyim değilmiyim yaa offff değerlerden anlayanınız varmıııı???

ndk negatif olduğunu kim söyledi kimden öğrendiniz ben yaptırmadım canım test beklicem napiim dayanamıyorum ama sabredicem sanki adet olcakmışım gibi geliyor

ndk peki neden 2.25 çıktı ben yaptırdığımda 0 çıkmıştı homonların falan mı yükseldi acaba adetin geciktiyse yada gecikirse dr git

psilokum umarım canı sıkabilecek bir şey değildir doktora gittikten sonra bizimlede paylaşırmısın seni merak ettim

canım sağol. tabi haber veririm. eşim çarşamba gününe doktorumdan randevu almış. çarşamba akşamı haberdar ederim. umarım ciddi bişey değildir.

selam kızlar bikaçgündür yoktum bazı sebeplerden giremedim nete nasılsınız görüşmeyeli kimse yok galiba kaçıyorum ben yarın görüşürüz hepinizi öptüm:CüvCüv:

canım çok teşekkür ediyorum, kan testi yaptır bakalım birde anlattığın şikayetler hamilelik hebercisi aslında ama bilemiyorum kendim yaşamadım böyle şeyleri

evet benziyor ama ben bu durumdan sıkıldım artık inan gidip baktırasım bile yok. farkında olmadan bu konuda aşırı duyarlılaşıyoruz. geçen ay unutup kas gevşetici içtim inan o gece gözüme uyku girmedi ya hamileysem bişey olursa diye.. dişçiye gitmem gerekti yine öyle. ama bu diken üstünde yaşamak zor bide tabi bebek için birlikte olmak.. 5 aydır hep aynı sıkıntı ve her ay bir problem çıkmaya başladı.şişlik beni endişelendirdi o olmasa doktorada gitmeyeceğim ama ihmalkarlık olmaz..belirtilerin hamilelikle ilgili olduklarını hiç sanmıyorum. Bu aşırı duyarlılık her şeyi geciktiriyor. gerçi ilk 3 ay hiç duyarlılığımda yoktu ama bilemiyorum artık hayırlısı. sizleri haberdar ederim.

canımcım o zman sen hamilesindir cunku o kadar ust uste yapıpta hepsi cıkıyorsa..... ben yani tek yaptıgın test icin demiştim ama ard ardını pozitifler tekrarlıyorsa cok guzel hayırlısı olsun canım Allah bizlerede nasip etsin inşallaha.s.

canım senin durumun hamilelikle örtüşüyor ve testte pozitif cıkmıs o kadar da adetin gecmiş bence buyuk ihitmalle hamilesin inşallah ki oyledir guzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…