psilokum umarım canı sıkabilecek bir şey değildir doktora gittikten sonra bizimlede paylaşırmısın seni merak ettim
canım çok teşekkür ediyorum, kan testi yaptır bakalım birde anlattığın şikayetler hamilelik hebercisi aslında ama bilemiyorum kendim yaşamadım böyle şeyleri
psilokum üzülme,en azından eşin çocuk istiyor,benim eşim istemiyor,erkenmiş
canım ya bugün kan testi yaptıramadım ben ama sağlık ocağında idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.ben de yaptım akşam pozitif ti.3, gün adet gecikmemin.içime kurt düşürdün olmama ihtimali olabilirmi gerçekten ya.kafama takıldı şimdi ama benneyaptımki
çok saol inş. biz 5 aydır deniyoruz adte düzensizliğimden dolayı kalamadım. geçen ay doktora gittim ve iltihaplanma olduğu için olmamış olabilir dedi. 5 gün ilaç kullandım. ve bu ay reglim 7 gün gecikti. 15-20 gün öncesinden göğüslerim şişti. üstüne yatamıyodum ki hala öyle. hafif baş dönmelerim var. onun dışında regli olmam gereken gün hafif kanamam geldi yine regl oldum dedim ama 2-3 damladan sonra kesildi. birde kasıklarımda ağrılar var ara ara giren. şuanda yaşadığım belirtiler bunlar. en çok korktuğum psikolojik olması. umarım değildir. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?