Erken Hamilelik Belirtileri

teşekkü ediyorum düşündğün için evet bende çok umutlanmıştım son günlerde ama ne yapalım kısmet değilmiş bu ayda bunda da vardır bi:çok üzgünüm: hayır

slm arkadaşlar..

umutsuz son günlerde yaşadıklarını az önce okudum. Zor bir durum ama umuyorum beklediğine ve bu üzüntülerine bir gün değecek. geçmiş olsun diyorum.

bende son günlerde yaşadıklarımı yazayım istedim. geçen hafta pazar günü kalktıktan sonra ani bir krampla güne başladım.bide sol yumurtalık bölgemde bir şişlik ve sertlikle. ogün akşama kadar o şişlik geçti. kasığımda batma hissi devam etti. pazartesi günü o bölgedeki kaslarda sorun hissettim. ayakta durmakta zorlandım iş yerinde. adet dönemlerimdede öyle olur ayakta duramam. bunun üzerine eşimi aradım ve benim için doktordan randevu aldı. ertesi gün kaltım bişeyim yoook. bu konuda çok hassalaştığımı düşünüp randevuyu iptal ettik akşama hafif agrı tekrar başladı. yanlız sanki yer değiştirdi ve daha aşagıya indi. bu arada çok sık tuvalete gitmeye başladım. enfeksiyondur dedik sağlık ocağına gittim işten fırsat bulunca bir ara. tahlil yapıldı enfeksiyon falan yok. o günden beri sol kasığımda batma var ama oraya yerleşmiş ve kemiklerimide zaman zaman agrıtıyor. dünden beri adet olacak gibi bel agrıları ve vajinada hafif agrılar oldu. bugün vajinadan akıntı örneği almaya çalışırken bir şişlik hissettim ve parmağımı biraz daha uzattım inanamadım. vajina girişi daralmış ve ve orda yarım bir yuvarlaklık var. agrı acı yok. içeriye doğru uzanıyor. vajinanın dış kısmında değil ama. bu sabah idarar testi yaptım. sonuç negatif. geçen haftaki ağrı yerleşme agrısı olabilirmi diye baktım demekki değil. yerleşme ağrısı olsaydı şimdi pozitif çıkması gerekirdi. gerçi geçen hafta muhtemel yumurtlama günümdü ama ben daha erken yumurtladığımı düşünüyorum. şimdide belimin ağrısı hepten arttı. artık sıkılmaya başladım ben bu işten. adetime daha 6 ya da 8 gün var. internette sürekli bu konuları araştırmaktan helak oldum. bu hafta yine randevu alcam bakalım o zamanda kaçacak mı bu ağrılar...

arkadaşlar mide bulantısı kaçıncı haftata başlar benim 1 haftadır midem bulanıyo kasıklarım sancıyor acaba kist falan olabilir mi

psilokum umarım canı sıkabilecek bir şey değildir doktora gittikten sonra bizimlede paylaşırmısın seni merak ettim

canım çok teşekkür ediyorum, kan testi yaptır bakalım birde anlattığın şikayetler hamilelik hebercisi aslında ama bilemiyorum kendim yaşamadım böyle şeyleri

merhaba
adetıme 2 gun var 3 gun var ama dun lekelenme oldu. bu nedır acaba. ayrıca sık tuvakete cıkma dıs sorunları ve arada mıde bulantıları yasıyorum. dun test yaptım negatıf cıktı ama gene de ıcınmde bır umut....

kızlar benım hıc belırtım yok sadece kasıklarım cok agrıo bununda sebebı sanırım ıltıhap var dun ınanamadım afedersınız altımdan baya su gıbı akıntı geldı bu arada sanırım bu ayda olmadı adet olcam

günaydın kızlar. umutsuz bu ay kırmızı kartı görmüşsün ama bi daha ki ay inşallah hamiş haberiyle geliceksin bu arada olgunlaştım galiba üzülmedim yazmışsın cidden çok sevindim bu duruma çünkü geçen aylarda bu şekilde görseydin kırmızı kartı kötü olurdun eminim rabbim bizede nasip edecek bir gün inşallah.
kızlar belirtilere takılmayın valla ben artık unuttum hepsini. psilokum bence bir dra görün şişlikten falan bahsetmişsin tam anlayamadım o kısımları ama bence sen yinede bi dra git derim ben tabi yinede sen bilirsin

Ya kızlar ben cuma adetimi 1 gün geçe kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Ama hala da adet görmedim. Yumurtlamam geç olduysa adetim de tahminimden geç olur değil mi?Bu durumda kan testi de yanlış çıkabilir mi? Lütfen cevappp

kızlar günaydın herkese..
evet mutlu haberimi dün aldım...
kan testi yaptırdım ve sonucum pozitif...
eşimle birlikte gittik dün hastaneye.yarım saatte çıktı sonuç ama zaman geçmek bilmedi..
sonucu aldığımda hemşire açıklama yaptı.
beta hcg değeri hakkında....ve değerim 771.9 idi..
yani 5 haftalık hamileyim kızlar.
inanamadım,dilim tutuldu,ne diyeceğimi,ne yapacağımı bilemedim...
çok farklı bir duygu....
allahım hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder inşallah.
ve tek duam isteyen herkese yarabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
öpüyorum hepinizi.

:teytey::teytey:İşte yeni bir hafta yeni umutlar...Çok sevindim Allah inş.Kucağına almak nasip eder çok sevindim arkadaşım kutalrım ne kadar süredir bekliyorsun?

Canım beniiiiiim sende anne oluyorsun heee :CüvCüv::CüvCüv: Allahım kucağına alımayı,alıpta büyüdüğünü görmeyi nasip etsin inşallah...Yeni haftaya çok güzel başladık kaydirigubbakcemile3

Haydi kızlar yok mu arttıran sırnaşık şey

:teytey::teytey:İşte yeni bir hafta yeni umutlar...Çok sevindim Allah inş.Kucağına almak nasip eder çok sevindim arkadaşım kutalrım ne kadar süredir bekliyorsun?

canım ,biz haziran ayında başladık çalışmalara.:asigim:
ama tabii 2-3 ay deneyip olmayınca benim umudum kalmamıştı.
üzülüyordum,sıkıntı ediyordum hep..senağlama
bu ay hiç beklemiyordum.çünkü üstüne düşmemiştik pek bu ay.
hani yumurtlama günlerine denk getirelim falan die.
hiç beklemediğim bir zamanda çıkageldi bizim bebişimiz..
allah herşeyin zamanını en iii bilendir.bunu daha ii anladım artık..
araştırmalara başladım hemen.
hangi ayda ne oluyor.bebek nasıl gelişiyor.
benim nasıl beslenmem gerekiyor.
eşimde hemen yasakları saymaya başladı.:1closedeyes:
ağır kaldırmak yok,yemene içmene dikkat et vs..
çok güzel bir duygu...
allahım herkese nasip etsin inşallah.

canım hayırlı olsun tebrik ederim darısı bizlerin başına .... Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin amin...

seker sey senı tebrık ederım arkadasım ınsallah bızede RABIM nasıp eder yavrunu hayırlısıyla doğurmak nasıp etsın RABBIM

canımmm inan çok sevindim inş sağlıklı bi şekilde meleğini alırsın kucağına rabbim isteyen herkese senin bu yaşadığın mutluluğu yaşatsın :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin maşallah..Bende ağustos ayı itibaritle bekliyoruz cidden stres çok etkiliyor sanırım bakalım bizim ne zaman güldürecek meleklerimiz Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Bizde burdan ilan edebilsek:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…