Erken Hamilelik Belirtileri

ama iğne olduktan 1 gün sonra falan çatlamıyomu iğneylee, bukadar geç kalırmıki çatlamak için

biraz daha beklesemmi acaba.kafam karıştı iyice.benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor ve ağrıyor..
bugün yaptığım test bozukmuydu acaba.off yaaa...

hayırlı akşamlar nasılsınız yeni hamişler varmı aramızda inş rabbim herkesin gönlüne göre beri hoşçakalın.

Benim transferim 1 inde yapıldı tam 11 gun sonra kan testimde çıktı hamileliğim, 99 du oranım.Belirtilerim aynen senin anlattığın gibi canım o yuzden bence yani inşallah hamilesindir:) 16 yada17 sinde bi kan testi yaptr bence:)

SAGOL CNM BENIM BEN FRANSADA YASIYORUM BU YUZDEN KAN TESTI YAPTIRAMAM AMA IDRARDA BAKABILIRIM BELKI BU PAZAR VEDE DUN IDRARDA BAKTIM NEGATIF CIKTI ZATEN MORALIM BAYA BOZULDU AMA DEDIGIN GIBI BIDE BEN PAZAR YADA PAZARTESI DENIYIM SAGOL CNM MORAL VERDIGIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM CNM:teselli:

kızlar merhaba umutsuzdan haber varmı çok merak ettim acaba test yaptımı bayağa geçti adeti ama bilgisi olan varmı?

daha umutsuzdan haber yok bugun okul cıkısı kan testı yaptırcaktı ama haber gelmedi daha geç saatte gelir haber verir herhalde bize.hepimiz umutsuza yoğunlaştık burda merak ettik .

Slm kızlar bende kayınvalidemlere geldim umutsuzu çokm merak ediyorum sır o yüzden hemen nete çıktımm ama daha haber yok. inşallah hamiledir ya. haber alan olursa mutlaka yazın kızlar. ii geceler

kızlar merak eden etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum ama ben maalesef yine büyük bir hüsran yaşadım yine yeni adet tarihim 13 aralık, ama bu sefer üzülmedim o kadar yeni bir aya yeni umutlarla giriyorum

canım seni okadar iyi anlıyorum ki bu ay bende aynı şekilde hüsrana uğramıştım ama inan 2 gün içinde kendini toparladım şimdi yine umutluyum

kızlar merak eden etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum ama ben maalesef yine büyük bir hüsran yaşadım yine yeni adet tarihim 13 aralık, ama bu sefer üzülmedim o kadar yeni bir aya yeni umutlarla giriyorum

canım herşeyde bir hayır vardır .hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende adet oldum.herşeyden önemlisi sağılığımız bunada çok şükür diyelim cnm kendine ii bak:1hug:

kızlar bende bu ay fazla ustune dusmedım oldu galıba dedım ama bugun farkettım kı yumurtam gec catlamıs o kadar calısma bosa gıttı bu seferde gununu tutturamadık offff haftaya bende adet olurum

canım benim.yeni ay yeni umut İnşallah gelecek ay hamile kalırsın.dra gitmeyi düşünüyor musun

kızlar dün değil evvelsi gece geldi kırmızılar akşamdan hissetmiştim zaten daha görmeden anladım geleceğini ve olmuş gibi üzüldüm, çok korkuyodum gelecek diye ama belirtim yoktu bekliyodumda aslında tabi üzüldüm ama bu ay umutluyum arkadaşlar ben bu ay hamile kalıcam, haberi vereceğim anı düşünmeye başlamıştım bile ama neyse gerçekten herşeyde bir hayır var bu arada ben baya olgunlaşmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…