Kızlarrrrrr selamm:)
Ben yeni üye oldum siteye, ama gunlerdr takip ediyorum yazılanları, özellikle de hamilelik belirtileri ile ilgili olanları çünküüüü bundan 14 gun önce transferim yapılmıştı ve bekleme sürecinde ağrılarım oldu, moralim bozuldu, internette bu sitede yazılanları okumak moral oldu bana, bilmeden bana o kadar destek oldunuz kii sağolun:)
VEEEEEEee mutlu sonnnn!!! 11.gunde test yapıldı, oranım 99 çıktı ve hamileyimmmm!!! Arkadaslar 31 yşındayım ve bu zamana kadar beni daha çok mutlu eden hiçbirşey olmamış hayatımda bunu anladım,muhteşem bir duygu, Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn inşallah, tek duam bu...
Ve umudunuzu kaybetmeyin, benim mutlu haberim 3 aşılama ve bir tüp bebeğin üstüne geldi, denemeye devam yani kızlar pes etmek yok!!!
Belirtiler yada tedaviyle ilgili sorular olursa seve seve cevaplarım,
öpüyorum hepinizi
Özden:)
Ben yeni üye oldum siteye, ama gunlerdr takip ediyorum yazılanları, özellikle de hamilelik belirtileri ile ilgili olanları çünküüüü bundan 14 gun önce transferim yapılmıştı ve bekleme sürecinde ağrılarım oldu, moralim bozuldu, internette bu sitede yazılanları okumak moral oldu bana, bilmeden bana o kadar destek oldunuz kii sağolun:)
VEEEEEEee mutlu sonnnn!!! 11.gunde test yapıldı, oranım 99 çıktı ve hamileyimmmm!!! Arkadaslar 31 yşındayım ve bu zamana kadar beni daha çok mutlu eden hiçbirşey olmamış hayatımda bunu anladım,muhteşem bir duygu, Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn inşallah, tek duam bu...
Ve umudunuzu kaybetmeyin, benim mutlu haberim 3 aşılama ve bir tüp bebeğin üstüne geldi, denemeye devam yani kızlar pes etmek yok!!!
öpüyorum hepinizi
Amin hepimize inşallah ... asıl olay bundan sonra başlıyor galiba, yani herkes öyle diyor bakalım...tebrik ederim canım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öpüyorum hepinizi
suzancım okadar güzel umt veriyorsunki,inşallah bizde kalırız
Sen nasılsın?Bebiş rahatsız ediyormu seni(mide bulantısı,yorgunluk) gibi aman dinlen güzelim
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben şevval
arkadaşlar 2 yumurtam vardı 6 kasımda çatlatma iğnesi oldum. 8 kasımda gece 1 de çalıştık sonra gün aşırı. 13 kasım sabahı kan verdim hcg 5.6 progestron 2.25 sizce bu nedir
değerin yanında koyulaştırılmış h harfi vardı high yani düşük olunca l low yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?