Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar size söyleyeceğim tek şey fazla takılmayın yumurtlama günü falan.ben hamile kaldığım ay ne yumurtlamayı taktım ne başka birşeyi.mesela bizi en çok strese sokan ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup 1 saat yatmak.o hareketi yapmak bile bizi olumsuz etkiliyor.ben son ay yastıkta koymadım öyle uzun uzun yatmadımda.tek katıldığım nokta ilişkiden hemen sonra duş yapmamak.
ben yumurtlama gününde hamile kalmadım mesela.adetimbittikten sonraki ilk ilişkimde hamile kalmışım.kadınların her dönemde hamile kalma olasılığı var.o yüzden biraz rahatlayın.

Kızlarrrrrr selamm:)
Ben yeni üye oldum siteye, ama gunlerdr takip ediyorum yazılanları, özellikle de hamilelik belirtileri ile ilgili olanları çünküüüü bundan 14 gun önce transferim yapılmıştı ve bekleme sürecinde ağrılarım oldu, moralim bozuldu, internette bu sitede yazılanları okumak moral oldu bana, bilmeden bana o kadar destek oldunuz kii sağolun:)
VEEEEEEee mutlu sonnnn!!! 11.gunde test yapıldı, oranım 99 çıktı ve hamileyimmmm!!! Arkadaslar 31 yşındayım ve bu zamana kadar beni daha çok mutlu eden hiçbirşey olmamış hayatımda bunu anladım,muhteşem bir duygu, Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn inşallah, tek duam bu...
Ve umudunuzu kaybetmeyin, benim mutlu haberim 3 aşılama ve bir tüp bebeğin üstüne geldi, denemeye devam yani kızlar pes etmek yok!!!
Belirtiler yada tedaviyle ilgili sorular olursa seve seve cevaplarım,
öpüyorum hepinizi
Özden:)

çok doğru söylüyorsun suzan geçen eşim baktım ilişkide altıma yastık koyacak napıyorsun diye bağırdım.ya gerçekten kadınları anlamak zor önceleri kamp kurardık eşlerimizi alıştırırız sonrada onlara kızarız.bizde başka alemiz ya neyse.yanı artık ben de umursamıyorum.birde önceden kırmızılardan sonraki ilk dönemde ilişkiye girmiyorduk pek yanı fırsat olmuyordu şimdi girdik bakalım seninki gibi bende belki ilk gunlerde hamiş kalırım.yok yastıkmıs ayakları havaaya dikmekmiş.uydurma kızlar onlar. suzanın dediği gibi duşa hemen girmeyın yeter.sıcak suyla onlarda akıp gidiyor çünkü.yoksa o kadar hızla ilerliyorkı spermler ayaklarınızı havaya dikmeden o yolunu buluyor merak etmeyin gideceği yeri çok iyi bilir onlar.zaten başka seceneğide yok mecbur oraya gidecek:)))))

tebrik ederim seni.inşallah bizde en kısa sürede mjdeli haberlerimizi veririz.ben doktora gidecektim bu ay aşılama diyecek sanırım ama gitmedim daha erken olduğunu düşünüyorum.biraz daha beklerim.inşallah gerek kalmaz ama eğer olursa sana soruları olacağından emnim.
tekrar tebrik ederim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

birde en önemlisi gerçekten istediğinizde ilişkiye girin diğer şekilde sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi hissediyoruz bu da olumsuz etkiliyor.
gelgitcim İnşallah bu defa hamile haberini alırız canım.

tebrik ederim canım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

işte UMUT ışığımız harika haber:teytey::teytey::teytey:Allah inşallah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ya arkadaşlar böyle umut verici haberler okudukça kasıklarım ağramaya başlıyorhihoyyyt

Çok dua ediyorum hepimiz için Allah hepimizin dileği gerçek olsun
Bir kalıyım 9 Ay boyunca kusmaya bile razıyım

kızlar biraz işim vardı yazamamıştım yazdıklarınızıda okudum öyle geldim. hamilemizi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah darısıda bizim başımıza

kızlar ateş ölçmede yarıyor...
İLSU 'da hamişler arasına girmiş çok sevindim ALLAH nazarlardan korusun hepsini

suzancım okadar güzel umt veriyorsunki,inşallah bizde kalırız
Sen nasılsın?Bebiş rahatsız ediyormu seni(mide bulantısı,yorgunluk) gibi aman dinlen güzelim

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben şevval
arkadaşlar 2 yumurtam vardı 6 kasımda çatlatma iğnesi oldum. 8 kasımda gece 1 de çalıştık sonra gün aşırı. 13 kasım sabahı kan verdim hcg 5.6 progestron 2.25 sizce bu nedir
değerin yanında koyulaştırılmış h harfi vardı high yani düşük olunca l low yazıyo

suzancım okadar güzel umt veriyorsunki,inşallah bizde kalırız
Sen nasılsın?Bebiş rahatsız ediyormu seni(mide bulantısı,yorgunluk) gibi aman dinlen güzelim

iyiyim Allaha şükür.mide bulantım bazen hiç olmuyor ama bazende çok felaket olabiliyor.sabahları uykudan uyanıpta kalkmak bir işkence utanmasam 24 saat yataktan çıkmayıp uyucam.Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin İnşallah.

canım değerin 5 in üstünde olduğu zaman hamile oluyorsun.benim yaptırdığım testte değerin önünde h yazıyordu galiba hamile demek.çünkü daha önce yaptırdığım testte hamile değildim ve değerin önünde hiçbirşey yazmıyordu.bence birkaçgün içinde tekrar test yaptır değer yükseliyorsa hamilesindir.

görüşürüz kızlar.akşam misafirim var komşular oturmaya geleceklermiş.biraz dinlenip enerji toplayayım.görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…