Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ne yalan söyleyeyim bende takmıyorum bu son adetim geldiğindede umursamadım hiç takacak vaktımde olmadı zaten.ama iğneleride bıraktım ya iyice salladım takmıyorum.bu seferde seninki gibi benim eşimde diyor bugun şimdi 2 gun ara verip 3.gun mu yapacağız diye nerden cıkardın diyorum sen öyle yapıyordun galiba diyor.saçmalama dedim ben hergun isterim:))))
bakma sen dedim takma kafana olursa olur olmazsa olmaz dedim.benim takmadığımı görünce rahatladı biraz.birde dun akşam sordum bebeğimiz olursa eve daha erken gelirmisin diye evet dedi demekki şimdi bebeğimiz olmadığı için geç geliyorsun diye kapris yaptım.kızıyor asağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık diye.napim kızdırmak canım cekti:)))
yeşildeniz peki düzeltemiyor mı rahmi nasıl oluyor peki dr aşılama yada tüp bebek dedi mi ?
selam arkadaslar
:) alemsin gelgit ya guldurdun beni adamların valla bizde cektigi... aynen benim kocamda kaprisimi ceker sagolsun bende ilgi bekleyince senin gibi atarım ortaya birsey bende pko var adetlerim cok duzensiz duzensizlikten gecti olmuyor bile ama gecen ayın 22sinde ilacla adet oldum son 4-5 gundur gogusum buyudu sisti yanları agrıyor esimde farketti buyudu diyor hani gecen ayı baz alırsak 22sinde olsam 10 kusur gunden sisti anlamadım kasıklarımda arada agrıyor bir dahaki ay klomene baslıyacam inşallah gerek kalmadan hamile olurum bir dahaki ay onemsiyecegiz diye bu ay hic takmadım ne zamansa o zaman oldu ama kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var dua edin ne olur 15 aydır istiyorum inşallah olur umutluda degilim ama Allah ım kimsyi caresiz bırakmasın ve isteyen herkese saglıklı bebekelr versin
valla ya ciddem iyiki bırakmışsın hayırlısı olmuş senin için meleğinde gelir o zaman yakında.
zaten seninde daha çok olmamış bende sen 1 senedir falan uğraşıyorsun sanıyorum:)
dr güldü bana zaten ne bu acele diye olunca görürüm sizi dedi :))
merhaba arkadaşlar..
benimde adetime 1 hafta var..
ama 3-4 gündür karın ve bel ağrılarım var...bazen sağ kasığıma , bazende dol kasığıma ara ara kramplargiriyor..
ayrıca karnımda çok fazla şişkin ve gazım var...
dün akşamdan beride ayakta fazla kalınca bacaklarımda bir karıncalanma ve uyuşukluk hisside olmaya başladı , baş ağrısı başladı.
1 haftadırda aşırı derecede , çevremin bile dikkatine çekecek kadar stresli bir ruh hali içersindeyim...
hamile kalmış olabilirmiyim acaba...bunlar hamilelik belirtilerimidir..
acil cevaplarınızı beklemekteyim....ovulasyon dediğiniz hespalamı yaptım sanırım tam yumurtlama günümün ilk günü korunmadım...
:))) inşallah eşimede banada güzel bir süpriz olur...
yeşildeniz bende bi tanıdığım yanı uzak bi tanıdığım rahmi kalp şeklindeymiş normalde armut seklinde olurmus.doktorlar önce kansermi diye teleşa kapılmıs nişanlısından bile uzaklaşmıs ayrılmıs kanser diye sonra işin aslını öğrenmişler ve tedavi olmus ama ne sekilde tedavi oldu ameliyatmı oldu ilaçmı bilmiyorum.senin gibi gebelikte sorunlar yaşanabilirmiş bebek yer bulamaz gelişemezmiş sanırım.tabı tedavı olunca nişanlısıyla birleşmiş bu anlattığım 1 sene önce olmustu.şimdi ne alemde bilmyorum.
ceylan ben keçi boynuzunu denemeye karar verdim eşime ama bilmiyorum soğan içemem galiba gerçi o adetleri düzensiz olan bayanlar içinmiş çok şükür şimdilik öyle bi sorunum yok