Erken Hamilelik Belirtileri

saol canım nebiliyim yaa çok umutluyum çünkü ben vajinusmus hastasıydım ALLAHAHIMA bin şükür kurtuldum bu hastalıktan şimdide bi bebeğimiz olsun istiyoruz inş olur inş isteyen herkesin sağlıklı bebişi olur

erkekte bir sorun olmadığı sürece hergun ilişkiye girebilirsiniz.yanı gun asırı yöntemi erkek dinlenip sperm sayıarı çoğalsın diye tavsiye ediliyor.ama spermlerinde sorun yoksa hergun girilebilir.

adet olmama 6 gün var hiçbir belirtimyok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı sadece çok uykum var ve ağzımdaki salgılar çoğaldı bazen ağzımdan çıkacak gibi oluyo ama umutlu değilim bu kadar belirti ile hamile olunmazki

adet olmama 6 gün var hiçbir belirtimyok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı sadece çok uykum var ve ağzımdaki salgılar çoğaldı bazen ağzımdan çıkacak gibi oluyo ama umutlu değilim bu kadar belirti ile hamile olunmazki

hiç belli olmaz belirti yasamadan hamile olduğunu öğrenenler var.biliyorsun bunu.ağzındada metalimsi tad varmı.göğüsler ne alemde.bence ilk belirti bunlar.

hiç belli olmaz belirti yasamadan hamile olduğunu öğrenenler var.biliyorsun bunu.ağzındada metalimsi tad varmı.göğüsler ne alemde.bence ilk belirti bunlar.

azımda tat dğişikliği yok ama ağız salgıların nerdeyse dışarı fırlayacak ilk defa böle oldu acayip yemek yiyorum gerçi yemeği seven insanım ama kendimi hep firen lerim bu ay tutamıyorum kendimi göğüslerde ne ağrı var nede bir değişikli neden yokki şu testlerin erken sonuç vereni kan aldırmaya korkuyorumda kan tutuyo beni

1 haftan kalmıs yanı.insan bekliyorda son 1 hafta kala çıldırıyor sankı gunler saatler geçmek bilmiyor

1 haftan kalmıs yanı.insan bekliyorda son 1 hafta kala çıldırıyor sankı gunler saatler geçmek bilmiyor

evet canım bir hafta kala sanki zaman geçmiyo aslın da kan testi yaptırmak istiyorum ama ya çıkmassa boşuna üzülücem ve parama yazık olacak keşke tıp gebelik testlrin erken göstereni çıkarsada evde kendimiz öğrensek

ya gerçekten beklemek zor arkadaşlar allah hakkımızda hayırlısını versin ver ümidimi kestim artık her ay aynı belirtiler var offf offf

erken öğrenmne gerek yok.yanı bence gerek yok.nasılsa şimdi öğensen bile doktorun 5. haftana girdiğinde gel diyeecek.öğrendikten sonrada doktora gitme süresini beklemek zorunda kalacaksın

benim adetim yen bitti ya konusuyorum öyle bekleyin diye gerçi ben adet tarihimde test yapıyorum öncesinde hiç yapmadım.ama 2 aydır gununde yada önceden kırmızılar geliyor o yuzden teste de gerek kalmıyr.ama içten içe inşallah gelmez kırmızılar diye dua ediyor umutluyorum.ama sanırım bastırıyorum bu duyguyu.

erken öğrenmne gerek yok.yanı bence gerek yok.nasılsa şimdi öğensen bile doktorun 5. haftana girdiğinde gel diyeecek.öğrendikten sonrada doktora gitme süresini beklemek zorunda kalacaksın

canım aslında öğrenmek için bu kadar sabırsızlanmicam ama sigara kullanıyorum zarar vermesinden korkuyorum

arkdaşlar benim adet günüm bugündü fakat olmadım sancılar ara ara gelip gittiler şuan sancım yok midem az bişe bulanıyo ama hiçmi hiç gebelik belirtim yok. idrarım koyu vede kokulu olması dışında. ne yapsam acaba diyorummmmmm???

hala geçmedi göğüslerimin acısı şiştiler çok ama uçlarında kararma falan yok anlamdım

bende kullanıyorum sigara.ama artık mutfak dısında içmeyı yasakladım evde epey faydası oldu gunde 3 dal falan içiyorum artık.zaten 7 dalı geçmezdi pek.eğer şüphen varsa ve hamile kalınca bırakabileceğini düşünüyorsan içme.yanı ben saçmalık belki benimki ama ben adetime yakın gunde 1 tane içiyorum.bazen hiç.kırmızılar gelince devam:)) bişey olmaz korkma zaten gebeliğinin 40 gun geçmeden kalp atışları duyamazsın.gebeliktede genellikle kalp atışlarını duyunca mide bulantısı başlar.böylece sigara ve benzeri şeylerden kendiliğinden tiksineceksin.stres sigaradan daha beter sen huzurlu olda allahın izniyle bişe olmaz bebeğine.

Back