peki benim yumurtlama dönemim hergece mi ilişkiye girsem daha iyi olur gün aşırımı daha iyi olur
girebiliyorsanız hergün girin giremezseniz gün aşırı
:CüvCüv: :ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki benim yumurtlama dönemim hergece mi ilişkiye girsem daha iyi olur gün aşırımı daha iyi olur
adet olmama 6 gün var hiçbir belirtimyok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı sadece çok uykum var ve ağzımdaki salgılar çoğaldı bazen ağzımdan çıkacak gibi oluyo ama umutlu değilim bu kadar belirti ile hamile olunmazki
hiç belli olmaz belirti yasamadan hamile olduğunu öğrenenler var.biliyorsun bunu.ağzındada metalimsi tad varmı.göğüsler ne alemde.bence ilk belirti bunlar.
bide dün normal doğum ile sezeryan doğumun vidyosunu izledim acayip korktum
keşke izlemeseydin bazı şeyleri bilmemek sanki işi daha kolaylaştırıyor gibime geliyor :)))
neyle karşılaşacağını bilmediğin için cahil cesareti oluyor galiba:)
1 haftan kalmıs yanı.insan bekliyorda son 1 hafta kala çıldırıyor sankı gunler saatler geçmek bilmiyor
erken öğrenmne gerek yok.yanı bence gerek yok.nasılsa şimdi öğensen bile doktorun 5. haftana girdiğinde gel diyeecek.öğrendikten sonrada doktora gitme süresini beklemek zorunda kalacaksın