Erken Hamilelik Belirtileri

Kizlar bende hamile kalmadan onceki ay.. her belirtiyi yasamistim hatta kusmustum ama hamile degildim.. cok piskolojik oluyor.. sonraki ay dedimki kendime hic bir belirtiye takilmiyacaksin gerektigi gunlerde bir araya gel sonra otur bekle.. ve gercektende hamile kaldigim ay hic bir belirti yasamamistim.. sadece yerlesmeyi hissettim.. yerlesme gununde sanki rahimime biri igneliyor gibiydi.. bide yerlesme gunu rahimmimde kucuk kucuk segrime hissettim.. cok acayipti yoksa hic bir belirti yasamadim.. sanki adet olacakmisim gibi..

kıslar sizden yorum bekliyorum benim adetim bu ay 21 kası m ama göğüslerim şu 2 günür çok acımaya başladı acı önce yanlardan başladı şimdi uçları kopçak sanki. Deyemiyorum bile... Hayırlısı kolumu bile kımıldatırken sürtünce acıyo.. Nedir bu allahım hayırlısı bakalım. Onun dışında pek bir belirtim yok

olabilir ama adetine de var daha biraz sabret şişmi peki inşallah hamişsindir

ya aslında bende belirti var mesela bel ağrısı yaşadım şimdi göğüslerim şişti ve çok acıyor adet olacakken de acıyoru ama bu felaket.ve kasık batmaları hissettim. kendimi ümitlendirmemek için sadece göğüs ağrısı çok ona yoruyorum. yoksa aslında bunlar hamişleik belirtisi ama işte bi nyandan da adet belirtisi neye toracağımı şaşırdım ama bu ay söz verdim bende kendime hiç bir belirtiye ümitlenmeyeceğim

canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde on gün falan var sadece göğüslerim çok acıyor. ümitlenmiyorum çünkü yine hüsran olacak biliyorum. ayne n dedğin gibi göğslerim kolumu bile oynatsam deyse sızlıyor acı ilk önce yanlardan başladı 2 gün öncesi falan. şimdi uçalrına çok acı gitti.
Ümitlen bence, çünkü benimde aynen 10 gun önce o belirtiyle başladı,hadi inşallah sonu da benimki gibi olur:) ben çok uğraştım, 3 aşılama ve son olarak tüp bebek, hele bu sonuncudaki bekleme sürecinde öldüm öldüm dirildim valla, çok iyi anlıyorum neler hissettiğini , hatta regl sancısına benzer sancılarım olduğunda ümitsizliğe kapıldım ve olmadı yine heralde dedim, o kötü gunlerde buradaki yazılan yazılar ilaç oldu bana, benim gibi başka insanlrdada bu ağrıların olduğunu öğrenince rahatladım, pozitif düşün, biliyorum çok zor ama inan doğru zamanda rabbim nasip ediyor, Allah herkese gönlünden geçeni versin, bebeğini kucağına almak nasip etsin, aklına ne gelirse sor, her zaman yardımcı olmaya çalışırım, en kesini de kan testi, bence biraz daha sabredip yaptır ,
sevgiler,özden

Ümitlen bence, çünkü benimde aynen 10 gun önce o belirtiyle başladı,hadi inşallah sonu da benimki gibi olur:) ben çok uğraştım, 3 aşılama ve son olarak tüp bebek, hele bu sonuncudaki bekleme sürecinde öldüm öldüm dirildim valla, çok iyi anlıyorum neler hissettiğini , hatta regl sancısına benzer sancılarım olduğunda ümitsizliğe kapıldım ve olmadı yine heralde dedim, o kötü gunlerde buradaki yazılan yazılar ilaç oldu bana, benim gibi başka insanlrdada bu ağrıların olduğunu öğrenince rahatladım, pozitif düşün, biliyorum çok zor ama inan doğru zamanda rabbim nasip ediyor, Allah herkese gönlünden geçeni versin, bebeğini kucağına almak nasip etsin, aklına ne gelirse sor, her zaman yardımcı olmaya çalışırım, en kesini de kan testi, bence biraz daha sabredip yaptır ,
sevgiler,özden
teşekkür ederim canım ya dedğim gibi kendime söz verdim adetimin gecikmesini bekleyeceğim yine hüsran yaşıyacağım allah yardımcımız olsun inşallah sonum seni gibi olur. canım çok teşekkür ederim bakalım ne çıkacak sonunda

ya aslında bende belirti var mesela bel ağrısı yaşadım şimdi göğüslerim şişti ve çok acıyor adet olacakken de acıyoru ama bu felaket.ve kasık batmaları hissettim. Kendimi ümitlendirmemek için sadece göğüs ağrısı çok ona yoruyorum. Yoksa aslında bunlar hamişleik belirtisi ama işte bi nyandan da adet belirtisi neye toracağımı şaşırdım ama bu ay söz verdim bende kendime hiç bir belirtiye ümitlenmeyeceğim

aslında derlerki hamile olan gögüslerden hemen anlar ama bence kişiden kişiye değişir belki vardır,içimden bir ses hamişsin diyor ama hadi hayırlısı 21 kasıma kadar bende merak ederim bize haber vermeyi unutma belirtilerinle evet demek geliyor içimden ama psikolojik yaşadığım için bişey diyemiyorum

aslında derlerki hamile olan gögüslerden hemen anlar ama bence kişiden kişiye değişir belki vardır,içimden bir ses hamişsin diyor ama hadi hayırlısı 21 kasıma kadar bende merak ederim bize haber vermeyi unutma belirtilerinle evet demek geliyor içimden ama psikolojik yaşadığım için bişey diyemiyorum

evet sanki göğüslerim şiş ve ağırlaştı bende ümitlendirmek istemiyorum kendimi ve eşimede söylemeyeceğim. kesinlikle yazarım sonucunu teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için inşallah hamişşimdirrrr:CüvCüv:

selam kızlar kan testi en erken ne zaman sonuç verir?
kan testiyle ilgili şunu söyliyebilirim, hamile kaldığın günden itibaren 6. gunde hamilelik hormonu kana yayılmaya başlıyor, o yuzden 6. gunden itibaren aslında çıkıyor testte ve hergun katlanarak devam ediyor bu oran, benim 11. gunde 96 çıkmıştı, sıfırdan başladığı düşünülürse hızlı artıyor.

kan testiyle ilgili şunu söyliyebilirim, hamile kaldığın günden itibaren 6. gunde hamilelik hormonu kana yayılmaya başlıyor, o yuzden 6. gunden itibaren aslında çıkıyor testte ve hergun katlanarak devam ediyor bu oran, benim 11. gunde 96 çıkmıştı, sıfırdan başladığı düşünülürse hızlı artıyor.

teşekkür ederim canım benim normalde 22 kasımda olmam lazım en geç 24 kasımda bu aralar yaptırsam çıkar mı?

cicimcim bence hamilesin.umutlandırmak istemiyorum ama ilk belirti göğüslerde başlar.yanı diğerleri başlasada ilk göğüslerini farkedersin.sankı ergenlik döneminde göğüslerin ilk buyumesi gibi acır.dokunamazsın.inşallah hamşsindir.günün ne zaman demiştin.

canım ben öyle bir belirti duymadım hiç ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler,hayırlısı bakalım, başka belirti var mı?

evet canım sol göğüsümün yan tarafı ara ara ağrıyor geçen gün belimde şiddetli ağrılar vardı özellikle ayaktayken şimdi azaldı kasığımda batmalar oluyo kramp gibi göğüslerimde şiş ama acıma pek hissetmiyorum

teşekkür ederim canım benim normalde 22 kasımda olmam lazım en geç 24 kasımda bu aralar yaptırsam çıkar mı?

biraz daha bekle bence acele etme.cıkmayabilir.hem şimiden öğrendiğinde zaten doktorun bişey yapamayacak.yanı sadce folik asit başlatır.kese yada bebeğin kalp atışlarını duyulmaz şimdi.o zamana kadar mecbur bekleyeceksin yine.bu seferde acaba sağlıklımı kese oluşacakmı kalp atışlarını duyacakmıyız diye için içini yiyecek.sabrı öğreniyoruz kızlar.sabır sabır sabır...

canım bence bekle adetin bikaç gün geçsin bazen geç döllenmeden dolayı
bebekde geç olabiliyor bende öle oldu
hem şöylede bişi var eğer varsa bebiş ki inşallah vardır 9 ay zaten bekliyceksin :)
Allah isteyen bekleyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah
kimsenin kucağını boş bırakmasın herkezin yüzünü güldürsün
bu arada benim ilk belirtim kasıklarımın ağrımasıydı adet olacağın zmn bi ağrın olur ama bu daha şiddetliydi ama kesinlikle başka herhangi bir belirti olmadı

kizlar ben hamile kaldigim ay ovulasyon testi kullanmistim.. o yuzden onemli iki gunde iliskide bulunduk..sizlerde denesenize? yada deneyen varmi?

kizlar ben hamile kaldigim ay ovulasyon testi kullanmistim.. o yuzden onemli iki gunde iliskide bulunduk..sizlerde denesenize? yada deneyen varmi?

Bende bu ay aldım dr.polikistik görünce yapıp yapmama konusunda tereddütteyim birde ateş ölçmeyi deniyorum

merhaba kzlar yeni hamişler var aramızda inş sağlıklı sıhatli bebişlerinizi alırsınız kucağınıza inş rabbim bizlerede nasip eder benim 30 kasım tahminen 11 kasımla 16 kasım yumurtlama dönemim beni burdaki hesapla hesaplamıştım çok heyecanlıyım günler geçmiyor yaaa

Back