Erken Hamilelik Belirtileri

ohh ohh ne güzel topik biraz hareketlendi çok sevindim bide hamişimiz var ve bize yardımcı oluyor ne güzel. kızlar inanırmısınız ben artık bıraktım adet tarihim ne zaman onu bile bilmiyorum ne zaman olursa olsun diyorum bu ay bir kere bile hesaplamadım şu zamanda olucam diye sadece dün heryerim sivilce doldu dedim galiba olucam yakında :))

ozgeceylan bence dene derim canim.. ben onun sayesinde ovulasyon gunlerimi kacirmadim.. gun asiri iliskide bulundum.. herkese tavsiye ederim.

valla googledan ovulasyon hesapla yaz.. sana birsuru site verir canim.. eger hesaplamakta zorluk cekiyorsan. ovulasyon testleri var gebelik testi gibi ondan al derim.. o ssana yumurtlama gunlerini %99 soyluyor

aman yaw bütün aboneliklerim silindi işaretlemelere tıkladım merakımdan ne diye.sonra girişiniz engellenmiştir dedi.tekrar ayar yapıyorum.bilgilerimi güncellemke zorunda kaldım.neden oldu anlamadım

gelgit sitede düzenleme yapmaya çalışıyorlar sanırım ve çoğu deneme bende sabah bi yere dokundum saatlerce giremedim sonra çıkış yaptım bekledim falan uğraştım öyle girebildim o yüzden bu ara hiç bi şeye dokunmamak lazım :))

evet canim idrarla yapiliyor.. kullanim kilavuzunda nezaman yapmaya basliyacagin yaziyor zaten. mesela 30 gunluk bir adet dongusunde 16 gunde baslaman gerekiyor ve bu degisiyor,,, ama kullanim kilavuzunda tablo var orda goruyosun

asspirin adet döngüne göre başlıyorsun ovulasyon testi yapmaya ona göre çift çizgi ise yumurtlayacağın anlamına geliyor

tubacik bir deneyim kaybedecek bişeyim yok belki bayram dönüşü güzel haberlerle döneriz gelgitle peşpeşe dönemlerimizde :)))

insallah canim umudunuzu kaybetmeyin.. vede fazla kafaya takmamaya calisin.. zor biliyorum ama bendede oyleydi.. sakin olun.. melekleriniz gelecek birgun ben inaniyorum..cok calisin bos durmayin :)

arkadaşlar bir sey sorucam mazur görün bu sorumu birincisi eşim içime boşaldıktan 3 4 dk sonra sperm geri çıkıyor sizce bu normal bişeymi

arkadaşlar bir sey sorucam mazur görün bu sorumu birincisi eşim içime boşaldıktan 3 4 dk sonra sperm geri çıkıyor sizce bu normal bişeymi

çok normal o çıkanlar çıkmasın diye mücade ediyorum bacaklarını birleştir havaya kaldır bacaklarını dışarı fazla çıkmasını önlüyormuş..

kızlar o kadar uğraşmayın.erkekte sorun yoksa zaten gideceği yeri bulur o.60km hızla gidermiş spermler.yanı stresin cok etkisi var.böyle yapark daha da strese sokmaın kendinizi.3-4 gun sonra gelmesi normal ama neden 3-gun bekliyorsun anlamadım.o kadar ara vermeyın sık sık yapmayız sonra da hamile kalamıyorum deriz başka alemiz bizzde.o kadar ara verilirmi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…