Erken Hamilelik Belirtileri

Adet döngüne göre değişir adetten sonra 2-3 gün içinde çalışmalara başla gıdaklayacağımızın zamanları değişiyor:) umarım tez zamanda hamile kalırsın

ooo ellerine sağlık önemli olan düşünüp yenilemeniz inşallah hepimiz KAsım-Aralıkta hamiş haberleri alırız..

Kızlar bu arada geçen doktora gittim ya bilmeyen varsa diye söylemek istedim.Gebelik düşünüyorsak folic plusa başlamamız mutlaka gerekirmiş birde İlişkide uygun pozisyonda olup,İlişki sonrasında ayaklarını kaldırıp duvara yaslanman gerekiyormuş daha kolay olması için..Duvara yaslanmadığı müddetçe yukarda tutmak çok zor:))

Ohhh...be Bugün site gayet hızlı dün girememiştim :) hadi kızlar güzel haberler duyalım ozge'den hala ses yok bugün test yapacaktı dimi?

Ozgeceylan ayaklarini havaya kaldirmana gerek yok canim.. sadece uygun gunlerde uygun pozisyonda iliskiye gir..ve yataktan 20 dakika kalkma. bende oyle hamile kaldim suanda 8+ 4 gunluk hamileyim.. allah tum bebek isteyenlere nasip etsin

ya bu ilk ilişkide hamile kalanlar nasıl kalıyor.benimde ilk gebeliğim öyle olmustu ama şimdi olmuyor(

valla ilk iliskide nasil kaliyorlar bunu bende anlamis degilim.. ben 9 ay denedim anca hamile kaldim.. bence yuce rabbim verecegi gunu ve saati biliyor ama sadece istemesini bilelim.. inancimizi yitirmeyelim..

benim 2 düşüğüm oldu.ilkinde korunmayı bırakır bırakmaz kaldım.2.sinde 6 ay sonra hamile kaldım.şimdi adam akıllı çalışmaya başlayalı 5.ay bayramdan sonrakı dönmdede hamile kalmazsam gideceğim.aslında bu ay cağırdı doktorum ama ben beklemeyı tercih ettim.belki düşüklerden sonra geç toparlıyordur vucudum diye.

gecmis olsun gelgit 2 dusuk yasamisin cok zor oluyor bilirim. benimde ilk gebeligimde bebegim karnimda olmus.. 9 ay sonra yine hamile kaldim.. ve simdide cok korkuyorum yine bisey olcak diye.. allahim tum bebek isteyenlerin kucagini bos birakmasin.. hamile kalamadigim 9 ay icinde cok korkmustum ya olmassa ya bidaha hamile kalamazsam diye..ama dedigin gibi vucut kendini anca toparliyor,,insallah en kisa zamanda hamile listemiz cogalir..

ÖYLE CANIM ALLAH HERKESE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN AZ ÖNCE BÜRO DIŞINDAYDIM.öNÜMDE BÖYLE ORTA YAŞLI KADINLAR ÇOCUKLARIYLA GEÇİYORDU ALLAHIM BUNLARA VERİYORSUN DEVAMLI DEDİM.2 ADIM ATTIM BİR KADININ ELİNDE BEDENSEL ÖZÜRLÜ ÇOCUĞUNU GÖRDÜM ŞÜKRETTİM DEDİĞİMDEN ÇOK PİŞMAN OLDUM
aLLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI MELEKLER NASİP ETSİN

evet canim allah hayirli evlatlar nasip etsin.. eli ayagi duzgun.. neler var dunyada.. bende bugun ruyamda aglayarak uyandim.. hamile oldugumdan beri cok endiseliyim.. ruyamda ultrasona giriyorum ve yengem diyorki bebeginin parmaklari yok.. allahim nasil bir ruyaydi.. korktum korkumdanda bidaha uyuyamadim.. dua ettim allahim ne olacagi hic onemli degil eli ayagi duzgun olsun. saglikli olsun,, hayirli evlat olsun baska birsey istemiyorum dedim..

Canım düşünme öyle şeyler ooo ne güzel hamişsin.allahın izniyle sağlıklı kucağına alacaksın içini ferah tut.dualarımız seninle..
Allah bize de o duyguyu yaşatsın inşallah tüm isteyenlere..

amin canim tum isteyenlere yasatsin.. insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve sorunsuz hamilelik geciirirsin.. hamile oluncada insanin aklina bunlar geliyor iste.. ama pazartesi tekrar kontrolum var bakalim ilk gittigimde keseyi gormustuk icinde minicik melegim vardi kalbi pit pit atiyordu.. cok duygulandim allah herkese nasip etsin bu duyguyu

canım ne güzel hamişsin Allah umarım sağlıklı kucağına almak nasip eder sen yüreğini temiz tut..Allah herkese sağlıklı melekler nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…