kızlar lüfeeen cevap verin noluuur
canım bildiğim kadrıyla döllenme genelde ilişki esnasında oluyor fakat spermler vücut içinde 3 gün yaşayabiliyorlarmış bu durumda ilişkiden sonra ki 2 ila üç gün içerisinde de olabilir. fakat diyelim ki ilk ilişki esansında döllenme oldu sperm ve yumurtalık birleştiği andan itibaren çoğalarak ilerlemeye başlar. önce ikiye bölünür sonra dörde sonra onaltıya vs... bu böyle gider ve rahime tutunabilmek için ilerler bu da yaklaşık 4-5 gün sürüyormuş. kanalları geçip rahime tutunursa normal gebelik oluyormuş yok tutunamaz da tüplerde kalırsa o zaman da Allah korusun dış gebelik oluyormuş. fakat kadının hormonları döllenme olduğu andan itibaren artmaya başlıyormuş. bu kadar kısa sürede idrar tahlilinde çıkacağını sanmıyorum. ama sen bilirsin bunlara göre bi değerlendir bakalım olmadı git bi kan ver. canım benim Allah gönlüne göre versin ne zor dimi bu şekilde beklemek. bende 4 aydır bekliyorum her ay aynı şeyler bu ay ne kendimi dinledim ne de okuduklarımdan etkilendim. test felan da yapmadım. bekliyorum ya yarın yada cuma günü adet olmam lazım inşallah olmam. isteyen herkese versin inşallah Rabbim içindde bize. Aminn.a.s.