Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar lüfeeen cevap verin noluuur

canım bildiğim kadrıyla döllenme genelde ilişki esnasında oluyor fakat spermler vücut içinde 3 gün yaşayabiliyorlarmış bu durumda ilişkiden sonra ki 2 ila üç gün içerisinde de olabilir. fakat diyelim ki ilk ilişki esansında döllenme oldu sperm ve yumurtalık birleştiği andan itibaren çoğalarak ilerlemeye başlar. önce ikiye bölünür sonra dörde sonra onaltıya vs... bu böyle gider ve rahime tutunabilmek için ilerler bu da yaklaşık 4-5 gün sürüyormuş. kanalları geçip rahime tutunursa normal gebelik oluyormuş yok tutunamaz da tüplerde kalırsa o zaman da Allah korusun dış gebelik oluyormuş. fakat kadının hormonları döllenme olduğu andan itibaren artmaya başlıyormuş. bu kadar kısa sürede idrar tahlilinde çıkacağını sanmıyorum. ama sen bilirsin bunlara göre bi değerlendir bakalım olmadı git bi kan ver. canım benim Allah gönlüne göre versin ne zor dimi bu şekilde beklemek. bende 4 aydır bekliyorum her ay aynı şeyler bu ay ne kendimi dinledim ne de okuduklarımdan etkilendim. test felan da yapmadım. bekliyorum ya yarın yada cuma günü adet olmam lazım inşallah olmam. isteyen herkese versin inşallah Rabbim içindde bize. Aminn.a.s.

canım bildiğim kadrıyla döllenme genelde ilişki esnasında oluyor fakat spermler vücut içinde 3 gün yaşayabiliyorlarmış bu durumda ilişkiden sonra ki 2 ila üç gün içerisinde de olabilir. fakat diyelim ki ilk ilişki esansında döllenme oldu sperm ve yumurtalık birleştiği andan itibaren çoğalarak ilerlemeye başlar. önce ikiye bölünür sonra dörde sonra onaltıya vs... bu böyle gider ve rahime tutunabilmek için ilerler bu da yaklaşık 4-5 gün sürüyormuş. kanalları geçip rahime tutunursa normal gebelik oluyormuş yok tutunamaz da tüplerde kalırsa o zaman da Allah korusun dış gebelik oluyormuş. fakat kadının hormonları döllenme olduğu andan itibaren artmaya başlıyormuş. bu kadar kısa sürede idrar tahlilinde çıkacağını sanmıyorum. ama sen bilirsin bunlara göre bi değerlendir bakalım olmadı git bi kan ver. canım benim Allah gönlüne göre versin ne zor dimi bu şekilde beklemek. bende 4 aydır bekliyorum her ay aynı şeyler bu ay ne kendimi dinledim ne de okuduklarımdan etkilendim. test felan da yapmadım. bekliyorum ya yarın yada cuma günü adet olmam lazım inşallah olmam. isteyen herkese versin inşallah Rabbim içindde bize. Aminn.a.s.

[/B]canım merhaba benim 6 gün geçti.bekliyom.idrarda 10, günmü yaptırsam sence.[/B]

Kızlar merhaba;

Ben de 2 ay önce hapı bıraktım(4 ay kullanmıştım) , haptan önce 28 günde adet görürdüm artık 26 günde bir adet görüyorum bugun 25. gun:)) Dün ve onceki gün ade ağrılarım vardı ama bu sabah hiçbişey yok. Test yapsam çıkar mı acaba ne dersiniz? Bir de sabah hafif bulantı oldu ama psikolojik de olabilir

Canım hiç kahrolma bazen öyle dengesiz doktorlar oluyor maalesef. hastalığın takibi en az 6 ayda bir kadın doğum uzmanına görünürsen bu iş hallolur. ve diyelim ki kist büyümüş ve kendiliğinden deşilmiyor o zaman doğum kontrol hapı vericek doktorun sana en fazla 1.5ay sonra onların sayesinde kaybolup gidecek. ama tekrarlıyor yani böbrek taşı gibi nedeni yok bünye üretiyor. ben sürekli takip ediyorum. büyüdüğü zaman doktorum ilaç veriyor ve geçiyor. herşeyin tedavisi mümkün artık sıkma canını.Rabbim dermansız dert vermesin. çocuk olayıda inan bana nasip ondan ziyadesi olmuyor. bende sabırla bekliyorum. Allah hayırlısını versin.

Allah hepimize hayırlısını versin desteğin için çok dteşekkür ederim.Bundan sonra devamlı görüneceğim doktora.Allah herkesi iyi doktorunda eline düşürsün.ben Gurbetteyim Burdaki doktorları deneye deneye öğreniyorum gittiğim diğer doktorlar hiçbişey dememişti..

[/B]canım merhaba benim 6 gün geçti.bekliyom.idrarda 10, günmü yaptırsam sence.[/B][/QU

canım inşallah hamilesindir. 6 gün genel itibarıyle yeterli bir süre fakat evde yapılan testlerin doğru sonuç vermesindeki en büyük faktör döllenmenin erkenmi geçmi olduğuna bağlı. biliyosun erken döllenme söz konusu olduğunda yani adetin biter bitmez gebe kaldıysan çok büyük ihtimalle çıkar ama ya erken döllenme değilse. madem bekledin 2-3 gün daha bekle baktın gelmedi adetin o zaman yap derim. canım benim inşallah hamilesindir. güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz.a.s.

ya bugun bi tembellik var bende yoruldum heralde 1 haftadır.bu ay doktora gidecektim fırsatım olmadı bayramdan sonraya bıraktım artık.hem 2 ay daha denemiş olurum.

hamiş yokmu burdakı listemizde.umutsuzun dediği gibi pek hamiş haberi almayacağız galiba.gerçi aralığa var ama bakalım.hamiş haberi alsakda bizlerde umutlansak.

merhaba kızlar.nasılsınız.
asspirincim bazı hareketli avatarları uyguladığın zaman hareketsiz oluyor.benim koyduğum bazı avatarlarda hareketsiz kalmıştı.

arkadaşlar kan testi yaptırdım negatif çıktı:1no2:

bendede akıntı çoktu ve adetimin gecikmesinin 4. günü..

uyku,göğüsde değşiklik,başağrısı,akıntı vs hepsini görmüştüm kendimde ve hamile olduğumu düşünüyordum..
ama değilmişim..

merhaba arkadaşlar ya bugün siteye giremiyorum çok yavaş sayfa görüntelenemiyor diyo neyse nasılsınız yeni hamişler varmı benim bugünlerde yumurtlama dönrmim 31 kasım regl günüm zaman geçmiyor yaaa sizde durumlar ne durumda

kızlar sabahleyin bir girdim sonra giremedim site bir türlü açılmadı bu ayki yenilenen liste nerde geçmişe gittim bulamadım ..
Bu arada birazdan çıkıyorum,yarın inş.hamiş haberleri duyarız...İnşallah

kızlar normalde yarın adet olmam gerekiyor..
ama benim adet olmadan 4-5 gün önce kasık ağrılarım başlardı başım ağrırdı
sinirli olurdum, daralırdım ama bunların bi tanesi bile yok!!
hamilemiyim diye çok merak ediyorum eğer yarın gelmezse cuma günü test yapıcam...
acaba böle belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı kii:(

kızlar normalde yarın adet olmam gerekiyor..
ama benim adet olmadan 4-5 gün önce kasık ağrılarım başlardı başım ağrırdı
sinirli olurdum, daralırdım ama bunların bi tanesi bile yok!!
hamilemiyim diye çok merak ediyorum eğer yarın gelmezse cuma günü test yapıcam...
acaba böle belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı kii:(

valla insallah canim yaa...ama o kadar stres yapma bence,sonra hayal kirikligi yasamakta var senağlama
allah hakkimizda hayirlisini versin canimcimm,bence test yap yani

Back