Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar benim midem kötü belimde ağrımaya başladı.biraz uzanayım.herkese iyi geceler.kendinize çok iyi bakın

öylemi 5 kasımmıydı adet tarihin, benimde yeni yen çıkıyo adet öncesi belirtiler bel ağrısı falan bende cuma gidicem test için, yokmu önemli bi belirtin

dr un hesaplaması 5 kasım ama ben 7kasım zannediyorm.sadece adet gecikti.ara ara bel ağrısı.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.aşılama olmuştu.fustimon kullan mıştım.

iyi geceler suzancım, kızlar bende çıkıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin nolur hamiş olsun deyin inanın ben hep dua ediyorm sizler için, iyi geceler canlar

peki ne kadarlık olduğunu bu değerlere göremi söylüyolar

yok onlar öyle birşey söylemiyorlar.ben hemen ertesi günü dra gittim orada belli oldu kaç haftalık olduğu.erkenden test yapıp dra gitmem çok iyi oldu rahimiçindeki kanamayı öğrenmiş oldum ve daha dikkatli oldum.yatmam gerekiyormuş yattım.o yüzden bu kadar ısrarcıyım test konusunda.

bende senden merakla mutlu haberi bekliyorum inşallah hamilesindir ve 22 sinde ben aynı heyecanı yasarken sen mutlu bir şekilde belkide bana tavsiyelerde bulunursun

merhaba arkadaşlar.erken hamilelik belirtileri-arşivde bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum vajinismustu ve hamile kalmıştı.siz bu sorunu çözmüşsünüz artık hamilelikte gerçekleşir İnşallah en kısa zamanda
asspirincim listeyi güncellemişsin çok teşekkür ederim.ben arada bir ilgilenebiliyorum artık.
kullanıcı adını nasıl değiştirdin canım yaa.bende çok istiyorum ama ilk zamanlar olmuyordu.
umutsuz şu testi yap artık yaa.bak atlarım arabaya elimde testle gelirim yanına çatlatıcanmı kız bizi
the_fts canım adet olmana üzüldüm ama umudunu kaybetme yeni ay yeni umut.İnşallah bu defa hamile kalırsın

canım sık sorulan sorular bölümüne gir orda isim değiştirmeyle ilgili bi konu var mail atıyorsun istediğin ismi yazıp sağolsunlar 1 gün sonra değiştiriyorlar. liste için biz tşk ederiz asıl sana çok ilgilendin artık hamilesin çok fazla gelemiyorsun diye bende yardımcı olayım dedim. :1hug:

merhabalar canlarım
Nasılsınız bugün ?hamiş haberlerini duyup mutlu olmak istiyorum..dün doktora gittim ve umutlarım çok kırıldı ..Vajinal ultrosana baktı yumurtalıklarımda polikistikler gördü bir sürü test istedi sonuçlar haftaya bugün dün gece ağlamaktan harap oldum geç hamile kalabilirsin dedi bugün sizlere çok ihtiyaçım var..
polikistik hakkında bilen ayrıntılı bilgi verebilir mi?

günaydın kızlar dün yoktum o yüzden geride kalan sayfaları okumam uzun zamanımı aldı. umutsuz inşallah hamilesindir cuma günü iyi haberini bekliyoruz ama fazla kendini kaptırma yine sen eğer değilsen sonra cidden sarsılıyor insan geçen ay biliyorsunuz benim 10 gün gecikti kan testinde çıkmadı dra gittim ilaç verdi ama ilaçı eczaneden almadan regli oldum şimdi ise regli tarihim ne zaman bilmiyorum çünkü çıkardım aklımdan hesaplamıyorum ne zaman olursa olur artık napiyim .

merhabalar canlarım
Nasılsınız bugün ?hamiş haberlerini duyup mutlu olmak istiyorum..dün doktora gittim ve umutlarım çok kırıldı ..Vajinal ultrosana baktı yumurtalıklarımda polikistikler gördü bir sürü test istedi sonuçlar haftaya bugün dün gece ağlamaktan harap oldum geç hamile kalabilirsin dedi bugün sizlere çok ihtiyaçım var..
polikistik hakkında bilen ayrıntılı bilgi verebilir mi?

mrb canım geçmiş olsun. polikistik over ise bendede aynısı var bende 3 ay önce doktora gitmiştim sol yumurtalığımda 5-6 cm büyüklüğünde var adette deşilmezse ilaç vericem demişti ve o ayki adetimde deşildi. bende sordum gebeliğe etkisi varmı diye ama hiçbirşekilde engel değil demişti bana. hatta ben üniversitedeyken sağ yumurtalığımdaki o kadar büyümüş ki (Benim haberim yoktu kistimin olduğundan) içimde patlayıverdi. acil doktora götürdüler ve ameliyat oldum. demek istediğim takip edildiği müddetçe hiçbir zararı yok takip etmek lazım. hiç canını sıkma inşallah tahliller temiz çıkar onun haricinde ben belki on tane kadın doğum uzmanına gittim ve hepsi de aynı şeyi söyledi gebeliğe hiç bir engeli yok dedi. inşallah senin ki de öyle basit bişeydir. dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.a.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün yoktum o yüzden geride kalan sayfaları okumam uzun zamanımı aldı. umutsuz inşallah hamilesindir cuma günü iyi haberini bekliyoruz ama fazla kendini kaptırma yine sen eğer değilsen sonra cidden sarsılıyor insan geçen ay biliyorsunuz benim 10 gün gecikti kan testinde çıkmadı dra gittim ilaç verdi ama ilaçı eczaneden almadan regli oldum şimdi ise regli tarihim ne zaman bilmiyorum çünkü çıkardım aklımdan hesaplamıyorum ne zaman olursa olur artık napiyim .

canım üzme bence kendini, sende biliyorsun ki sters herşeye engel, bence yüreğini ferah tut, Allahın dediği olur...ayrıca o kadar büyütülcek bir rahatsızlık değil bu rahatsızlıktan sonra iğleşip hamile kalan çok insan var inan ...Allah daha beterinden korusun, çok daha kötü hastalık var, bence hayırlısı olsun de ve kafana hiç birşeyi takma, ağlama....

gunaydin canlarim aspirincim uzulme insallah en kisa zamanda hepiniz hamile kalcaksiniz.. dualarim sizinle.. allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

mrb canım geçmiş olsun. polikistik over ise bendede aynısı var bende 3 ay önce doktora gitmiştim sol yumurtalığımda 5-6 cm büyüklüğünde var adette deşilmezse ilaç vericem demişti ve o ayki adetimde deşildi. bende sordum gebeliğe etkisi varmı diye ama hiçbirşekilde engel değil demişti bana. hatta ben üniversitedeyken sağ yumurtalığımdaki o kadar büyümüş ki (Benim haberim yoktu kistimin olduğundan) içimde patlayıverdi. acil doktora götürdüler ve ameliyat oldum. demek istediğim takip edildiği müddetçe hiçbir zararı yok takip etmek lazım. hiç canını sıkma inşallah tahliller temiz çıkar onun haricinde ben belki on tane kadın doğum uzmanına gittim ve hepsi de aynı şeyi söyledi gebeliğe hiç bir engeli yok dedi. inşallah senin ki de öyle basit bişeydir. dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.a.s.

canım benim saol içime su serptin peki burdaki senelerdir hamiş olmayan arkadaşlarımız Pko Aynı rahatzlık değilmi?Daha tahlillerime bakmadan öyle demesi beni bir anda kahretti..NAsıl bir takip gerektiriyor ilaç derken doğum kontrol ilaçları mı veriyorlar??bu konu hakkında bilgim yokta güzelim o yüzden Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah hepimizin kucağını sağlıklı meleklerle doldursun

kızlar mrb sizlere bişey sormak istiyorum bu döllenme ilişkiden hemen sonramı olur yoksa ilişkiye girdin bi kaç gün sonramı döllenir bilgi verirseniz sevinirim neden sorduğuma gelince benim adetime bir hafta var daha fakat sol göğüsümün sol kısmında ağrı var ara ara kasığımda batmalar oluyo ve dünden beri gaz var bende ve belimdede ağrı var. eğer 29 unda ilişkiye girdiysem o gün tuttuysa hamileliğim belli olurmu acaba

benim beynim sanki ikiye ayrılmış biri hiç bebeğim olmayacak korkusu olmayan umutlarla dolu diğer tarafımda umutları kırılmış,baştan olmadı demekki olmayacak diyen ben..Bu ikilem beni çok olumsuz etkilemeye başladı..Allah hepimizin yardımcısı olsun..2009 yılına meleklerimizle girmek nasip etsin

canım benim saol içime su serptin peki burdaki senelerdir hamiş olmayan arkadaşlarımız Pko Aynı rahatzlık değilmi?Daha tahlillerime bakmadan öyle demesi beni bir anda kahretti..NAsıl bir takip gerektiriyor ilaç derken doğum kontrol ilaçları mı veriyorlar??bu konu hakkında bilgim yokta güzelim o yüzden Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah hepimizin kucağını sağlıklı meleklerle doldursun

Canım hiç kahrolma bazen öyle dengesiz doktorlar oluyor maalesef. hastalığın takibi en az 6 ayda bir kadın doğum uzmanına görünürsen bu iş hallolur. ve diyelim ki kist büyümüş ve kendiliğinden deşilmiyor o zaman doğum kontrol hapı vericek doktorun sana en fazla 1.5ay sonra onların sayesinde kaybolup gidecek. ama tekrarlıyor yani böbrek taşı gibi nedeni yok bünye üretiyor. ben sürekli takip ediyorum. büyüdüğü zaman doktorum ilaç veriyor ve geçiyor. herşeyin tedavisi mümkün artık sıkma canını.Rabbim dermansız dert vermesin. çocuk olayıda inan bana nasip ondan ziyadesi olmuyor. bende sabırla bekliyorum. Allah hayırlısını versin.

kızlar mrb sizlere bişey sormak istiyorum bu döllenme ilişkiden hemen sonramı olur yoksa ilişkiye girdin bi kaç gün sonramı döllenir bilgi verirseniz sevinirim neden sorduğuma gelince benim adetime bir hafta var daha fakat sol göğüsümün sol kısmında ağrı var ara ara kasığımda batmalar oluyo ve dünden beri gaz var bende ve belimdede ağrı var. Eğer 29 unda ilişkiye girdiysem o gün tuttuysa hamileliğim belli olurmu acaba

kızlar lüfeeen cevap verin noluuur

valla maviş bilmiyorum ama düşünme boşver adetin gecikince test yaparsın biliyorum dayanmak zor ama en iyisi beklemek.
bu arada suzan ya senin avatarın hareket ediyor bende hareketli avatar koyuyorum ama hareket etmiyor yaw :)

Back