canım seninki kaç çıkmıştı
benimki erken döllenme olduğu için 981 gibi bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.yani 4 haftalıktı
öylemi 5 kasımmıydı adet tarihin, benimde yeni yen çıkıyo adet öncesi belirtiler bel ağrısı falan bende cuma gidicem test için, yokmu önemli bi belirtin
peki ne kadarlık olduğunu bu değerlere göremi söylüyolar
merhaba arkadaşlar.erken hamilelik belirtileri-arşivde bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum vajinismustu ve hamile kalmıştı.siz bu sorunu çözmüşsünüz artık hamilelikte gerçekleşir İnşallah en kısa zamanda
asspirincim listeyi güncellemişsin çok teşekkür ederim.ben arada bir ilgilenebiliyorum artık.
kullanıcı adını nasıl değiştirdin canım yaa.bende çok istiyorum ama ilk zamanlar olmuyordu.
umutsuz şu testi yap artık yaa.bak atlarım arabaya elimde testle gelirim yanına çatlatıcanmı kız bizi
the_fts canım adet olmana üzüldüm ama umudunu kaybetme yeni ay yeni umut.İnşallah bu defa hamile kalırsın
merhabalar canlarım
Nasılsınız bugün ?hamiş haberlerini duyup mutlu olmak istiyorum..dün doktora gittim ve umutlarım çok kırıldı ..Vajinal ultrosana baktı yumurtalıklarımda polikistikler gördü bir sürü test istedi sonuçlar haftaya bugün dün gece ağlamaktan harap oldum geç hamile kalabilirsin dedi bugün sizlere çok ihtiyaçım var..
polikistik hakkında bilen ayrıntılı bilgi verebilir mi?
günaydın kızlar dün yoktum o yüzden geride kalan sayfaları okumam uzun zamanımı aldı. umutsuz inşallah hamilesindir cuma günü iyi haberini bekliyoruz ama fazla kendini kaptırma yine sen eğer değilsen sonra cidden sarsılıyor insan geçen ay biliyorsunuz benim 10 gün gecikti kan testinde çıkmadı dra gittim ilaç verdi ama ilaçı eczaneden almadan regli oldum şimdi ise regli tarihim ne zaman bilmiyorum çünkü çıkardım aklımdan hesaplamıyorum ne zaman olursa olur artık napiyim .
mrb canım geçmiş olsun. polikistik over ise bendede aynısı var bende 3 ay önce doktora gitmiştim sol yumurtalığımda 5-6 cm büyüklüğünde var adette deşilmezse ilaç vericem demişti ve o ayki adetimde deşildi. bende sordum gebeliğe etkisi varmı diye ama hiçbirşekilde engel değil demişti bana. hatta ben üniversitedeyken sağ yumurtalığımdaki o kadar büyümüş ki (Benim haberim yoktu kistimin olduğundan) içimde patlayıverdi. acil doktora götürdüler ve ameliyat oldum. demek istediğim takip edildiği müddetçe hiçbir zararı yok takip etmek lazım. hiç canını sıkma inşallah tahliller temiz çıkar onun haricinde ben belki on tane kadın doğum uzmanına gittim ve hepsi de aynı şeyi söyledi gebeliğe hiç bir engeli yok dedi. inşallah senin ki de öyle basit bişeydir. dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.a.s.
canım benim saol içime su serptin peki burdaki senelerdir hamiş olmayan arkadaşlarımız Pko Aynı rahatzlık değilmi?Daha tahlillerime bakmadan öyle demesi beni bir anda kahretti..NAsıl bir takip gerektiriyor ilaç derken doğum kontrol ilaçları mı veriyorlar??bu konu hakkında bilgim yokta güzelim o yüzden Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah hepimizin kucağını sağlıklı meleklerle doldursun
kızlar mrb sizlere bişey sormak istiyorum bu döllenme ilişkiden hemen sonramı olur yoksa ilişkiye girdin bi kaç gün sonramı döllenir bilgi verirseniz sevinirim neden sorduğuma gelince benim adetime bir hafta var daha fakat sol göğüsümün sol kısmında ağrı var ara ara kasığımda batmalar oluyo ve dünden beri gaz var bende ve belimdede ağrı var. Eğer 29 unda ilişkiye girdiysem o gün tuttuysa hamileliğim belli olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?