Erken Hamilelik Belirtileri

bak canım bizde aynen senin gibi evimiz olsun rahat edelim gezelim vs. birsürü bahaneyle uzattıkta uzattık evliliğimizin 4. yılındayız bizde 5 aydır çocuk istiyorum hemde çok istiyorum onun dışında hiçbir şey önemli değil artık benim için çünkü çok pişmanım bu kadar beklediğime, birde çocuk hemen işteyince oomuyomuş onuda yaşadım bence korunmayı bırakmakla çok doğru yapmışsınıuz

canim eger kan testi yaptiricaksan zaten cumaya kadar bekleme gerek yok ki cikar hemen..
hem bir ihtimal yoksada adet sokturucu fln alirsin hemen sonra yeniden calismalara baslarsin

ama seni kendime ornek aliyorum gercekten bu sabrin taktire sayan canim

ben zaten çıkmaz diye düşünmüyorum, adetim gelirse diye onu bekliyorum, adeti görmek beni daha az hayal kırıklığına uğratır gibi geliyo, şimdi kan testinde çoook heyecanlanıcam boşuna hiç yaşamayım bu gerilimleri diyorum

canlarim bence evi falan takmayin bende 2 yil hep bole madiiyati dusunerek erteledim ve simdi 14. ay ve hala bebisim gelmedi..

dedimki ya hic evimiz olmazsa veya cok paramiz olmazsa cocuksuzmu kalicaz..
zaten kismetiyle gelir ins..

canim tabi sen kendini daha iyi taniyorsun nasil daha az stresli olucaksa oyle yap..
off ins ins hamisizdir uzun zamandir boyle takmamistim kafaya hic ama bu ay nedense acabami diyorum gene ((((((

canim tabi sen kendini daha iyi taniyorsun nasil daha az stresli olucaksa oyle yap..
off ins ins hamisizdir uzun zamandir boyle takmamistim kafaya hic ama bu ay nedense acabami diyorum gene ((((((

hadi bakalım bende seni merak ediyorum bakalım sen ne yapacaksın gecikse benim kadar sabredemezsin heralde

ev alana kadar bebek yapmamak bana mantıksız geliyor.ne yani 15 yıl ev alınamazsa bebek yapılmayacak mı.korunmayı bırakmakla en iyisini yapmışsınız bence.

bakın burayı okuyan herkese sesleniyorum lütfffeennn benim için çok dua edin kırmızıları görmeyim yalvarıyorum dua edin çok kritik durumum

çok hoşuma gitti bu hihoyyyt ama yarın falan adetim başladığı zaman bu konuşmalar bnei çok üzecek ama senağlama

canım kendini çok fazla kaptırma ama UMUTSUZDA olma tamam mı.hepimiz bu yollardan geçtik.İnşallah hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda:Saruboceq:

bildiğim kadarıyla idrar testi için 7 gün geçmesi lazım ama şuan kan testi yaptırırsan kesin bir sonuç alabilirsin bence hamilesin

canım kendini çok fazla kaptırma ama UMUTSUZDA olma tamam mı.hepimiz bu yollardan geçtik.İnşallah hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda:Saruboceq:

öyle olmaya çalışıyorum canımda günler geçtikçe sanki daha çok umutlanıyorum ama istem dışı oluyo kesinlikle ben mantıklı olmaya çalışıyorum ama duygularım bunu engelliyo

bildiğim kadarıyla idrar testi için 7 gün geçmesi lazım ama şuan kan testi yaptırırsan kesin bir sonuç alabilirsin bence hamilesin

hislerin kuvvetlimidir peki, evet kanda çıkar varsa zatende bekmeyi tercih ediyorum biraz daha cuma büyük gün olacak kırmızlar izin verirse

çok sağol bencede zaten 4 yıldır korunuyorum ya 5 yıl daha korununca çocugum olmazsa ozaman ne ev nede hiç birşey umrumda olmaz çünkü kendimi suçlaya bilirim allah hepimiz için nhayırlısını nasip etsin

öyle olmaya çalışıyorum canımda günler geçtikçe sanki daha çok umutlanıyorum ama istem dışı oluyo kesinlikle ben mantıklı olmaya çalışıyorum ama duygularım bunu engelliyo

canım senin korkularını anlayabiliyorum.benim hiç gecikmeyen adetim ilk defa haziran ayında gecikmişti hemde 7 gün.o kadar umutlanmıştım ki idrar testine bile gerek duymadım kan testi yaptırdım.ama sonuç beni o kadar çok yıkmıştı ki çok kötü olmuştum.bazen hedefe ulaşmak için bazı zorlu yollardan geçmemiz gerekiyor.

hislerimle ilgili birşey söyleyemiycem çünkü kendimde yanıldım geçen ay ama halamın kızına bence hamilesin demiştim bugün haberini aldım hamileymiş hemde ilk gece kalmış

valla çok sıkıntılı bi durumdayım bu belirsizlik çok kötü ya ben bekliyorum ama szi beklemesenizde olur aslında bu sıkıntıya katlanamayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…