2 gündür ugrasıyorum birtürlü nereden yazacagımı bulamamıştım sonunda buldum konuyla ilgilimi bilmiyorum ama ben birsey danışacaktım 4 yıllık evliyim ve evimiz yok bunedenle 4 yıl çok istiyor olmama rağmen çocuk düşünmedik ama artık evi umursamıyorum çünkü birinin bebeğini görsem eve gelip aglıyorum çok karışığım 2 aydır korunmayı bıraktık sizcede dogru bir kararmı vermişim
canim eger kan testi yaptiricaksan zaten cumaya kadar bekleme gerek yok ki cikar hemen..
hem bir ihtimal yoksada adet sokturucu fln alirsin hemen sonra yeniden calismalara baslarsin
ama seni kendime ornek aliyorum gercekten bu sabrin taktire sayan canim
ayyy bekleyenlerde ilk sıradayım heyecanlandım yine
canim tabi sen kendini daha iyi taniyorsun nasil daha az stresli olucaksa oyle yap..
off ins ins hamisizdir uzun zamandir boyle takmamistim kafaya hic ama bu ay nedense acabami diyorum gene((((((
bekleyenlerde ilk sıradasın ama hayırlısıyla seni bu listenin en sonuna yani hamişlerin sonuna alıcaz.:Saruboceq:
çok hoşuma gitti bu hihoyyyt ama yarın falan adetim başladığı zaman bu konuşmalar bnei çok üzecek ama senağlama
canım kendini çok fazla kaptırma ama UMUTSUZDA olma tamam mı.hepimiz bu yollardan geçtik.İnşallah hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda:Saruboceq:
bildiğim kadarıyla idrar testi için 7 gün geçmesi lazım ama şuan kan testi yaptırırsan kesin bir sonuç alabilirsin bence hamilesin
öyle olmaya çalışıyorum canımda günler geçtikçe sanki daha çok umutlanıyorum ama istem dışı oluyo kesinlikle ben mantıklı olmaya çalışıyorum ama duygularım bunu engelliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?