bugün ben geldim ama siz yoksunuz.neyse sonra görüşürüz arkadaşlar.
canım naber napıyon bakalım sana da dua ettim az önce nasıl gidiyo çalışmalr ben bi kaç gündür tambellik yapıyom misafir falan vardı artık bu gece de olmaz yarına kaldık iisin umarım
en yakın arkadaşım hamiş kalmış hem de 2nci ayıydı denemeye başlayalı nası lsevindim anlatamam ama düşük riski varmış zavallım bulantıdan oruç tutamıyomuş daha reglinin 3nci haftasında başlamışşşş 5 haftalık keseyid egörmüşşş teyze oluyom çok mutlu oldum adına hemen aklına gelmişim dua etmiş sevinememiş daha düşük riski var die bende moral verdim işte benim tanıdıklarım da da oldu bişe olmaz izin al işten yat dinlen dedim o da öle yapcam dediiii işte böle benden gelişmeler hı okuldan diplomamı da aldım bitti tamamennnn
allaha analı babalı büyütsün bacımmmm bize de nasip eder inşallah benim etrafımda bebek bile yok öpüp koklayacağımmm
neyse ben çıkayım biraz daha işim var öptüm seniiii
gelgit nasılsın ne haber senden bir haber varmı benden yok kırmızıları gördüm ben oooooooooooooooff yaa[/QUOTE
ben iyiyim.birdahakı ay olur inşallah moralini bozma sakın.ben bu ay denemedeyim daha yumurtlama gunlerimdeyim.ekim 10-11 gibi kırmızı kart yeme tarihlerim ama inşallah görmem.bu ayda olmazsa doktor gel demişti gideceğim ama tedavi falan derse mola vereceğiz.
selam kızlar kimse yokmu..sohbet odasındamısınız yoksa.
nasılsın suzanşan.nasıl gidiyor.ben giremiyorum fazla söyle bir bakayım dedim kimsecikler yok.
malum evde misafirim var diye giremiyorum fazla.şimdide bayrama hazırlık evde ilaçlayacağım pazar gunu o yuzden yarın temizlik yapacağım.şimiden bakayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?