Erken Hamilelik Belirtileri

Bugündü işte, aslında genel olarak 28-32 arasında değişiyor periyodum ve bugün 30. gündü ve olmadım.. Ben yalnızım ben yalnızım yalnızıımmmm:çok üzgünüm:

canım ilk gün hemen çıkmazki.ilk gün sonuç veren kan testidir.bence sen 2-3 gün sonra tekrar bir test yap.bak kendinde demişsin bazen adetin 32 gündede olabiliyormuş buda senin testi erken yaotığını gösterir.

Saol canım. Ama bilmiyorum ki, birde ateşimi ölçüyorum her sabah düzenli olarak. Bakalım bu sabah nasıl çıkacak? Sen nasılsın bugün?

Saol canım. Ama bilmiyorum ki, birde ateşimi ölçüyorum her sabah düzenli olarak. Bakalım bu sabah nasıl çıkacak? Sen nasılsın bugün?

bende iyiyim.merakla adet tarihimi bekliyorum.benimde adetim 2 ekim İnşallah hamileyimdir:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bende iyiyim.merakla adet tarihimi bekliyorum.benimde adetim 2 ekim İnşallah hamileyimdir:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

İnşallaaaahhh, hayırlısıyla hamişsindir canım.:Saruboceq::CüvCüv: Sende umutsuz da ve tüm yürekten isteyen adaylarda, Allah ım bu güzel günlerde herkesin kalbine göre verir inşallah. Dualaşalım olur mu? Ben şimdi yatıcam, hadi iyi geceler..

25.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ?????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

herkese selamlar gunaydın hanımlar bende aranıza yenı katıldım son 2aydr hep yorumlarınızı okyrum ne guzel bı ortam cok hosuma gıttı bende gebelık hakkında bıcoksey ogrenmıs oldum bende 10aylıkevlyım ılk denemmeızı yaptık ama maalesef adet oldm ya bıde adetıme bıkac gun vardı yumurtlama donemımde degıldı sanrım oyuzden suan yumurtlama donemımdeyım baslyruz calısmalara:enbuyukkk:

arkadaslar bende hamıs lıstesıne eklenmek ıstyrum lutfen bırı eklesın benı 15 eylulde hasta oldum geleıcek adet gunumu beklyrum ınsallh ıkıncı denememde kalrım akıdıslaer allah hepımızıe tum ısteyenlere nasıp etsın :ecrin_bebek:

hoşgeldin kübra umarım kısa zamanda kavuşursun bebeğine. bu arada bir daha ki adet tarihini yazarsan suzanşan senide ekler o ilgileniyor sağolsun. benden tavsiye yeni başladığın için kafa takıp yumurtlama hesaplama adet bittikten 4 gün sonra başka ilişkine gün aşırı yapmak daha sağlıklı sanırım adet olmadan 5 gün öncesine kadar şansın yüksek ama kafana takma ve eşine yansıtma ben bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum çünkü zaten artık pes ettim hesaplamalarıda bıraktım:)

bugün regl günüm ama şu ana kadar bişi yok:)ama adet sancısına benzer hafif sızlamalar var bide acaip gaz sancısı.üfffff

kızlar nasılsınız ya adeti az süren varmı ben diğer ayda yazdım bunu 22sinde adet oldum bugun baktım sabah az vardı şimdi hiç yok benim hep düzenliydi ama bu ay ve geçen ay 3 gün sürüyor anlamadım

slm kızlar kaç zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum. bugün bi ark. hamile olduğunu öğrendim. bende 1 hafta sonra gelin olmuştu bugün duydumki hamileymiş. hemde tesadüfen öğrenmiş başka bişey için kan testi yaptırmış ve sonuç hamile. aslında pek istemiyodu haberi alınca hiç tepki vermemiş pek sevinmemiş yani. ah ahhhh biz o haberi alcazda hiç tepki vermicez öylemi. ortalıkta hoplaya zıplaya bağıra çağıra kutlarız. neyse Rabbim büyüktür bizede hasip eder inşallah. Bu ay yumurtlama felan hesaplamıyorum bıraktım kendi haline. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. yol gözletmesin inşallah. kendinize ii bakın.

kızlar nasılsınız ya adeti az süren varmı ben diğer ayda yazdım bunu 22sinde adet oldum bugun baktım sabah az vardı şimdi hiç yok benim hep düzenliydi ama bu ay ve geçen ay 3 gün sürüyor anlamadım

eğer yeni evliysen böyle düzensizlikler olabiliyor. bende evliliğimin ilk ayında 3 gün önceden oldum ve aşırı fazla oldum. bu ay tam gününde oldum ama çok az oldum yani herzamankinden az. yeni evlilerde bu tip şeyler olabiliyomuş. bide hamile olunca üstüne görme diye bişey varya belki o yüzden de olabilir. hani çok az bi lekelenme bi dahada kan gelmemesi şeklinde oluyormuş. eğer bebek istiyorsan inşallah üstüne görüyosundur. yok istemiyosan inşallah bi sorun yoktur. herşey gönlünce olsun.:teytey:

hamile olmak istiyorum 5 ay oldu evleneli hayırlısı inşallah bana ve isteyen herkese allah nasip etsin:Saruboceq:

özgül evleneli 5 ay oldu demişsin o yüzden kafana takma ben genç kızken 7 günden az sürmezdi adetim hatta bazen 8 bile olurdu ve hiiiç şaşmazdı şimdi 2 yıllık evliyim 1 senedir 4 gün falan oluyorum bazen 5 oluyor ama 7 ye çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…