• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

jasmincim anladığım kadarıyla sen herkes 28 günde bir adet görüyor zannettin ama öyle değir herkesin ki değişir

peki normalde 28 günde bir mi görüyorsun adeti kafam karıştı. ben artık ustası oldum tabi gelmeden gelceği günü biliyorum:)) bide benim 30 günde bir olduğu için ne zaman olcağım belli

evet 28 günde bir geliyo bu gün gelmesi gerekiyo çünkü belim ve göğsüm acımaya başlamıştı başka bir belirtim yoktu kısmet artık rabbi bize nasip görür inşallah

selam kızlar.ganno bende 30 gunde bir adet oluyorum.yani şimdilik 8 aydır bu sekilde.öncesinde 28 gunde bir olurdum

inşallah hamiştirsin jasmin. valla bende korkuyordum 35 günü geçerse gebelik olmazmış ama allahtan 5 günden yakalıyoruz:)) benim genç kızlığımdan beri 30 günde bir olur

bu arada sıkıntıdan patlıyordum iyiki geldin gelgit. cumartesi gece pat diye çıktım çünkü elektirikler kesildi sonra sabaha kadar oturdum karanlıkta dakka başı kocişi uyandırdım bi şeyi bahane edip çünkü korkarrım karanlıktan:)) oda karar verdi hiç sönmeyen gece lambası alcakmış bana:))

jasmin dur bakalım hemen öyle test yapmasaydın hem adetin geciksin ilk önce. moralini bozma. ben artık düşünmüyorum eşime kızdım birazda o düşünsün yani napiyim sadece benim olucak bebiş:))) birazda o yorsun kendini yumurtlama adet o düşünsün:))))

ya benim eşim çok heyecanlı ilişkiden 1 hafta sonra bile adam bana belirti varmı diye soruyo her gün bebiş nabıyo diyo bunaltıyo beni bu ayda bizden geçti

inşallah hamiştirsin jasmin. valla bende korkuyordum 35 günü geçerse gebelik olmazmış ama allahtan 5 günden yakalıyoruz:)) benim genç kızlığımdan beri 30 günde bir olur

selam arkadaslar ne kadar sanslısınız ki duzenli adet oluyorsunuz benim kac gunde bir oldugum bile belli degil of of senağlama:delphin::çok üzgünüm:

Akadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Mayıs ayından beri çocuk istiyoruz. Ama malesef tık yok.Çok mu acele ediyorum bilmiyorum.Bu ay adet günüme daha var.Ama pek bi belirti yok .İnşallah kadınlar kulübü uğurlu gelir.Hepimize kolay gelsin

yaa benim taaa ortaokuldan bi arkadaşım vardı benden sonra evlendi başka bir şehire gitti hamile doğum yapıcak ben onu msn listemde engelledim napiyimm ya sorcak şimdi sen naptın diye ne kötü bi durum kıskanmadım ama soracak diye konuşamıyorum:(((

kiimse yok muuuuuuu. kayınvalidemden alırım bugün pcmi inşallah akşam gelirim ama kociş kızar kesin yinemi çocuk yumurtlama diye:)))

Back
X