• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben umutsuzum kocamın bi daha test yaptırmasını bekliycem haziranda 1 aşılama yaptım sonra tedaviyi bıraktım ama her zaman şunu düşünün yüce rabbim veriyorsa da vermiyorsa da bir bildiği vardır insan böyle düşününce daha az üzüzlüyo 2 sene bitti evleneli ortada sebep te çocukta yüzlerce kez hamile miyim die düşünüp adet oldum üzülmekten geçtim artık hayat çok kısa tadını çıkarın elbet kaderimizde varsa olacak yoksa da kader demek lazım öptüm canlarım

selam kızlar bu ay kırmızıları bende gördüm listeden silebilirsiniz.
.çok üzüldüm ama sonra dişimdeki çürük için dişçiye gitmem gerekti,herşeyde bir hayır vardır boşuna dememişler.Hamile olsam ne yaoardım bilmiyorum.Buarada benim regl 7 gün sürüyor.Biter bitmez bir doktora gidip yumurta takibi yaptırıcam.aranızda yumurta takibi yaptıran ve buna göre ilişkiye giren varmı?

ben umutsuzum kocamın bi daha test yaptırmasını bekliycem haziranda 1 aşılama yaptım sonra tedaviyi bıraktım ama her zaman şunu düşünün yüce rabbim veriyorsa da vermiyorsa da bir bildiği vardır insan böyle düşününce daha az üzüzlüyo 2 sene bitti evleneli ortada sebep te çocukta yüzlerce kez hamile miyim die düşünüp adet oldum üzülmekten geçtim artık hayat çok kısa tadını çıkarın elbet kaderimizde varsa olacak yoksa da kader demek lazım öptüm canlarım

canım biliyorum seni teselli edecek hiç bir söz yok, biliyorum çünkü benimde olmuyor.bende 3 yıllık evliyim 1 yıl oldu denemelere başlayalı.Allah'tan beni tek rahatlatan şey artık çocuk sahibi olmanın bin bir yöntemi var.Aşılama olmadı tüp bebek, o olmadı bu... menapoza girmiş 70lik ninelere bile çocuk yaptırıyorlar.Gönlünü bu anlamda ferah tut.Tabi gönlümüzden geçen şöyle bir kaç deneme de kendiliğinden olması ama unutma bizim çocuklarımız o kadar kıymetli olacak ki çünkü büyük uğraşlar sonunda bulmuş olucaz onları:teselli:

21.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::24 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

suzanşan canım benım adet tarıhım 18 ekım bu ay kısmet dıılmıs ıns gelecek aya nasıp olur ne dıyeyım allahın takdırı.............

canım ben şimdi çıkmak zorundayım.akşam listeye eklerim.görüşürüz canım.kendine iyi bak.

suzanşan ben adetimi beklemeden kan testi yaptırdım 2,2 çıktı.Yani negatif.artık 21 ekimi bekliycez.Arkadaşlar yine de umudunu kaybetme geç döllenme olabilir dediler ama benim pek umudum yok.

arkadaslar benım günüm de 28 eylül.listenize benı de ekleyebilir misiniz.bu ay da umut yok ama olsun.belki sizin liste ugurlu gelir.1 haftam var öyle bariz bir belirtim yok.olmasa da üzülmem.:icecream:

lal82 suzanşan ilgileniyor listemizle ama sanıım su an yok gelince o ekler seni.inşallah haiş kalırsın.

bu arada kızlar ben şu yumurtlama gunume hiç bakmıyordum yani yumurtlama gunum diye hergun oluyordu genelde.ama bu ay gun asırı yöntemini deneyeyim diyorum.zaten misafirimizde var daha iyi olur herhalde.işin guzel tarafıda ayın 30 unda yumurtlama gunum bitiyor ve 1 ekimde samsuna yola cıkacağız.tam denk geliyor anlayacağınız.

hamile olabilirmiyim adetim bitip billah dogum kontrol hapi almaya basladim 6.gün korunmadan iliskiye girdik adetimden 15 gün sonra leke geldi 5 gün sürekli, uyumak istiyorum bedenim yorgun ne dersiniz hamile olabilirmiyim

merhaba kızlar hepimize özelliklede bana ibret olsun daha önce yazan arkadaşlardan birinden aynen alıntı yapıyorum;
Kızlar hamişim hemde sadece 3,5 haftalık. Ama ben çok erken farkettim hamişliğimi belirtiler kızlar;

Kesinlikle regli belirtileri ile çok benziyor
Göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet özellikle uçlarında ( Renk değişimi falan yoktu)
Bende çok uyku olmadı
Mide bulantısı da olmadı
Ekşili tatları canım istedi ( turşu suyu içtim:)
Veeee kesinlikle aklımdan hamişliği çıkardım bu 3. denememdi ilk iki ay korunmadığımız halde olmayınca sürekli aklım bebek ve yumurtlama hesaplamaktaydı. Bu ay hesap falan yapmadım takmadım veeee sonuç hamişim.
Allaha çok dua ettim Allahın 99 ismini sık okudum
Kasıklarımda ara ara o tatlı ağrıları hissettim
Ve hep pozitif oldum
Dualarım tüm hamişliği isteyenlerle en kısa sürede hepimizin kollarını Rabbim sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah.

merhaba kızlar hepimize özelliklede bana ibret olsun daha önce yazan arkadaşlardan birinden aynen alıntı yapıyorum;
Kızlar hamişim hemde sadece 3,5 haftalık. Ama ben çok erken farkettim hamişliğimi belirtiler kızlar;

Kesinlikle regli belirtileri ile çok benziyor
Göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet özellikle uçlarında ( Renk değişimi falan yoktu)
Bende çok uyku olmadı
Mide bulantısı da olmadı
Ekşili tatları canım istedi ( turşu suyu içtim:)
Veeee kesinlikle aklımdan hamişliği çıkardım bu 3. denememdi ilk iki ay korunmadığımız halde olmayınca sürekli aklım bebek ve yumurtlama hesaplamaktaydı. Bu ay hesap falan yapmadım takmadım veeee sonuç hamişim.
Allaha çok dua ettim Allahın 99 ismini sık okudum
Kasıklarımda ara ara o tatlı ağrıları hissettim
Ve hep pozitif oldum
Dualarım tüm hamişliği isteyenlerle en kısa sürede hepimizin kollarını Rabbim sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah.
sağol arkadaşım.. güsel bi paylaşım oldu. benim daha bi haftaya yakın var. sanırım 5 gün falan. göğüs uçlarımda müthiş bi hassasiyet var. inş hayırllsıysa hamişimdir. tüm isteyen herkese rabbim hayırlı zamanda tattırsın inş.kaydirigubbakcemile5

sağol arkadaşım.. güsel bi paylaşım oldu. benim daha bi haftaya yakın var. sanırım 5 gün falan. göğüs uçlarımda müthiş bi hassasiyet var. inş hayırllsıysa hamişimdir. tüm isteyen herkese rabbim hayırlı zamanda tattırsın inş.kaydirigubbakcemile5

ah güzelim ya inşallah gebeliktendir, benim daha 10 günüm falan var ama belirtim yok canım sıkılıyo

arkadaşlar yine sizler için araştırdım; erken gebelik belirtileri;
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kasığımda hafif bir şişlik
19.göğüslerimde ve kasıklarımdan yukarı doğru çıkan damarların koyulaşması
20.göğsümden gelen akıntı
21. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
22.Bel kalınlaşması
23.Göz bebeklerinin büyümesi
24.Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25.Dudakların fosur fosur olması
26.Kirpiklerin karışması
27.Tansiyon düşmesi

Son düzenleme:
canım iştah artması da var bende ama malum ramazanda olmayan yoktur. ya bakma çok benziyo adet belirtilerine ayırt etmek imkansız gibi bişi. ama elh bu ay rahatım. olursa çok sevinirim elbette ama olmassa üzülmek yok. hayatımla alakalı büyük kararlar aldığımız bi ay ve belki de bu ay diilde bi dahaki ay olması bizim hakkımızda daha hayırlıdır die düşüncem. inş sana en kısa zamanda yaşatır rabbim bu güzel duyguyu da umutlu die değişir nickin..

Back
X