Erken Hamilelik Belirtileri

evet sadece ikimiz kaldık galiba kimse yok, valla bana faydanız oldu kızlar çokda düşünmüyorum artık olsun istiyorum tani ama bu bişeyi değiştirmeyecek hayırlısı olsun

evet sadece ikimiz kaldık galiba kimse yok, valla bana faydanız oldu kızlar çokda düşünmüyorum artık olsun istiyorum tani ama bu bişeyi değiştirmeyecek hayırlısı olsun

valla en iyisini ve doğru olanı yapıyosun farkı bu ay görceksin inşallah hep beraber kutluycaz hamişliğini bak önce bize haber ver kimseye söylemeden

valla en iyisini ve doğru olanı yapıyosun farkı bu ay görceksin inşallah hep beraber kutluycaz hamişliğini bak önce bize haber ver kimseye söylemeden

valla düşünüyorumda önüme kim çıksa söyleyecekmişim gibi geliyo nasıl saklarım bilmiyorum ama saklamaya çalışam söz:)

canım sormak istediğin herseyi sorabilirsin bebişle ilgili bildiğim yasadığım deneyimim olan her konuda yazarım sana elimden geldiği kadar

bide ben ikinci gebeliğimde hep internetten hafta hafta bebeği takip ettim nasıl simdi neler olusmus bu hafta diye kızımda yapmamıstım bu sefer yapmıycam artık cok kaptırmısım kendimi zor topladım cünkü

en cok uyku problemi oluyo canım kafayı kaldırmak istemiyodum ben ikincidede öyleydim yerlesme esnasında yumurtalıklarda biraz ağrı oluyo sonrada bulantılar baslıo benim daha cok tiksinme seklinde oluyo

burda bi arkadaştan okumuştum iki kez hamile kalmış ilki düşmüş, adetten sonraki 3 gün içinde kalmış ikisinede çünkü daha sonraki günler eşinden ayrılarmış ondan etkilendim bu ay adetten sonraki günlere ağırlık verdik bakalım ne olacak

peki önceki hamileliklerde yumurtlama günlerine dikkat etmişmiydiniz, ilişkiden sonra kalkmama falan oldumu olduysa ne kadar yattın

peki önceki hamileliklerde yumurtlama günlerine dikkat etmişmiydiniz, ilişkiden sonra kalkmama falan oldumu olduysa ne kadar yattın

hiçbi zaman yumurtlama takibi yapmadım kızıma hamiş kalmadan önce böyle bi takipten haberim bile yoktu 1 -2 kez yastık koymustum ama sonra yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…