• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

teşekkür ederim fts iyi dileklerin için. gece iyiydi ama annem şimdi canımı sıktı tutturdu doktora gidelim neden olmuyor çocuğunuz off yaa ne zor işlermiş bunlar

bide sık idrara çıkıyorum normalde ramazanda bu kadar sık olmazdı yani iftara kadar sadece sabahları o kadar ama şimdi en az 5-6 kez tuvaletim geliyor acaba psikolojikmi inşallah psikolojik değildir. cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

insallah psikolojik degildir arkadasim.cünkü ben gecen ay ilk defa yasadim bunlari,anlattiigin belirtilerin yaninda fazlasida vardii ve günüm tam 13 gün gecmisti...ama bisey cikmadi.biz heraldee hemen olsun istiyoruzz...bi kadin dogumcu yakinim bizim düsündüklerimiz üzere vücudumuzun kendini hazirladigini söyledii ve böylece adet düzensizlikleri bile ortaya cikiyormus.o yüzden en sagliklisii adet günüünün gecip kan testi yapilmasiymis...
insallah icindeki caninnn ben burdayim cigliklaridir yasadiginn...:1hug:

Reglime 5 gün kala ilişkiye girdim.ve tam 5 gün sonra reglim gününde geldi.şu anda reglime 15 gün var ama sol kasiğimda ağri ve batma birde göğüslerimde ağri ve ağirlik var.sizce test yapsam sonuç verirmi.

insallah psikolojik degildir arkadasim.cünkü ben gecen ay ilk defa yasadim bunlari,anlattiigin belirtilerin yaninda fazlasida vardii ve günüm tam 13 gün gecmisti...ama bisey cikmadi.biz heraldee hemen olsun istiyoruzz...bi kadin dogumcu yakinim bizim düsündüklerimiz üzere vücudumuzun kendini hazirladigini söyledii ve böylece adet düzensizlikleri bile ortaya cikiyormus.o yüzden en sagliklisii adet günüünün gecip kan testi yapilmasiymis...
insallah icindeki caninnn ben burdayim cigliklaridir yasadiginn...:1hug:

inşallah canım inşallah psikolojik değildir. bu aralar çok kafaya taktım bu hamilelik işini belkide o yüzdendir. ilk önce göğüslerim dikkatimi çekti kabarcıklar damarlar felan sonradan başladı bu kasık ağrıları sık idrara çıkma. inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat verir içindede bize.

Reglime 5 gün kala ilişkiye girdim.ve tam 5 gün sonra reglim gününde geldi.şu anda reglime 15 gün var ama sol kasiğimda ağri ve batma birde göğüslerimde ağri ve ağirlik var.sizce test yapsam sonuç verirmi.

gebelik testlerinde en kesin sonucu kan testi veriyormuş öyleki 4-5 günlük gebe olsanız bile kesin sonuç veriyormuş doktrum söylemişti. fakat idrar testi testin kalitesine ve kişiye göre değişiklik gösterebiliyormuş bazen günü geçmeden doğru sonuçlar verirken bazen 3-5gün geçmesi gerekiyomuş. bence idrar testi yaptırma eğer bebek istiyorsan bir gebelik varsa bile sonuç muhtemelen negatif çıkacaktır çünkü adetine daha çok var kesin sonuç için kan testi yaptır. ayrıca sendeki aynı şikayetler bendede var adetime 8 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı. çok büyük hayal kırıklığı oluyor. hakkında hayırlısı olsun.:emir_bebek:

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah psikolojik değildir. bu aralar çok kafaya taktım bu hamilelik işini belkide o yüzdendir. ilk önce göğüslerim dikkatimi çekti kabarcıklar damarlar felan sonradan başladı bu kasık ağrıları sık idrara çıkma. inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat verir içindede bize.

bende gecen ay ayni hatayi yapmistim...acayip takmistim kafama.inan poset bile tasimiodmm hos esimde tasitmiyorduda...birazda onun etkisi oldu.o kesin gözüyle bakiodu..bizim daha ilk ayimizdi.ama sonunda cidden hayal kirikligi oluyor...:çok üzgünüm:
insallah allah gönlüne göre verir.haber verirsinn insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

canim idrar testi hic yapma hem cok erken hemde kesin sonuc vermiyebiliyor!bence bir hafta falan daha bekle(cok zor oldugunu biliyorum:çok üzgünüm:)eger belirtilerin cogalirsa regline 1-2 gün kala kanda baktir.en kesin sonucu ögrenirsinn....ve arkadasim acizane tavsiyem cok düsünmemeye bak,ne kadar düsünürsen o kadar gecikio heralde...benim öle olmustuu:çok üzgünüm:

mrh.bende yenilerdenim,bu ay ilk defa denedik adetime 4 gün var ama ben adet olacakmış gibiyim geceden beri ama bişey yok daha birde sık idrarda bu gün başladı birde hAfif bir midede bulantı valla bilemyorum hamilemiyim diyorum ama bi seferde de imkansız geliyor,bayanlar beklemek ne zormuş tuvalete gidip bakmakdan öldüm:)alllah herkese hayırlısını versin inşaaalah.

canim idrar testi hic yapma hem cok erken hemde kesin sonuc vermiyebiliyor!bence bir hafta falan daha bekle(cok zor oldugunu biliyorum:çok üzgünüm:)eger belirtilerin cogalirsa regline 1-2 gün kala kanda baktir.en kesin sonucu ögrenirsinn....ve arkadasim acizane tavsiyem cok düsünmemeye bak,ne kadar düsünürsen o kadar gecikio heralde...benim öle olmustuu:çok üzgünüm:[/

düşünmemek elde değilki.benimde ikinci denemem.ama yumurtalama dönemi falan değildi.ikiside de reglime 5-6 gün varken ilişkiye giridik.inşallah hamileyimdir.bakalım bir hafta daha bekleyip kan testi yapayım bari.en kesin sonuç.ama çok zormuş.ben burda hep sizin yazdıklarınızı okuyordum.kendim yaşamadığım için bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.inşallah çok beklemeden hepimiz hamiş oluruz.

teşekkür ederim fts iyi dileklerin için. gece iyiydi ama annem şimdi canımı sıktı tutturdu doktora gidelim neden olmuyor çocuğunuz off yaa ne zor işlermiş bunlar

ganno ben artık başladım tedaviye ben çok istiyorum. ufak sebeblerden de olmayabiliyormuş düşünüyorsan eger annen haklı üzgünüm amalülülülülülü

bayanlar çok acil cvp bekliyorum ben adetime 4 gün var demiştim şimdi ateşim 37.2 bu ne anlama geliyor birşey bileninizvarmıbenim genell 36.0 dır.

ecrinDe kıs nerelerdesin sen hiç yazmıyorsun bak gelmeyim yanına:oklava::oklava:
nasılsın canım nasıl gidio

ecrinDe kıs nerelerdesin sen hiç yazmıyorsun bak gelmeyim yanına:oklava::oklava:
nasılsın canım nasıl gidio

ben geliyom bakiyomm kimse yokk..zaten dün hemen hemen hic giremedim siteye,bura cok uzak geliyorr galiba:smiley-cool::smiley-cool: bugün üsüttüm sanirim midem nasil bulaniyor.aksamada misafirim var napcamm bilmiomm yane:uhm::uhm:
ben ilaci icmeye ramazandan sonra baslamaya karar verdim cünkü günde iki kere icilmesi lazim ama ben sahura kalkmiyorum düzensizdee icmek istemiyorum.biliyomusun bu ay cok rahatim...gecen ay cok yüklenmistim kendime acisi cikti:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neysee bende durumlar bu arkadasimm....sennn???

Back
X