• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

limon testini sitede yapan bi cok kişi var canım yani yueni bişi değil bu test sen eğer prodektörle yaparsan acık cizgiyle görünür bence benim hemen belli oluyoda

hayır canım acık olması gerekiyo bak bana mutlaka haber ver sonucu yani kesin sonucu rabbim hepimize herseyin hayırlısını versin kac yasındasın sen

allah hepimizin gönlüne göre versin ben bu ay tutmazsa 1 sene bekliycem cünkü okulların acılcagı zamana geliyo doğum problem olabilir kızım anaokulunda seneye 1 ebaslıycak zor olur diye düşünüyorum yinede allahtan hayırlısı tabi sen zor zamanı atlatmışsın oglusun okumayı sökmüştür sana serbest artık ne zaman olsa olur

bende 30 artık zamanı gelmiş cok uygun bi zaman bence herkes ilkini doğuruyo bu yaslarda bence sanslıyız biz ikinciye uğrasıyoruz

bendeki akıntı sarı ve biraz kokulu ama gebelik akıntısı için benim için cok erken seni listeye ekliycez ama görceksin ben kocamı bulamıyorumki hayatım yine seyehatte iş icin sürekli gidiyo

merabalar muhabbetiniz bol olsun gece gece iyi perferformans walla.hamişsinizdir inşallah.ben birşey soracaktım akıntı sarı ve hafif kokulu olduğunda gebelik olmazmı adet belirtisimi gebelik mi?

hayır canım ben onu limon testi için söylemiştim

mrb. ben yeni üyeyim. limon testi çok ilgimi çekti. bi şey sormak istiyorum yaklaşık 4-5gündür bende yoğun bir kasık ağrısı çekiyorum ,bazen sağ tarafıma batıyor bazen sol özellikle oturuken ayakta dururken çok rahatsız ediyor. göğüslerimde küçük kabarcıklar ve damarlar meydana geldi bunun haricinde de bir belirti yok adetime tam 7 gün var ve çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim? limon testi yapsammı yine moralim bozulursafisfisfis

bide sık idrara çıkıyorum normalde ramazanda bu kadar sık olmazdı yani iftara kadar sadece sabahları o kadar ama şimdi en az 5-6 kez tuvaletim geliyor acaba psikolojikmi inşallah psikolojik değildir. cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

günaydın bugün geç kaldım ee malum dün evlilik yıldönümydü:))) nasılsınz ?? bu arada bırakın uğraşmayın limon testiyle falan:)

Back
X