Erken Hamilelik Belirtileri

açık adres vermek telefon nosu vermek gibi şeyler galiba.bende tam olarak bilmiyorum ama birkaç ay önce arkadaşlardan biriside çevirim dışı bırakılmıştı.üsluba baktığın zaman isminin gri olduğunu görürsün

kızlar hep akşamları yazıyorsunuz gündüzde yazın ya acaip canım sıkılıyor akşamları girmiyorum ben

bende gündüzleri girip sadece okuyup çıkıyorum mecburen çünkü kimse olmuyor.akşamlarıda fazla giren olmuyor ya da ben denk gelmiyorum

bende evdeyim gezmeye gitmediğim sürece.bugünlerde biraz halsizlik var oruçtan galiba.yatsam mı acaba diye düşünmeye başladım.benim kanım ve tansiyonum düşük biraz zannediyorum bu halsizlik ondan da kaynaklanıyor.ah bir hamile kalsamda tek düşüncem o olsa.

merhaba tubacıka.s. valla iyi diyelim iyi olalım iste sen nasılsın gunu gelen arkadasalr ne oldu var mı bir gelisme acaba insallah benden fayda yok gibi gorunuyor :1no2:sizlerden bisey cıkar en yakın zamanda:Saruboceq: AMİN....:CüvCüv:

mrb arkadaşlar bende kimseye denk gelmiyorum nasılsınız?bende halsizim oruçtan regl olmama dah12 gün var bakalım sizinde haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar allah hepimize anne olmayı nasip etsin

valla canim bende artik dusunmeyim diyorum ama hergun yine dusunuyorum bekliyorum benim rglime 4/5 gun kaldi cok belirtim var ama insan uzulcem diye korkuyor..insallah hepimiz hamileyizdir

İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin.hepimiz en kısa zamanda hamile kalalım İnşallah:Saruboceq:

inşallah kızlar inşallah hamileyizdir.son 2 gun benim ama umutsuzum dun kramp girdi arara kasıklarıma adet olacam sanırım.( neyse Allah tan umut kesilmez.

valla kizlar bende birsuru dusunmeme sebeb bulgular var : arada bulanti, goguslerde damar belirginligi. kasiklarda ara ara batma, karin sisligi, bel agrisi, bas agrisi, ama beklemekten baska bisey yapamiyorum.insallah allah hepimizin gonlune gore verir.

bence bulgulara fazla takınma dikkat edersen hamile arkadaşların hiç biri böyle belirtileri olduğunu söylemiyor olanlarda test pozitif olunca bıçak gibi kesilmiş kaydirigubbakcemile2
o yüzden en iyisi kafa takmamak ve beklemek. bu arada inşallah hamiştirsin :sm_cool:

:teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

gannocum saol yanii :) moral sifir oldu aahhaha saka saka ben onceki hamileligimdede bu bulgular vardi 8 ay once 8 aydir hicbir belirtim yoktu bu ay var ben umitliyim beklerim napalim umut dunyaasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…