Erken hamilelik belirtileri

duyguduyguuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
8
3
1
31
Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır burayı takip ediyorum bugün üye olmaya karar verdim.tecrübeli anne adaylarının yorumlarını bekliyorum.12 mart regl başlangıç tarihimdi.ovulasyon tesleriyle 24 mart yumurtladığımı öğrendim.23 24 26 değerlendirdik.bikaçgün sonra beyaz kremsi akıntım oldu ve sol kasığımda ara ara batmalar başladı düne kadar devam etti göğüslerimdede hassasiyet var bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm predictor marka gebelik testim negatif çıktı.uygulamada 6 gün gösteriyo reglime.hergün vücudumu dinliyorum çünkü aralık ayında aynı belirtilerle kimyasal yaşadım.sizce erkenmi yaptım testi.

Merhaba canım benim ilk belirtimde kasıkda batmalardı ve benim bat 7mart yumurtlama dönemimde 19 martdı ve adetimden 4 gün önçe erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 nisanda adetim gelmesi gerekiyordu🌸 Kasık batması hamilelik belirtisiymiş doktorum söyledi💞 InşAllah güzel haberler alırsın🤲🏼☺️

Çok sevindim senin adına🙂isteyen herkes aynı mutluluğu yaşasın inşallah.psikolojikmi anlayamıyorum daha önce kimyasal geçirdim sanki belirtiler aynı onda 12. Gün silik çizgi görmüştüm şimdi negatif.ister istemez kıyaslıyorum.

Merhaba canım benim ilk belirtimde kasıkda batmalardı ve benim bat 7mart yumurtlama dönemimde 19 martdı ve adetimden 4 gün önçe erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 nisanda adetim gelmesi gerekiyordu🌸 Kasık batması hamilelik belirtisiymiş doktorum söyledi💞 InşAllah güzel haberler alırsın🤲🏼☺️
Ne zaman yaşadın kasıkta batmaları, ne zaman başladı benim de 6 gün var test yaptım negatif moralim çok bozuldu bu ay da yok diye düşünüyorum

Ne zaman yaşadın kasıkta batmaları, ne zaman başladı benim de 6 gün var test yaptım negatif moralim çok bozuldu bu ay da yok diye düşünüyorum
Kasıkda batmalarım adetime 4 gün kala başladı canım🌸 yaptığın test erken gebelik testimiydi?
4 gün kala yap💞

Back
X