- Konu Sahibi cimcimekizimm
Muhakkakki haber vereceğim. Cuma saat 13:30 da dua edelim inşaAllah. Sağlıkla sıhhatle haberler alalım. Rabbim bizleri mutlu etsin. İsteyen herkese Cenabı Rabbim nasip etsin inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkakki haber vereceğim. Cuma saat 13:30 da dua edelim inşaAllah. Sağlıkla sıhhatle haberler alalım. Rabbim bizleri mutlu etsin. İsteyen herkese Cenabı Rabbim nasip etsin
Bu arada mide bulantınız var mı?İnşaAllah güzel haberler verir ve güzel haberler alırım sizlerdende
Merhaba doktora gittiniz mi ?Bu arada mide bulantınız var mı?
Evet gittimMerhaba doktora gittiniz mi ?
Evet gittimMerhaba doktora gittiniz mi ?
evet gittimMerhaba doktora gittiniz mi ?
Güzel haberler almışsınızdır umarımEvet gittim
evet gittim
Ahh evet kese ve bebek gorundu 4 hafta 6gunluk cok sukur hamdolsun. Haftaya kalp atisi dinlemeye gidicem. Sadece cikolata kistim vardi o buyumus 5 cm olmus. InsaAllh sizde guzel haberler alirsiniz. Siz ne zaman gidiceksiniz?Güzel haberler almışsınızdır umarım
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Bende haftaya Cuma gününe randevu alabildim sabah 9 da gidicem inşallah güzel haberler alırımAhh evet kese ve bebek gorundu 4 hafta 6gunluk cok sukur hamdolsun. Haftaya kalp atisi dinlemeye gidicem. Sadece cikolata kistim vardi o buyumus 5 cm olmus. InsaAllh sizde guzel haberler alirsiniz. Siz ne zaman gidiceksiniz?
Çok teşekkür ederim. Dualarım sizinle. Eminim sizde güzel haberler alacaksınız. Haftaya cuma bende kalp atışı dinlemeye gideceğim. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahÇok şükür çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Bende haftaya Cuma gününe randevu alabildim sabah 9 da gidicem inşallah güzel haberler alırım
Amin Çok sağolun çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim. Dualarım sizinle. Eminim sizde güzel haberler alacaksınız. Haftaya cuma bende kalp atışı dinlemeye gideceğim. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Sizden güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Allaha emanet olun.Amin Çok sağolun çok teşekkür ederim
İnşallah haber vericem mutlaka sizde Allah’a emanet olunSizden güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Allaha emanet olun.
Merhaba hamileliğinizi öğrenmeden önce akıntı var mıydı acabaMerhaba bel ağrım olmadı ama farklı bir kasık ağrım vardı. Regl öncesi genelde hafif kasık ağrım olurdu ama bu biraz daha kendisini belli ediyordu
Merhaba evet normalde çok akıntım olmaz yumurtlama döneminde olurdu ve biterdi . Bu defa yumurtlama gününden itibaren yoğun akıntı oldu bir de hamile kaldığım zaman ramazan ayıydı gündüz su içmememe rağmen gün içinde 3-4 defa idrara çıkmaya başlamıştım ondan da şüphelenmiştimMerhaba hamileliğinizi öğrenmeden önce akıntı var mıydı acaba
Sorması ayıp akıntınız nasıldı bend beyaz bir akıntı var kremsiMerhaba evet normalde çok akıntım olmaz yumurtlama döneminde olurdu ve biterdi . Bu defa yumurtlama gününden itibaren yoğun akıntı oldu bir de hamile kaldığım zaman ramazan ayıydı gündüz su içmememe rağmen gün içinde 3-4 defa idrara çıkmaya başlamıştım ondan da şüphelenmiştim
Evet o şekildeydi benimde inşallah sizde hamilesinizdir Bir de herkeste olmayabilir bu belirti tabi ama adete 10 gün kala göğüslerimde büyüme başladı normalde 2-3 gün kala olurduSorması ayıp akıntınız nasıldı bend beyaz bir akıntı var kremsi
İnşAllah canım ya çok istiyorum dua et bende yarın kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorumEvet o şekildeydi benimde inşallah sizde hamilesinizdir Bir de herkeste olmayabilir bu belirti tabi ama adete 10 gün kala göğüslerimde büyüme başladı normalde 2-3 gün kala olurdu