- 4 Nisan 2019
- 5.731
- 6.136
- 198
Amin canımSagol Canım darısı isteyen herkese inşallah. Adet bitiminden 2 3 hafta sonra temiz beyazimsi gibi akıntılarım oldu benim.
Terslemedim kusura bakmayın yanlış anladınız normal bi şekilde yazdım bana yazdınız sandım bendeZaten ben size değil başka arkadaşa cevap vermişim . Neden terslediniz anlamadım
Tmm canım. İnşallah hamilesindirTerslemedim kusura bakmayın yanlış anladınız normal bi şekilde yazdım bana yazdınız sandım bende
Gerçekten yanlış anlaşılmak istemem çünkü bu platformda hepimizin tek dileği varTmm canım. İnşallah hamilesindir
Sıkıntı yok canım. Aynen hepimiz evlatlarımız olsun diye telaş ediyoruzGerçekten yanlış anlaşılmak istemem çünkü bu platformda hepimizin tek dileği var
Teste gittim baktım onla uyucam nerdeyseÇok dikkatlı bakınca var gıbı duruyor en azından cizgi olması insanı umutlandırıyor benım önceki testlerim hep bembeyazdı bıkac gün daha bekleylm yapalım tekrar test
Emine3534
Teste gittim baktım onla uyucam nerdeyse
Ertesi gün hapları genelde kanamalara sebep oluyor. Erken adet olabiliyorsun. Ben de kullandigimda sizin durumunuzu yaşadım. Sonuç hep negatif oldu. Umarım sizin de öyle olur.Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?
Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler
VarrrrrrrrrrrSizce varmi gebelik kızlar ben inanamiyrm da emin değilim
Cnm seninde var gibi valla yaa hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeBende test yaptım sonuç bu
Amin canım geçen ayın 2sinde regl oldum ben daha koyu mu çıkması gerekiyor anlamdımCnm seninde var gibi valla yaa hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde
Belki geç dollenmedir cnmnbide önce kana geçiyormus zaten sonra idrara geçiyormuş pazartesi kan testi veririz ikimiDe kesinleisrAmin canım geçen ayın 2sinde regl oldum ben daha koyu mu çıkması gerekiyor anlamdım
Amin canım geçen ayın 2sinde regl oldum ben daha koyu mu çıkması gerekiyor anlamdım
Sende kesin varBelki geç dollenmedir cnmnbide önce kana geçiyormus zaten sonra idrara geçiyormuş pazartesi kan testi veririz ikimiDe kesinleisr
İnş canim ikimizinde hayiisi olsun hberlesirz burdanSende kesin varbenimki kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?