Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok dikkatlı bakınca var gıbı duruyor en azından cizgi olması insanı umutlandırıyor benım önceki testlerim hep bembeyazdı bıkac gün daha bekleylm yapalım tekrar test
Emine3534

Teste gittim baktım onla uyucam nerdeyse
Bu adrese en son adet tarıhını gir bakalm nezman hamilelik testi yapabılecegını gösteriyor ben gösterdiği tarihten önce yaptım sadece tek çizgi cıktı hamilelik testi uygun günler benim için 27 28 29du dünki çok silik de olda çıktı

Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler

Ertesi gün hapları genelde kanamalara sebep oluyor. Erken adet olabiliyorsun. Ben de kullandigimda sizin durumunuzu yaşadım. Sonuç hep negatif oldu. Umarım sizin de öyle olur.

Sizce varmi gebelik kızlar ben inanamiyrm da emin değilim

Eklentiler

• IMG_20200430_111409.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 182
Rengiyle oynadım çünkü telefonda çekerken belli olmuyor çıplak gözle görülüyor

Eklentiler

• 529D2279-18AC-4300-876C-54C0BD9BD9AE.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 146
Amin canım geçen ayın 2sinde regl oldum ben daha koyu mu çıkması gerekiyor anlamdım
Belki geç dollenmedir cnmnbide önce kana geçiyormus zaten sonra idrara geçiyormuş pazartesi kan testi veririz ikimiDe kesinleisr

2012 ne hayaller ne umutlarla yazardım burada..bir umut yazılanları okur hayaller kurar bazen güler bazen aglardım..şimdi 3 oğlum var.her gun her saat girdiğim bu siteye en son ikinci oğlumu öğrendiğimde girmişim.umarım sizlerde benim gibi olur vakit bulamazsınız..cok cok cok dua ediyprum ben herzaman.. burada olan günlerimi unutamıyorum.8 yıl önce burada tanıştığımız anneler ile hala baglarımızı koparmadık ikinci üçüncü evlatlarımızın haberini hep ilk birbirimize verdik..dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…