Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banaYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Hamilemisin pekiii baktirdinmiiiRengiyle oynadım çünkü telefonda çekerken belli olmuyor çıplak gözle görülüyor
bende son adet tarihim 09.04.2020 bende test yaptım silik çıktı Aynı ağrılar bende de var yerleşme ağrısı olabilir hemen kötüyü düşünmeyin... güzel şeylere ve güzel günlere odaklanın endişelenmeyin benim bile öyle kasık ağrım oluyor ki sanki regli olacak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde de aynıydı sürekli ağrı çekiyordum şükür kucağıma aldım şimdi ikincide de Aynı şeyleri yaşıyorum korkmayın bence dua edinMerhaba ben aranıza yeni katıldım. 05.04.2020 son adet tarihim.30 günde bir adet oluyorum.3 gün önce göğüs ağrısından şüphelenip test yaptım ve silik bir ikinci çizgi gördüm yani adetten 4 gün önce.Bu gün yani adetime 1 gün kala yine test yaptım ikinci çizgi net bir şekilde görünüyor. Daha önce kalp atışı duyulmadığı için bir kürtajım var.Şimdi de kasık ve bel ağrım var baya sanki adetmişim gibi.böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bel ve kasık ağrısı normal mi?Çok endişeliyim yine düşük olacak diye
bende son adet tarihim 09.04.2020 bende test yaptım silik çıktı Aynı ağrılar bende de var yerleşme ağrısı olabilir hemen kötüyü düşünmeyin... güzel şeylere ve güzel günlere odaklanın endişelenmeyin benim bile öyle kasık ağrım oluyor ki sanki regli olacak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde de aynıydı sürekli ağrı çekiyordum şükür kucağıma aldım şimdi ikincide de Aynı şeyleri yaşıyorum korkmayın bence dua edin
Yaptırmadım kan testi daha bekliyorum bakalımHamilemisin pekiii baktirdinmiii
2 sinde regl olmam lazımdı hala olmadımHamilemiymissiiin
Canım benim hamilesin büyük bi ihtimal ben siliği bariz ortadaArkadaşlar bata 5 gün var bugun ovulasyon yaptım biraz koyu cıktı daha sonra gebelik testi yaptım bu şekilde silik cıktı gören var mı acaba
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam canım bunu öğlen yapmıştım bakalım inşallah biraz daha koyu çıkar gerci daha 5 gün var bataCanım benim hamilesin büyük bi ihtimal ben siliği bariz ortada
İnşallah çıkar bende bu ay umut bitti gördüm kırmızılarıYarın sabah ilk idrarla yapıcam canım bunu öğlen yapmıştım bakalım inşallah biraz daha koyu çıkar gerci daha 5 gün var bata
Umudunu kaybetme hiç bi zamanİnşallah çıkar bende bu ay umut bitti gördüm kırmızıları
Bat tarihiniz neydi yani ne zaman adet olmanız gerekiyor adetten kaç gün önce test yaptınızbende son adet tarihim 09.04.2020 bende test yaptım silik çıktı Aynı ağrılar bende de var yerleşme ağrısı olabilir hemen kötüyü düşünmeyin... güzel şeylere ve güzel günlere odaklanın endişelenmeyin benim bile öyle kasık ağrım oluyor ki sanki regli olacak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde de aynıydı sürekli ağrı çekiyordum şükür kucağıma aldım şimdi ikincide de Aynı şeyleri yaşıyorum korkmayın bence dua edin
Beklenen adet tarihim 03.05.2020 olmadım hala ben beklenen adet tarihinden 1hafta önce test yaptım çok silik çıktı şuan hala adet olmadımBat tarihiniz neydi yani ne zaman adet olmanız gerekiyor adetten kaç gün önce test yaptınız
Sizin adet döngünüz benimkine göre kısaymış demekki. 9nisanda adet oldum. Ben 7sinde adet olacağım 28 günde bir adet oluyorumBeklenen adet tarihim 03.05.2020 olmadım hala ben beklenen adet tarihinden 1hafta önce test yaptım çok silik çıktı şuan hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?