milesin hadi hayırlısı olsun keşke bende erken gebelik testi alsaydımKızlar bu normal gebelık testlerinde benimde silik çıktı hep bugün erken gebelık testi yaptım sabah ilk idrarımla degil hemen çıktı çift çizgi çok şükür gebelikten şüpelenen arkadaşlar bide erken gebelık testiyle baksın adetim 2 gün gecikti benimde sonuç bu
Ha
milesin hadi hayırlısı olsun keşke bende erken gebelik testi alsaydım
Sagol canım bata kaç gün var seninHa
milesin hadi hayırlısı olsun keşke bende erken gebelik testi alsaydım
10 gün falanSagol canım bata kaç gün var senin
Çok var canım ben 5 gün kala yaptım hiç birsey çıkmadı düşün 3 gün kala silik çıktı insallah hamişsindir birazdaha sabret biliyorum zor ama mecbur10 gün falan
Çok var canım ben 5 gün kala yaptım hiç birsey çıkmadı düşün 3 gün kala silik çıktı insallah hamişsindir birazdaha sabret biliyorum zor ama mecbur
Adete 10 gün varken gebelik belirtisi olmaz. Muhtemelen enfeksiyonunuz var devam ederse doktora gidinarkadaşlar daha öncede yazmıştım cevap veren olmadi bir bilginiz varsa söyler misiniz adetime 10 gün var beyaz beyaz akıntı geliyor ara sıra kasıklarda ağrı oluyor iltihap mıdır bu 9 aydır deniyoruz olmuyor acaba iltihaptan mıdır doktora gitmeli miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Gebelik belirtisi yok zaten testte silik çizgi çıkar bilmiyorsanız söyleyim bendeAdete 10 gün varken gebelik belirtisi olmaz. Muhtemelen enfeksiyonunuz var devam ederse doktora gidin
Belli belirsiz çizgi hemen çıktı bakalım bekleyelim insanlar o kadar kötü kalpli ki dank diye söylesin böylesin diye söylüyor kötüler kötüCanım var gibi hemenmi çıkıyor bu sonuç yoksa bekledıkten sonramı
Canım fotoda tam net değil oyuzden göremedik sanırm daha net cekip ay baklmYani benim gözüm görmek istiyor herhalde ama sanki gerçekten görüyorum belli belirsiz
Canım fotoda tam net değil oyuzden göremedik sanırm daha net cekip ay baklm
Ne alaka silik çizgi çıkması?? Soruda enfeksiyon olabilir mi doktora gitmeli miyim yazmış arkadaş.Ben de olabileceğini devam ederse doktora gitmesi gerektiğini yazdımGebelik belirtisi yok zaten testte silik çizgi çıkar bilmiyorsanız söyleyim bende
Gebelik belirtisi yok zaten testte silik çizgi çıkar bilmiyorsanız söyleyim bende
Hayırlı olsun canım. Akıntı nasıldı ne zaman başladıGöğüslerde hassasiyet ve akintim oldu idrar kokusundan bile anladım. Ve hep rüyalarıma girdi
Birileri hakkında yorum yaparken önce dikkatlice okuyun bana mı yazmış diye.Gebelik belirtisi yok zaten testte silik çizgi çıkar bilmiyorsanız söyleyim bende
Sagol Canım darısı isteyen herkese inşallah. Adet bitiminden 2 3 hafta sonra temiz beyazimsi gibi akıntılarım oldu benim.Hayırlı olsun canım. Akıntı nasıldı ne zaman başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?