Test bozuk sanki ben anlayamadım birşey diğer arkadaşlar da baksın olmazsa cnm tekrar yap
İdrarı çok damlatmadiysan bozuk gibi cnm sen tekrar al yap test var gibi sanki grunuyr dikkatli bakınca ama yinede kesin bişe demek için tekrarla adetn gectimi bu aradaevet bana test bozuk givi geldi ama ikinci çizgi de belirginleşmiş şimdi net bişey de diyemedim testin o şekilde kırmızısı kenarlara dağılmaması gerekir
Benim testimin son hali bu kafam karıştıbenim sag kasikta sakni boyle agirlik hissi var, atmalar oluyo surekli garip seyler hareketlilik gibi , bu hamilelk belirtisi olabilr mi ? Adetten buyana 36ci gunumdegim, bikere tst yaptm Emine hanimn testi gibi oldu anlamadm bsey.. hamile arkadaslar bu belirti olabilrmi , boyle bisey yasayan oldumu
canım testin son hali buevet bana test bozuk givi geldi ama ikinci çizgi de belirginleşmiş şimdi net bişey de diyemedim testin o şekilde kırmızısı kenarlara dağılmaması gerekir
Aminnn canim, allahim kimseyi böyle sınamasın cok zor günlerdi benim için ama rabbim elbet müjdesini veriyor. Insallah sizde en kısa sürede güzel haberleri alirsinizYazdıklarına hem üzüldüm hemd çok sevindim hamile olduğuna canım Allah'ım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere nasip.oksun en kısa zamnda.
HamilesinKIZLar hayalet çizgi var fotoda zor gözüküyor ama çıplak gözle görülebiliyor sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2626074
Hayırlısıyla İnşaAllah bakalım adet günüm geçti 4gün ona rağmen silik çıkması beni tereddütte bıraktı 2gün sonra tekrar yapayım belirginleşir belki hala nedense emin olamıyorumHamilesin
Çok sağol canım benim aminnn inşallah..Aminnn canim, allahim kimseyi böyle sınamasın cok zor günlerdi benim için ama rabbim elbet müjdesini veriyor. Insallah sizde en kısa sürede güzel haberleri alirsiniz
Var canım ama daha çok erken demekki geç döllenme olmuş olabilir bikac gün daha geçsin öyle yap tekrardan test ozamn daha net çıkar hyirli olsun şimdidenKIZLar hayalet çizgi var fotoda zor gözüküyor ama çıplak gözle görülebiliyor sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2626074
Sağol canım rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin biraz daha bekleyelmVar canım ama daha çok erken demekki geç döllenme olmuş olabilir bikac gün daha geçsin öyle yap tekrardan test ozamn daha net çıkar hyirli olsun şimdiden
Canım ben göremedim ya çok dikkatli bakınca hayalet bı çizgi görünüyor sanki ama yinede çok erken adetini bekle istersen öyle yap biliyrm beklemek zor sabirsizlaniyrz ama napalim yada erken gebelik testi al öyle dene cnmins vardrKızlar 2.testi yaptım şimdi adetime 7 8 gün bar daha gözle görülen çok hafif çizgi çıktı bakarmısınız sizde
Yani benim gözüm görmek istiyor herhalde ama sanki gerçekten görüyorum belli belirsizCanım ben göremedim ya çok dikkatli bakınca hayalet bı çizgi görünüyor sanki ama yinede çok erken adetini bekle istersen öyle yap biliyrm beklemek zor sabirsizlaniyrz ama napalim yada erken gebelik testi al öyle dene cnmins vardr
Canım testi kursana bide öyle bakalım atYani benim gözüm görmek istiyor herhalde ama sanki gerçekten görüyorum belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?