Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet bana test bozuk givi geldi ama ikinci çizgi de belirginleşmiş şimdi net bişey de diyemedim testin o şekilde kırmızısı kenarlara dağılmaması gerekir
İdrarı çok damlatmadiysan bozuk gibi cnm sen tekrar al yap test var gibi sanki grunuyr dikkatli bakınca ama yinede kesin bişe demek için tekrarla adetn gectimi bu arada

benim sag kasikta sakni boyle agirlik hissi var, atmalar oluyo surekli garip seyler hareketlilik gibi , bu hamilelk belirtisi olabilr mi ? Adetten buyana 36ci gunumdegim, bikere tst yaptm Emine hanimn testi gibi oldu anlamadm bsey.. hamile arkadaslar bu belirti olabilrmi , boyle bisey yasayan oldumu

Benim testimin son hali bu kafam karıştı

Eklentiler

• 8DC82DB5-2D96-492A-B29F-8C01D8E5AAF4.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 78
Testlerle kendimize eziyette etsekeyecanı bile güzel
evet bana test bozuk givi geldi ama ikinci çizgi de belirginleşmiş şimdi net bişey de diyemedim testin o şekilde kırmızısı kenarlara dağılmaması gerekir
canım testin son hali bu

Eklentiler

• 95A21F8F-AD2E-46A5-983C-938D34930DA7.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 101
Yazdıklarına hem üzüldüm hemd çok sevindim hamile olduğuna canım Allah'ım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere nasip.oksun en kısa zamnda.
Aminnn canim, allahim kimseyi böyle sınamasın cok zor günlerdi benim için ama rabbim elbet müjdesini veriyor. Insallah sizde en kısa sürede güzel haberleri alirsiniz

KIZLar hayalet çizgi var fotoda zor gözüküyor ama çıplak gözle görülebiliyor sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2626074
Var canım ama daha çok erken demekki geç döllenme olmuş olabilir bikac gün daha geçsin öyle yap tekrardan test ozamn daha net çıkar hyirli olsun şimdiden

Kızlar 2.testi yaptım şimdi adetime 7 8 gün bar daha gözle görülen çok hafif çizgi çıktı bakarmısınız sizde

Eklentiler

• 8E3EE8BC-DA10-47AF-AC74-183119CFA910.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar 2.testi yaptım şimdi adetime 7 8 gün bar daha gözle görülen çok hafif çizgi çıktı bakarmısınız sizde
Canım ben göremedim ya çok dikkatli bakınca hayalet bı çizgi görünüyor sanki ama yinede çok erken adetini bekle istersen öyle yap biliyrm beklemek zor sabirsizlaniyrz ama napalim yada erken gebelik testi al öyle dene cnmins vardr

Yani benim gözüm görmek istiyor herhalde ama sanki gerçekten görüyorum belli belirsiz

Kızlar bu normal gebelık testlerinde benimde silik çıktı hep bugün erken gebelık testi yaptım sabah ilk idrarımla degil hemen çıktı çift çizgi çok şükür gebelikten şüpelenen arkadaşlar bide erken gebelık testiyle baksın adetim 2 gün gecikti benimde sonuç bu

Eklentiler

• 9F2233D6-DCFD-4CAA-8346-238DAE3C7010.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…