- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Adetin düzenli ve 2 gün geçmiş neden test yapmıyorsunuz? Kokusu yoksa kesinlikle iltihap değildir. Adete bikaç gün kala, bendeki akıntıda o şekilde olur.merhaba arkadaşlar, 9 aydır bebek düşünüyoruz fakat olmuyor her ay düzenli adet oluyorum bu ay da regl takvimine göre yumurtlama günümü 2 gün geçti ve geçen haftadan beri ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor sağ kaşığında ki daha belirgin, belim ağrıyor ve süt kesigi gibi akıntım geliyor, bu nedir iltihap mı enfeksiyon mu yoksa gebelik mi?
Hamilelik testi yaptınızmı sonuç ne oldu ?Kızlar bir sey sorucam . Akşam regly agrisiyla uyandım. Regl oldum zannettim ama olmamışim. Ağrı sonra geçti. Ayağa kalktigimda su gibi bi akıntı oldu. Bu belirtiyi yaşayan oldu mu? Dayanamadim Gebelik Testi siparis verdim :).
adetime 2 gün geçmedi yumurta günüm geçti yani daha adetime 11 gün varAdetin düzenli ve 2 gün geçmiş neden test yapmıyorsunuz? Kokusu yoksa kesinlikle iltihap değildir. Adete bikaç gün kala, bendeki akıntıda o şekilde olur.
Test henüz yapmadim sipariş gelsin hemen yapicam regl 4 5 gün var.Hamilelik testi yaptınızmı sonuç ne oldu ?
Akıntı beyaz ise sıkıntı yok diye biliyorum kokusu var mı peki ağır bir kokusu varsa iltihap olabiliyor.arkadaşlar daha öncede yazmıştım cevap veren olmadi bir bilginiz varsa söyler misiniz adetime 10 gün var beyaz beyaz akıntı geliyor ara sıra kasıklarda ağrı oluyor iltihap mıdır bu 9 aydır deniyoruz olmuyor acaba iltihaptan mıdır doktora gitmeli miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Hayır rahatsız edicek bi kokusu yok. Şimdi de göğüslerimde bi ağrı oluşmaya başladı inşallah hamilelik vardır da ondandır bunlar.Akıntı beyaz ise sıkıntı yok diye biliyorum kokusu var mı peki ağır bir kokusu varsa iltihap olabiliyor.
İnşallah canım benim bende şimdi adet olmaya başladım gebelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım bu son günlerde 3 gün de gecikti iyice umutlanmistim maalesef olmadı inşallah senin olurHayır rahatsız edicek bi kokusu yok. Şimdi de göğüslerimde bi ağrı oluşmaya başladı inşallah hamilelik vardır da ondandır bunlar.
stresten oluyor hep öyle 2ay önce bende tüm belirtileri yaşadım kesin hamileyim diyordum adet oldum, inşallah bu sefer hamileyimdirİnşallah canım benim bende şimdi adet olmaya başladım gebelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım bu son günlerde 3 gün de gecikti iyice umutlanmistim maalesef olmadı inşallah senin olur
İnşallahstresten oluyor hep öyle 2ay önce bende tüm belirtileri yaşadım kesin hamileyim diyordum adet oldum, inşallah bu sefer hamileyimdir
Bu ilk hali testinTestte yaptım geçen gün
Bu ilk hali testin
Yazdıklarına hem üzüldüm hemd çok sevindim hamile olduğuna canım Allah'ım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere nasip.oksun en kısa zamnda.Kizlar insallah bebislerinize kavusursunuz. Ben 3 bucuk yil uğraştım 3 defa asilama yaptırdım 3 defa tüp bebek ve sonunda hormonlardan 2 tane cikolata kistim olustu. Ameliyat olacaksin kesinlikle böyle hamile kalamazsin dediler kac doktor gezdim ve ameliyata bir hafta kala hamile oldugumu ögrendim. Ümitlerinizi kaybetmeyin stres yapmayin ben pes ettigim an hamile kaldim. Benim en büyük belirtim cok üsüyordum, gögüslerim adete yakin hep agrirdi siserdi ama bu sefer uclari cok acimaya basladi, adet olacak gibi kasiklarim agridi 3-4 gün ve adetim gecikince birden tüm agrilarim kesildi hic bisey yokmus gibi sadece göğüs uclarim aciyodu ve üsüyordum. Birde idrarim renk degistirdi ve icinde tortular vardi. Insallah ümit olmuaumdur sizlere
Adetten sonra ilişki olmadysa ihtimal yok tabi cnm hamile olma olasılığınKızlar bişey sorucam o olay olduktan 2 gün sonra adet oldum üzerinden 25 gün geçti adetimin sizce hamile olma olasılığım varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?