Tmm cnmAmiin inşallah. Test yaptığımda yazacağım
28 nisan. ben ilk başta yumurtlama dönemindeyim herhalde die düşündüm ama geçmeyince suphelendim. 5 aydır deniyoruz. 3 yıllık evliyim ve hep doğum kontrol hapı kullandım şimdi pişmanımBat ne zaman canım?
Adetin 28 indeyse yumurtlaman 5 gün önceydi canım. İnşallah bebek tutunuyordur28 nisan. ben ilk başta yumurtlama dönemindeyim herhalde die düşündüm ama geçmeyince suphelendim. 5 aydır deniyoruz. 3 yıllık evliyim ve hep doğum kontrol hapı kullandım şimdi pişmanım
Canım bunu bence gebelik belirtileri, yada hamile kalanların sayfasına sor, burda herkes hamile kalmaya çalışıyor ❤Kızlar her ay kendımde belirti arıyorum maalesef artık bu stres yüzünden hamile kalmadiğimi düşünmeye başladım .
Adetım 27günde bir bazende 30günde bir geliyor
En son 24 mart bu ay tahmini 20 -21 -22 nisan
Bu sabah gebelik testi yaptım negatif ve hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı adet öncesi belirtilerimde yaşamıyorum böyle olup hamile kalan varmı aranızda ?
Ben bugün tek çizgiyi gördüm. Herhalde dönemsel bi gecikme yaşadım teşekkürler yardımlarınız içinTmm cnm
Benim 5 gün oldu gecikmem 2 gündür bunu yaşıyorum bugün tek çizgi gördümKızlar bir sey sorucam . Akşam regly agrisiyla uyandım. Regl oldum zannettim ama olmamışim. Ağrı sonra geçti. Ayağa kalktigimda su gibi bi akıntı oldu. Bu belirtiyi yaşayan oldu mu? Dayanamadim Gebelik Testi siparis verdim :).
İlk idrarla testi dene istersenBenim 5 gün oldu gecikmem 2 gündür bunu yaşıyorum bugün tek çizgi gördüm
Bugün yaklaşık 5 saatlik sıkışıklık sonrası yaptım ama farkeder mi acaba? Tekrar etsem mi yarın sabah?İlk idrarla testi dene istersen
Nerden aldın cnm hangi marka bana yardmci olur musun
[/QUOTCnm instagram dan bir gebenin günlügu var oraya bak istersen uygun orda dahaNerden aldın cnm hangi marka bana yardmci olur musun
Ben 30 tane ovulasyon testi 4 tane gebelik testini 70 TL aldım kargo icindeTamam kuzum sagolda ben verdim sipariş sabah başka biyerden aldm ama. pahali
aldım sizce 60tne ovulasyon 85tl
Ben iyi almışım ozamn cnmBen 30 tane ovulasyon testi 4 tane gebelik testini 70 TL aldım kargo icinde
Nerden almistin canm senBen iyi almışım ozamn cnmgebelik evde var 5tane zaten ovulasyan da 10tane var yetmez diye şimdiden aldm benimkide kargo icinde
Neararsanburda.org cnm vatsap nosuda var kapıda ödemede var güvenli yer yaniNerden almistin canm sen
Tamm cnm çok sağolNeararsanburda.org cnm vatsap nosuda var kapıda ödemede var güvenli yer yani
Ne demk canımTamm cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?