- 12 Kasım 2019
- 21
- 17
- 8
- 29
Benim de 21 inde geçen ay bi düşük oldu. Ins bebişim olur. Ilk çocuğum olacak 1 seneyi gecti istiyoruz ama olmadi stres cok onemli bi etkenmis. Duzenli egzersiz ve kafayi dagitacak hersey inanilmaz işe yariyo onu anladım. Tüm hamilelerin dualarini bekliyorum eksik etmeyin dualarinizdan beni de. Cok istiyorum bi cocugum olsun hayirlisiylaHemen hemen aynıyızbenimde adetim 24 ü heyecanla bekliyorum belirtilerin var mı
Amiin canım inşallah Rabbim nasip etsin hepinize ederim tabikiGözünüz aydin bizim icin de dua edin. Allah im bize de nasip ztsin ins
Evt canım ekimn sonunda daha yenı öğrendmki kan pıhtılşması varmıs .sulandırıcı başladı doktor şimdide hamile kaldım iğne başlayacak saglıklı oldgndan emın olalımdaCanım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun..Çok kötü ve zor bir durum yaşayan bilir.Peki sebebi anlaşıldı yada bir hastalığın vs var mıydı?
Ben de aynıyım ya adetten bi gün önce pembe akıntım oldu sonra kesildi dört beş gün geçti tık yok en büyük belirti göğüs sızlaması diyolar ama sadece sol göğsüm sızlıyor ben de heveslenip yapmak istemiyorum üzülmemek için ama zor tutuyorum kendmi :/Merhabalar arkadaşlar yine ben :)bişey sorcam size bi kaç belirtim var demiştim ya bugünde sol göğüsümün kahverengi halkası daha koyulaşmış ama sağdaki daha açık renk soldakine göre bide halkası biraz daha büyük gibi ve soldaki daha hassas dokununca acıyor.biraz önce farkettim yani hiç öyle görmemiştim deli gibi bi belirti arıyorum habire kafaya takınca :) ama adetime 4 gün var ve yumurtlama günümden 10 gün geçti arada bi hafifte olsa midem bulanır gibi oluyor geçiyor. Belki pisikolojik bilmiyorum.böyle yaşayanlar oldumu acaba ilk hamileliğini hissedenlerde tek göğüsün koyulaşması? Test için erken diyorum adetim gecikirse yapıyım dedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Aynen bende öyle sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberleri veririz inşallahBen de aynıyım ya adetten bi gün önce pembe akıntım oldu sonra kesildi dört beş gün geçti tık yok en büyük belirti göğüs sızlaması diyolar ama sadece sol göğsüm sızlıyor ben de heveslenip yapmak istemiyorum üzülmemek için ama zor tutuyorum kendmi :/
Amin hayırlısı olsun hayırlı haberler inşaallahBenim adet günüm bugün, seyehatteyim ama havaalanında kasigimin ortasından saha doğru şiddetli bir kaç kramp oldu. Bundan 3 gün önce de adet olacakmis gibi ağrılarım oldu. Gece uyanip tuvalete gittim ve yataga yatip gozlerimi kapattigimda basimin döndüğünü halsizlestigimi ve midemin bulandığını hissettim iki gece. Iki gündür midem boğazımda gibi sanki taş oturmuş misali. Bakalım ya bu gece yada yarın kan testi yaparak öğrenmeyi planlıyorum. Evdeki gebelik testleri için henüz erken çıkmaz diye düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
İnşaallah ya haber verirsen sevinirimAynen bende öyle sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberleri veririz inşallah
İnşaallah ya haber verirsen sevinirim ☺
Benimde öyle canım kasık ağrım ve alt karnımda ağrı var çatlatma iğnesinden de 6 gün sonra göğüs uçlarımda dehşet sızlama ve acı var . Birde çok uykummm ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum ve yoruluyorum uyku hali ondan olabilirSuanda kasık ağrım var ve belim ağrıyor yaasenin var mı canımm
Aynen beyaz şeffaf akıntı ve benimde belim çöl ağrıyor bende yazmayı unutmuşum canımBir de akıntım vaar eklemeyi unuttum
İbşallah canım. Benimde 3 kaybım varBenim de 21 inde geçen ay bi düşük oldu. Ins bebişim olur. Ilk çocuğum olacak 1 seneyi gecti istiyoruz ama olmadi stres cok onemli bi etkenmis. Duzenli egzersiz ve kafayi dagitacak hersey inanilmaz işe yariyo onu anladım. Tüm hamilelerin dualarini bekliyorum eksik etmeyin dualarinizdan beni de. Cok istiyorum bi cocugum olsun hayirlisiyla
İnşallah bebişler olurAynen beyaz şeffaf akıntı ve benimde belim çöl ağrıyor bende yazmayı unutmuşum canım
Hayırlısı olsun inşallahh canımmm bizim de zamanı gelince olur inşallahÖncelikle merhaba yeni hamileyim hic bir belirtim yoktu inanın ki bir çoğunuz benim yaşadığımı yaşıyosunuz hamile değilken bütün belirtileri yaşadım allah ol dedikten sonra önüne engel gecemiyor çünkü herşey mücize gerceklesti şimdi kafanıza hic birşey takmayın ve oluruna bırakın benim eşimde sıkıntı vardi doktor aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi tabi cok agladim neden diye bu ay adetime 1 hafta kala test yaptım cıkmadı cok üzüldüm agladım fakat mucize var ya ona inanıyorum 5 gün kala hissettim ama bir belirti yok hemde hic belirti yok tekrar test yaptım çıktı üstelik 3 gün sonra kayınımın dügnü vardı allahım varsa amcasının düğününü görsün dedim testi damlattim hemen cift cizgi gördüm şaşırdım o heycanla eşimi aradim inanmadı sen öyle görmüşsündür dedi daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım öyle olmasından korkuyorduk ikimizde hemen kan tahlili verdik 5 gün kala 186.7 çıkmıştı yine degerim düşer diye korktum 3 gün kala tekrarladım 891.9 degerim ama yine de keseyi görmeme duygusu vardı adet günümde doktora gitik doktorum surati biraz asık geldi korktum yok diye fakat aile dostumuz gibi oldugu icin tekrar umutsuzluga kapılacagımı düşünmüş neyse gel bakalım dedi kese oluşmuş mu ona bakıcaz dedi sedyeye uzandım udrasonla baktı eşimi cagırdı eşim geldi ama korkuyorum ya boş ya dış gebelik diye yakınlaştırdı hayırlı olsun kardeşim dedi kesemiz var dedi ama nasıl ağlıyorum bir belirtim yoktu korkmuştum ama mücize gibi geldi bana şunu söylemek istiyorum ki lütfen umudunuzu kaybetmeyin ama kafanızada takmayın rabim ol dedikten sonra oluyor herkes aynı belirtiyi yaşamak zorunda degil herkesin farklı oluyor
Aminnnnn canımmmmmİbşallah canım. Benimde 3 kaybım varrabbim her isteyene hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayyyy inşallahhh canım yaİnşallah bebişler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?