- 15 Mayıs 2016
- 169
- 176
- 53
- 31
Evet şuanda tam 8 gün var, yani olma ihtimalim de var , biraz moral oldu cok teşekkür ederimOkudugum kadariyla adet gunune daha vardi sanirim. Bemim adet gunumden bir gun omce negatif cikmisti erken gebelik testi.adet gunumde ise hamile oldugumu kan testiyle ogrendim. 340 kusurlerseydi hem de.. bazen idrara proteinler gec gecebiliyor, o yuzden kesin yok diye dusunme.
Ikinci gebeligimde ise adetten iki gun once ayni erken gebelik testi pozitif verdi. Onda da kan degerim 21 di.
O yuzden moralini bozma.
8 gun gebelik yok demek icin cok ama cok erken :) bozma moralini.Evet şuanda tam 8 gün var, yani olma ihtimalim de var , biraz moral oldu cok teşekkür ederim
Ben ilk hamileliğimde test yapana kadar hiç bir belirti yaşamadım göğüsler bile 5 haftalıkken doktora gittikten sonra büyümeye başladı aşermelerimde 6. Haftadan sonra başladı
Dur daha erken olabilir stres yok olmazsa da önümüzdeki maçlara bakacaz bak en önemli şey moral kafana takma gez toz eğlen yemene icmene dikkat et bol sogan incir keciboynuzu bunları corekotu tüket sogan salatasi sofranda hep olsun soğanı ince kiy icine sumak ve azciknane koy mis gibi ye icine disina fayda yumurtayi kaliteli yapiyor keciboynuzu esin ile birlikte çay yanında şeker niyetine yiyin sperm ve yumurta kalitesi çörekotu binbir derde erman hadis var hakkında sabah ac karninda bir çay kaşığı al ağzına suyla yut çiğneyemiyorsun...havuç yumurtladın çatlama için birebir şifa havucu rendele limonla azcık sıvı yağ salata gibi ye o BEBEK gelecek! InşallahEvet şuanda tam 8 gün var, yani olma ihtimalim de var , biraz moral oldu cok teşekkür ederim
Dur daha erken olabilir stres yok olmazsa da önümüzdeki maçlara bakacaz bak en önemli şey moral kafana takma gez toz eğlen yemene icmene dikkat et bol sogan incir keciboynuzu bunları corekotu tüket sogan salatasi sofranda hep olsun soğanı ince kiy icine sumak ve azciknane koy mis gibi ye icine disina fayda yumurtayi kaliteli yapiyor keciboynuzu esin ile birlikte çay yanında şeker niyetine yiyin sperm ve yumurta kalitesi çörekotu binbir derde erman hadis var hakkında sabah ac karninda bir çay kaşığı al ağzına suyla yut çiğneyemiyorsun...havuç yumurtladın çatlama için birebir şifa havucu rendele limonla azcık sıvı yağ salata gibi ye o BEBEK gelecek! Inşallah
Hadi inşallah canım benimmmm ayın 23ünü iple çekiyorummmm8 gun gebelik yok demek icin cok ama cok erken :) bozma moralini.
Hayırlısı olsun inşallah canım benim çocuk 13 yaşında şimdi 2. İdtitoruz bizde 3 senedir ama sorun olmadığı halde olmuyor Allah cümlemize hayırlosını versin inşallahÖylemi Allah bağısladın yavrunuzu bende kımyasal gecırdım o zaman adet gunume kadar adet olacakmısım gıbı agrımısdı bu sefer agrımıyo korktum acaba hamıle kalmadımmı dıye ınsallah Hamıleyımdır
Hayırlısı olsun inşallah canım benim çocuk 13 yaşında şimdi 2. İdtitoruz bizde 3 senedir ama sorun olmadığı halde olmuyor Allah cümlemize hayırlosını versin inşallah
Uyku hali çok normal :) Hem geç kalkıyordum, hem erken yatıyordum ama öğlenleyin de ağırlık oluyordu zaman zaman. 1. trimestırın yarısına kadar da bu şekilde devam etti benim.İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Evet cnm en alttaki de silik çizgi varKizlar usteki testler gun yaptigim.bugun yaptigim en alttaki bugun yaptigim.sizce gebelik var mi?Eki Görüntüle 2554762
Canim adetim Henuz gecmedi.3 ay once dusuk yaptim.2 kere adet oldum.ilki 27 gun sonra ikinci 25 gun sonra oldu.o yuzden tam Emin olamiyorum ya adete 5 gun kaldi ya 3 gun.insalllah bu Sefer saglikli hayirlisi olur.Evet cnm en alttaki de silik çizgi varadetin gecikti mi canım. hamilesin bence☺☺tebrik ederim canım yaaaa
Testte bariz çizgi var kuzum inşallah hamilesindir teste göre hamilesin ama benden demesiCanim adetim Henuz gecmedi.3 ay once dusuk yaptim.2 kere adet oldum.ilki 27 gun sonra ikinci 25 gun sonra oldu.o yuzden tam Emin olamiyorum ya adete 5 gun kaldi ya 3 gun.insalllah bu Sefer saglikli hayirlisi olur.
kizlar adetim 8 gub gecikti cok usuyorum ve belim agriyor test yaptim negatifYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Canim 8 gun gectiyse cikmasi lazim.en iyi sonucu kan testi ile ogrenebilirsin.kizlar adetim 8 gub gecikti cok usuyorum ve belim agriyor test yaptim negatif
bugun bir daha yaicam evde test insallah degilimdir 2 oglum var ve kucuklerCanim 8 gun gectiyse cikmasi lazim.en iyi sonucu kan testi ile ogrenebilirsin.
Hemen hemen aynıyızHadi inşallah canım benimmmm ayın 23ünü iple çekiyorummmmmutlu haberi duyurmal istiyorumm
Suanda kasık ağrım var ve belim ağrıyor yaaHemen hemen aynıyızbenimde adetim 24 ü heyecanla bekliyorum belirtilerin var mı
Bir de akıntım vaar eklemeyi unuttumSuanda kasık ağrım var ve belim ağrıyor yaasenin var mı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?