Canim benim ilk gebeligimde de bundada (kısmetse) ovulasyondan hemen sonra belirtilerim başlıyor.Suanki ilki kadar şiddetli belirtiler olmasada en belirgini sürekli diz bacak sizlamasi ve agrisiydi.Mide kazinmasi.Arada hafif kasık ağrısı.Dün farkettim göbeğimden kasigima uzanan dik kahvemsi çizgi.Bugünde akıntım geldi..Insallah hayırlısıyla saglıkla olur canım belirtin var mıydı
Ay hadi insallah canım saglıkla ilerlesin ınsallahCanim benim ilk gebeligimde de bundada (kısmetse) ovulasyondan hemen sonra belirtilerim başlıyor.Suanki ilki kadar şiddetli belirtiler olmasada en belirgini sürekli diz bacak sizlamasi ve agrisiydi.Mide kazinmasi.Arada hafif kasık ağrısı.Dün farkettim göbeğimden kasigima uzanan dik kahvemsi çizgi.Bugünde akıntım geldi..
Canım adete 9 gun kala c ile başlayan mor ambalajlı erken gebelikte akşam idrarı ile silik gördüm ve ertesi gün kan ile onaylandı adetim şaşmaz tam 9 gün vardi eczacı erken test silikte görsen kesindir git kan ver demisti bilgine hadi insallah hayırlısı ile mujdeni alalim tummmmm isteyen kardeşlerime rabbim nasip eylesin Aminnn...Bu duayı sürekli karnınızı tutup okuyun Maşallah Suphan Allah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah herşey rabbimin sayesindedir deyip dua edinDayanamayıp erken gebelik testi aldım gec vakit yapicam :)
Benim de hep gününde gelir hiç şaşmaz inşallah rabbim yüzümü güldürürCanım adete 9 gun kala c ile başlayan mor ambalajlı erken gebelikte akşam idrarı ile silik gördüm ve ertesi gün kan ile onaylandı adetim şaşmaz tam 9 gün vardi eczacı erken test silikte görsen kesindir git kan ver demisti bilgine hadi insallah hayırlısı ile mujdeni alalim tummmmm isteyen kardeşlerime rabbim nasip eylesin Aminnn...Bu duayı sürekli karnınızı tutup okuyun Maşallah Suphan Allah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah herşey rabbimin sayesindedir deyip dua edin
Fotoda belli oluosa at bakalım canım sılık varsa hamılesndr adet gnnde yıne yap kan ver canımKızlar bende bata 6gün kala yani dün test yaptım sabah idrariyla değil öğleden sonra..Cok silik bir çizgi çıktı..Bat günü tekrar yapıcam 3ay önce kürtajım var o yüzden heyecan şaşkınlık,gerginlik had safhada.
Kesinleşince eşime söylücem çünkü oda kürtaj olayı yüzünden sarsıldı çok heyecanla bekliyor.Ben erken yaptım testi inşallah vardır ve sağlıklıdır
Canım ilk foruma dün yazmıştım telefonumun kamerasının önünde birşey var bulaniklastirdi normal nesneler bile zor seçiliyor o yüzden çekemiyorumFotoda belli oluosa at bakalım canım sılık varsa hamılesndr adet gnnde yıne yap kan ver canım
Hayali var gbi canım inşallah vardrMerhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.
AlEki Görüntüle 2554493
Ben ikisindede silik görüyorum adete 4 gün kala bu siliklikte cikiyor haydi insallah canimMerhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.
AlEki Görüntüle 2554493
Canım ilk foruma dün yazmıştım telefonumun kamerasının önünde birşey var bulaniklastirdi normal nesneler bile zor seçiliyor o yüzden çekemiyorumEşimede söylemeigim için ondan da çekemiyorum...Test hala duruyor aynı şekilde.Bugün.akintimda geldi şuan yine diz ağrısı başladı hafif kasık ağrısıyla..
Aynı benimde böyleydiama ben adet gördümArkadaşlar merhaba, normalde adet sancım 1 ya da 2 gün önce hafif hafif başlardı bu ay 4 5 gündür ağrım var yine hafif, arada çok kısa artıyor ve akıntıyı bazen adet oldum sanıyorum. Bi de sanki hamileyim hissi var belki psikolojik bilmiyorum eşimde öyle hissettiğini söyledi. Normaldede iştahlı biriyim ama şu aralar kilo almaya başladım ve durup durup ağlayasım geliyor sizce hamile olabilir miyim?
Insallah canim yarin sabah tekrarlayip foto atarim.Ben ikisindede silik görüyorum adete 4 gün kala bu siliklikte cikiyor haydi insallah canim
Aynen canım 2 kalbi durarak 1 dış gebelık 1 de kızım var cok şükür.birini 8 haftalık kalbı drdu dığerı 12 yada 15 disanrm ..Amin canım inşallah valla bunda da dış gbelık dıe cok korkuorum yarın kan verecem bakalım.bide pıhtılaşma var bende iğne başlayack doktr hergün
Ben ilk hamileliğimde test yapana kadar hiç bir belirti yaşamadım göğüsler bile 5 haftalıkken doktora gittikten sonra büyümeye başladı aşermelerimde 6. Haftadan sonra başladıKarın ve kasık agrısı olmadan hamıle oldugunu ogrenen varmı
Gözünüz aydin bizim icin de dua edin. Allah im bize de nasip ztsin insEki Görüntüle 2554130 hamileyim gençler ama sevınemıorum henüz kanda120 çıktı cuma tekrar verecem
Canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun..Çok kötü ve zor bir durum yaşayan bilir.Peki sebebi anlaşıldı yada bir hastalığın vs var mıydı?Aynen canım 2 kalbi durarak 1 dış gebelık 1 de kızım var cok şükür.birini 8 haftalık kalbı drdu dığerı 12 yada 15 disanrm ..Amin canım inşallah valla bunda da dış gbelık dıe cok korkuorum yarın kan verecem bakalım.bide pıhtılaşma var bende iğne başlayack doktr hergün
Maalesef müjde yokmuş sinyalleri yanlış almışımCanım adete 9 gun kala c ile başlayan mor ambalajlı erken gebelikte akşam idrarı ile silik gördüm ve ertesi gün kan ile onaylandı adetim şaşmaz tam 9 gün vardi eczacı erken test silikte görsen kesindir git kan ver demisti bilgine hadi insallah hayırlısı ile mujdeni alalim tummmmm isteyen kardeşlerime rabbim nasip eylesin Aminnn...Bu duayı sürekli karnınızı tutup okuyun Maşallah Suphan Allah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah herşey rabbimin sayesindedir deyip dua edin
Okudugum kadariyla adet gunune daha vardi sanirim. Bemim adet gunumden bir gun omce negatif cikmisti erken gebelik testi.adet gunumde ise hamile oldugumu kan testiyle ogrendim. 340 kusurlerseydi hem de.. bazen idrara proteinler gec gecebiliyor, o yuzden kesin yok diye dusunme.Maalesef müjde yokmuş sinyalleri yanlış almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?