- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Sanırım 5 gün gecikmiş oluyorsun canım yanlış hesaplamadıysam benimde çok kafam karışıyor bu hesaplamalarda ama birşey diyeyim bi ay erken olup bir ay geç oldunmu sonrasında bebek diyorlar rahim bebek arar diyorlar belkidr hurafe bilmiyorum .Canım tabikide destek olucaz hepimiz güzel haberlerle mutlu oluyoruz .ama şuda var emin ol hamile olduğunu öğrendikten sonrası daha beter hep evhamlı oluyorsun stresli oluyorsunAslinda bi kac gune kadar aklimda yoktu ama gecikince yine dusunmeye basladim istemsizce sanada sorayim simdi gecen ay 6 da oldum bu ay programa gere 10 da olmam gerekiodu adet döngun 32 35 arasi bn kac gun gecikmis oluorum ?
En cok geciktigim tarih 42 gun oldu bide bu ay 40 gun döngu kafam karisti ya ? Herkez farkli hesaplio . Insallah cnm öle guzl destek oluosunuzki sanki aile gibi cok sewiniorum ts ederm
Aynn tahmin edebiliorum kuzum ya bu ay bos gecicek zaten adet olursam cunku bu rahim filmine giricem ya iliski yasakmis , oyuzden biraz stresim vardi birazda kafam rahatti zaten asilama fln olcam ya doktor elindeyim die sallamiodum. Hayirli saglikli olsun insallah tez zmnda bebegim gelir bnmde.Sanırım 5 gün gecikmiş oluyorsun canım yanlış hesaplamadıysam benimde çok kafam karışıyor bu hesaplamalarda ama birşey diyeyim bi ay erken olup bir ay geç oldunmu sonrasında bebek diyorlar rahim bebek arar diyorlar belkidr hurafe bilmiyorum .Canım tabikide destek olucaz hepimiz güzel haberlerle mutlu oluyoruz .ama şuda var emin ol hamile olduğunu öğrendikten sonrası daha beter hep evhamlı oluyorsun stresli oluyorsunRabbim kimin içi evlat ateşi ile yanıyorsa tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah Banada sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin
Bak bende aşılama deneyeceğim ve en umutsuz olduğum ay geldi meleğim Rabbim sana da hiç beklemediğin anda meleğini vericek ve büyük bir mucizen olucak Rabbim her işini kolaylaştırsın Allah razı olsun sendende canım inşallahAynn tahmin edebiliorum kuzum ya bu ay bos gecicek zaten adet olursam cunku bu rahim filmine giricem ya iliski yasakmis , oyuzden biraz stresim vardi birazda kafam rahatti zaten asilama fln olcam ya doktor elindeyim die sallamiodum. Hayirli saglikli olsun insallah tez zmnda bebegim gelir bnmde.
Rabbim saglikli hayirlu evlat nasip etsin kalbin gibi guzel olsun kuzum hamileligin rahat dogumun kolay olsun insallah
Uzuldugum artik adet olmak degil inan milletin 1 gun gecio test yapio hamile bn gecio gecio herkez umutlanio ve sonunda negatif buna uzuluorum insanlar umutlanio zaman gecio artik umutlanicak bisey bulamio dalga bile oluosun en yakinlarin bile artik pes edip iplemio ve tek kaliorum herkez yasadiginida unutuo kndileride bkledi bn gibi unutuolar bna gelince aa yinemi eda bosa konusma yok diolar adet olcaksin sanki kolaydi bklemek sanki bn istiorum geciksin de soleyim ay icim ne dolmus öle ammaan nys skmayim canini öle iste ya bn herkeze cok iyiyim yumusagim yada tam bir malim kirmak istemiosun destek oluosun bndeyken herkez dusman kesilio ilk vuran en yakinlarin oluo bi insan gizlice aglarmi ya dert ortagim yok yani kardeslerim hep ayni konu dio esin uzulmesin die anlatmiosun annemin kndince sorunu var cok daraldim sana yazinca fark ettim .sBak bende aşılama deneyeceğim ve en umutsuz olduğum ay geldi meleğim Rabbim sana da hiç beklemediğin anda meleğini vericek ve büyük bir mucizen olucak Rabbim her işini kolaylaştırsın Allah razı olsun sendende canım inşallah
Canım benim anlatki rahatlayasın anlatki kafan boşalsın canımı sıkmadın tabikide biraz içini rahatlatabiliyorsam ne mutlu banaUzuldugum artik adet olmak degil inan milletin 1 gun gecio test yapio hamile bn gecio gecio herkez umutlanio ve sonunda negatif buna uzuluorum insanlar umutlanio zaman gecio artik umutlanicak bisey bulamio dalga bile oluosun en yakinlarin bile artik pes edip iplemio ve tek kaliorum herkez yasadiginida unutuo kndileride bkledi bn gibi unutuolar bna gelince aa yinemi eda bosa konusma yok diolar adet olcaksin sanki kolaydi bklemek sanki bn istiorum geciksin de soleyim ay icim ne dolmus öle ammaan nys skmayim canini öle iste ya bn herkeze cok iyiyim yumusagim yada tam bir malim kirmak istemiosun destek oluosun bndeyken herkez dusman kesilio ilk vuran en yakinlarin oluo bi insan gizlice aglarmi ya dert ortagim yok yani kardeslerim hep ayni konu dio esin uzulmesin die anlatmiosun annemin kndince sorunu var cok daraldim sana yazinca fark ettim .s
Soguk algınlıgı (burun,geniz tıkanıklıgı) uzun süren ve farklı belirtisi olmadan hamile oldugunu ögrenenler varmı aramızda?
Iyi oldu iyi bugunku bu konusma bi rahatladim birahatladim aglamaya ihtiyacim varmis kndime geldim biraz denicem kuzum ne kadar buyusekde biz ayniyiz iste iyi ve kotu die bosa denmio ayy nys ts ederm cnm bnm cok saaagol gece gece bu kadar duygusallik yeter hamisleri uzmemek lazimCanım benim anlatki rahatlayasın anlatki kafan boşalsın canımı sıkmadın tabikide biraz içini rahatlatabiliyorsam ne mutlu banaherkes yaşadığını unutur bir zaman sonra sanki hiç yaşamamışlar o anları gibi devam eder ve karşısındakine bahane bulurlar bu dönemde en büyük destekçin eşin olucak başka kimse değil ve kimsenin yanında açma bu konuları ağlama ki güçsüz sanmasınlar bende öyleydim sorduklarında da ben daha gencim geziyorum diyordum ama içimde fırtınalar kopuyordu sadece karşımdakinin çenesini kapatabiliyordum kendimce sende öyle yap belli etme en azından zor ama dene kuzum bak ben en son artık dayanamadım annemle konuşurken ağla ağla içim şişmişti sağolsun oda destekçim oldu ama her zaman onada anlatamadım yine eşim yanımda oldu içimi rahatlattı başka kimseden medet umma bende çok safım salağım hep iyi niyetliyim karşımdakini kendim gibi görürüm ama hep yanılırım kimseyi kırmak istemen ama beni kırarlar bu hayatta senin canından değerli birşey yok bir kere geliyorsun dünyaya ve kimseye ezdirme kendini üzmelerine izin verme seni
Her zaman yazabilirsin canım hiç problem değilIyi oldu iyi bugunku bu konusma bi rahatladim birahatladim aglamaya ihtiyacim varmis kndime geldim biraz denicem kuzum ne kadar buyusekde biz ayniyiz iste iyi ve kotu die bosa denmio ayy nys ts ederm cnm bnm cok saaagol gece gece bu kadar duygusallik yeter hamisleri uzmemek lazim
26 yasindayim , ts ederm cnmsinHer zaman yazabilirsin canım hiç problem değilEvet insan bazen ağlama istediği duyuyor ama fazlası zarar Kaç yaşındaydın bu arada canım rica ederim ne demek yok kız dertleştik birşey olmaz
28 canım bende26 yasindayim , ts ederm cnmsinsen kac yasindaydin .
Herkese hayırlı geceler baktım dertli kardeşler var hemen yazayım dedim üzmeyin kendinizi ne olur ben çok iyi anlıyorum sizi insanlarla mutluluğunu da hüznünü de paylaşsan kimse anlayış göstermiyo ve sonucunda ne hissediceğini düşünmeden kırıp geçiyolar belki bilerek yapmıyolardır belki siz üzüldüğünüz için umutlanmayın diye yapıyolardır ama yaşayan için öyle değil malesef.. allah burada bulunan ve herkesin de duasını kabul etsin sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimin mucizelerinden şüphe olmaz ol der olur ama en önemlisi inanmak dua ederken bile şüpheye düşmemek gerekiyo acaba kabul olur mu diye değil rabbim sen üstünsün dilersen verirsin ben olacağına inanıyorum diyerek belki siz öyle dua ediyosunuzdur ama ben biraz daha içinizi rahatlatmak istediğim için bunları yazdımUzuldugum artik adet olmak degil inan milletin 1 gun gecio test yapio hamile bn gecio gecio herkez umutlanio ve sonunda negatif buna uzuluorum insanlar umutlanio zaman gecio artik umutlanicak bisey bulamio dalga bile oluosun en yakinlarin bile artik pes edip iplemio ve tek kaliorum herkez yasadiginida unutuo kndileride bkledi bn gibi unutuolar bna gelince aa yinemi eda bosa konusma yok diolar adet olcaksin sanki kolaydi bklemek sanki bn istiorum geciksin de soleyim ay icim ne dolmus öle ammaan nys skmayim canini öle iste ya bn herkeze cok iyiyim yumusagim yada tam bir malim kirmak istemiosun destek oluosun bndeyken herkez dusman kesilio ilk vuran en yakinlarin oluo bi insan gizlice aglarmi ya dert ortagim yok yani kardeslerim hep ayni konu dio esin uzulmesin die anlatmiosun annemin kndince sorunu var cok daraldim sana yazinca fark ettim .s
Ts ederim cnm bnm biraz gec gordum ama 2 ayin patlamasini yasadim bugun kndimle uzun zmndir kalmiodum tek basima ii oldu sizlerinde desteyi mutlu etti öle diliorum ki herkez icin ictenlikle inan belki dedigin gibi bn cok yiprattim kndimi oyuzden diolardir cevrem ama iste kiriliosun yinede dusun 1 sene once tek tel beyazim yoktu nasil taktiysam saclarim beyazlarimis kndim sasirdim belki umudum vardir elbet daha kotu durumda insanlar var cogu zmn kizarim kndime onlar napsin die ama bazen patlama noktasi oluo insanin bugun öle bi gundu bnm icin sansima sizlere rastladim iste cok sey yazdim biliorum herkezi belkide yordum ama ii oldu bnm adima ts ederim tekrar rabbim kalplerimize dusmus tum ateslere derman su serpsin insallah kucagimiza saglikli hayirli yawru yolumuzu hayirli eylesin ne diyim bklicez dua edip hayirlisi olsunHerkese hayırlı geceler baktım dertli kardeşler var hemen yazayım dedim üzmeyin kendinizi ne olur ben çok iyi anlıyorum sizi insanlarla mutluluğunu da hüznünü de paylaşsan kimse anlayış göstermiyo ve sonucunda ne hissediceğini düşünmeden kırıp geçiyolar belki bilerek yapmıyolardır belki siz üzüldüğünüz için umutlanmayın diye yapıyolardır ama yaşayan için öyle değil malesef.. allah burada bulunan ve herkesin de duasını kabul etsin sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimin mucizelerinden şüphe olmaz ol der olur ama en önemlisi inanmak dua ederken bile şüpheye düşmemek gerekiyo acaba kabul olur mu diye değil rabbim sen üstünsün dilersen verirsin ben olacağına inanıyorum diyerek belki siz öyle dua ediyosunuzdur ama ben biraz daha içinizi rahatlatmak istediğim için bunları yazdım
Amin canım isteyen herkese nasip etsin allah benim yakın çevremde çok var 10 sene bekleyen 6 sene bekleyen hepsi de aşılama tutmadı kendi kendilerine hamile kaldılar bi de insan kendini rahat bıraktığı zaman daha kolay oluyo herşey ablamın da 3 yıl olmadı ilaçlar falan kullandı kistleri vardı en son kullanmayacam kendi kendine patlasın bebek de olursa olur dedi o ay hamile kaldı ama tabi insan her zaman rahat olamıyo ben ikinci bebeğimi istiyorum çok şükür kızım olmasına rağmen yine de sürekli aklımda acaba oldu mu acaba tuttu mu diye kadınlığın fıtratından olsa gerek inan tüm içtenliğimle söylüyorum inşallah en kısa sürede alırsın bebişinin haberini burdaki herkes inşallahTs ederim cnm bnm biraz gec gordum ama 2 ayin patlamasini yasadim bugun kndimle uzun zmndir kalmiodum tek basima ii oldu sizlerinde desteyi mutlu etti öle diliorum ki herkez icin ictenlikle inan belki dedigin gibi bn cok yiprattim kndimi oyuzden diolardir cevrem ama iste kiriliosun yinede dusun 1 sene once tek tel beyazim yoktu nasil taktiysam saclarim beyazlarimis kndim sasirdim belki umudum vardir elbet daha kotu durumda insanlar var cogu zmn kizarim kndime onlar napsin die ama bazen patlama noktasi oluo insanin bugun öle bi gundu bnm icin sansima sizlere rastladim iste cok sey yazdim biliorum herkezi belkide yordum ama ii oldu bnm adima ts ederim tekrar rabbim kalplerimize dusmus tum ateslere derman su serpsin insallah kucagimiza saglikli hayirli yawru yolumuzu hayirli eylesin ne diyim bklicez dua edip hayirlisi olsun
Aynn dogamizda var merak istek bi kere aklimiza girdimi cikartamioruz olacak o isAmin canım isteyen herkese nasip etsin allah benim yakın çevremde çok var 10 sene bekleyen 6 sene bekleyen hepsi de aşılama tutmadı kendi kendilerine hamile kaldılar bi de insan kendini rahat bıraktığı zaman daha kolay oluyo herşey ablamın da 3 yıl olmadı ilaçlar falan kullandı kistleri vardı en son kullanmayacam kendi kendine patlasın bebek de olursa olur dedi o ay hamile kaldı ama tabi insan her zaman rahat olamıyo ben ikinci bebeğimi istiyorum çok şükür kızım olmasına rağmen yine de sürekli aklımda acaba oldu mu acaba tuttu mu diye kadınlığın fıtratından olsa gerek inan tüm içtenliğimle söylüyorum inşallah en kısa sürede alırsın bebişinin haberini burdaki herkes inşallah
Amin canım hakkında hayırlısı olsun allah sana kolaylık versin inşallah güzel geçer rahim filmiKizlar destekleriniz icin tekrar tesekkur ederim allah razi olsun buyuk ihtimal bugun adet olucam cunku sari ile cok acik pembe leke geldi son zamanlar adetim bu sekilde oluo zaten adet bitsin rahim filmine giricem bir ay iliski yok buda demek oluoki uzun bi sure umutda yok hayalde zaten bnm hayallerim hemrn olmuo artik tek duam bu rahim filminin kolay gecmesi ve rabbim isteyenlere saglikli evlat versin hamilelere kolay saglikli dogum nasip etsin
Bende programa göre hareket ediyorum kendim hiç hesaplamıyorumTs ederm kuzum da bisey sorcam bu adet gecikmesi en son oldugun adettenmi hesaplanio yoksa bu programlar var ya soluo sana su tarih die ona goremi hesapliosunu simdi gecen ay 6 da oldum programa gore 10 olcaktim ama omru boyunca en gec 42 . Döngude adet oldum hep 32 35 arasi adet olmusum ay kafam cok karisti okudukca kafam karisio ? Bide bole bi kisinin yazisini buldum oyuzden gecikmem hangisi bilemedim.
Neden rahim filminden sonra bir ay ilişki yok kiKizlar destekleriniz icin tekrar tesekkur ederim allah razi olsun buyuk ihtimal bugun adet olucam cunku sari ile cok acik pembe leke geldi son zamanlar adetim bu sekilde oluo zaten adet bitsin rahim filmine giricem bir ay iliski yok buda demek oluoki uzun bi sure umutda yok hayalde zaten bnm hayallerim hemrn olmuo artik tek duam bu rahim filminin kolay gecmesi ve rabbim isteyenlere saglikli evlat versin hamilelere kolay saglikli dogum nasip etsin
Radyasyndanmis öle dedi bna bir ay korunmali iliski en az 15 gun dedi nasil oluo bilmiorum zaten kuzum hala adet olmadim bekliorum ts ederim destegin icin bu arada bisey sorucam adet bittigindemi antibiyotik ictin yoksa adet bitimine yakinmi ictin 2 gun önce ic gel dedi sadece bna doktorNeden rahim filminden sonra bir ay ilişki yok kibende çektirmiştim ama doktor çektirdikten sonraki 3 ay bizim için çok önemli demişti bebek daha hızlı tutunuyor ve hamile kalma ihtimali daha yüksek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?