evim biraz uzak merkeze gidip test alamıyorum eşim de şehir dışında birkaç gün daha sabredip sonra yapayım diyorum ama dayanamayacağım bu gidişleÇıkma ihtimali yüksek canın 3 gün kaldıysa adetine
yerleşme kanaması olabilir canım devamı gelmediyse bir test yap bence kan testi yaptırKızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di
Canm ama 24 ağustosta adet olmam lazım degilmi erken degilmi çıkarmı pekiyer
yerleşme kanaması olabilir canım devamı gelmediyse bir test yap bence kan testi yaptır
bence de biraz daha bekle sabırlı olmak lazım ben de sabrediyorum çok uzun zamandır canım. benim hiç olmadı bebek hep regl oldum. doktorum bana da bir sorun olmadığını söyledi valla bekliyorum. yeme içme stres üzüntü sigara alkol çevresel faktörler bu işi çok etkiliyor. hamile kalmak kolay birşey değil biliyorsun. doğal beslenemiyoruz hep bi kaygı stres içindeyiz, şehir yaşamı yoruyor yıpratıyor iş güç aile derken bazı şeyler engel olabiliyor. yemene içmene dikkat et sağlıklı ve doğal beslenmeye çalış stresten elinden geldiğince uzak durmaya bak. zaten daha yeni evliymişsin sorun da yokmuş biraz akışına bırakmak gerek bence. en azından bi kere gebe kalmışsın öyle düşün. tekrar olur yani merak etme. baktın yine uzun zaman geçti yine olmuyor o zaman denersin aşılama veya başka doktor işini. kendini sıkma koşullarını ve bedenini bebişe hazırla. hafif egzersizler yap bence canım.1 bucuk yil oldu evlendim basindan beri cocuk istiyorum bi hamilelik gecerdim onunda 7 haftalikken kalbi durdu aldirdim simdi tekrar istiyorum ama olmuyo doktura gidiyom bütün testlerimi yaptim bi sıkıntım olmadigini beklememi soyluyor dokturum buda beni her ay sitrese sokuyo
hmm doğru çıkmama ihtimali var. erken bir kanama olmuş. birazcık daha bekle gebelik varsa bile çıksın diye. erken yumurtlama yaşamış olabilirsin belki. bi hafta daha bekle öyle yaptır olmadı. 30 gün mü sürüyor döngün ?Canm ama 24 ağustosta adet olmam lazım degilmi erken degilmi çıkarmı peki
peki canım için nasıl rahat edecekseBaska bi doktura bas vurcam asilamayi bende düşünüyorum insallah olur 2 gun sonra gitcem insallah asilama yapar
bi dene istersen bekleyemiyorsan canım burada 4 gün 1 hafta önceden öğrenen bile var ne zaman döllendiğiyle ilgiliBenim adet olmama 3 gün var ama ben test yapsam doğru sonuç alır mıyım. Klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum ilk defa . Doktorun dediği günler denedik bakalım hayırlısı . Test yapayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi. Hiç aklımdan çıkmıyor çok merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye ☺
Evet cnmhmm doğru çıkmama ihtimali var. erken bir kanama olmuş. birazcık daha bekle gebelik varsa bile çıksın diye. erken yumurtlama yaşamış olabilirsin belki. bi hafta daha bekle öyle yaptır olmadı. 30 gün mü sürüyor döngün ?
beb de aynı durumdayımTest almak da zor şimdi ilçede yaşayınca bütün eczaneler tanıdık sonra olur olmaz laf çıkartırlar. İnternetten sipariş vermeyi düşündüm şimdi onun da bana ulaşması 2 3 gün sürer herhalde . O gelene kadar da daha yaklaşmış olur adet. Offf çok merak ediyorum ama
o zaman bekleyeceğiz biraz daha mecburEvet cnm
Kuzum seni korkutmak istemem ama dedigin sey bnm gorumcemde de oldu iki secenek var rabbim korusun ikisinide canli gordum simsiyah ped gordum birincisi dis gebelik ikincisi enfeksyon gorumcem cok dikkatlidir iki kez olmus doktorlar ilkinde dis gebelik demis hemen almislar ikincisinde ise daha gecen gordum pedi gosterdi doktora gitmis enfeksyon mus farkli renklerde olabiliomus bi doktora git nolur nolmaz hayatimda ilk kez gormustum o siyah kani.Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di
Kuzum arkadasda dogru demis bK allah bi daha gostermesin ama sonucda bi kez olmus bnde hic yok bi ihtimalin var senin bazen öle durumlara gelioruzki rabbim kimseye yasatmasin dis gebelik bile olsa olsun en azindan tutuo dielim dioruz ne insanlar var sabirli ol ve bnce bi doktora daha danis belki bi kere oldu die bkletiolardir sonucda bnm hic olmadi .s bilemedim.Baska bi doktura bas vurcam asilamayi bende düşünüyorum insallah olur 2 gun sonra gitcem insallah asilama yapar
Hastanede bi kac bayanla gorusmustum solenen iliski ve asilada da ayni 2 hafta gecimce cikiomus sonuc yinede adetini bklemen en garantisi insallah vardir , nasil oldurahim filmi yaptilar pesinden catlatma ignesi mi verdiler asilamami yaptilar sana ?Benim adet olmama 3 gün var ama ben test yapsam doğru sonuç alır mıyım. Klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum ilk defa . Doktorun dediği günler denedik bakalım hayırlısı . Test yapayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi. Hiç aklımdan çıkmıyor çok merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye ☺
Aynen kuzumo zaman bekleyeceğiz biraz daha mecbur
ogrenmeden 1 2 gun once ara ara bulandi sadecehanımlar
gebelik tecrübesi yaşamış olanlarınıza bir sorum olacak, gebelikte ilk bulantınız nasıl oldu ? bulantı başlayıp devam mı etti yoksa kesik kesik bulanıp geçerek mi ilerledi ?
yani bir anda bulantı hissettiniz ve hep sürdü mü yoksa bir bulanıp bir geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?