Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende tesetturluyum 2 parca fazla kumaş koyuyorlar diyefoyati ekliyorlarda ekliyorlar . Tunikler lc waikide 80den başlıyor güzel şeyler var bulabilirsin ben eşimin işi gereği hatay arsuzda yaşıyorum ve burda imkanı yok tesettüre dair hiçbirşey bulamazsın ilk evlenip geldiğimde toplu iğne sordum eşarbı takmak için adam one dedi bana. Her zaman ıskenderuna gitmeye vaktim olmuyor avmler çok pahalı bende sefa merveden sipariş veriyorum alacaklarımı ve aklınızda bulunsun kızlar internet sitelerinde lc waikide özellikle bedeninizi tam olarak biliyorsanız internet sitesinden sipariş verin orda daha ucuz oluyor baya hemde. Defactonun internet sitesinde açıklar için kısa tulumlar var tunik yapıp giyebilirsin

Günaydın kızlar.bu sabah test yaptım.dün sabah çok silik vardı.şimdi sıfır.sanırım bu iş olmadı bu ay...üstteki dün,alttaki bugün.yapmayacağım artık gerek yok.üzüldüm yine de.dün baya heveslendırdı

Eklentiler

• 91D135E1-4925-4CA3-893F-48C7008D3B0F.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 69
  • E76D7A3D-66DE-46AD-ACFB-6DF3D9F2F1EC.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 79
Sıkma canını, benimde 2gündür gaptıklarım silik çıkmıştı, bugün sabah yaptım bembeyazkimyasal geçirdiğim aydada böyle olmuştu 6ve 4gün kala testte silikti, kan verdim 5.4tü,ertesi gün 0.0a düşmüş değer ogünde test yaptım bembeyazdı,, acaba diyorum buaydamı kimyasaldı acaba, yaa diyolar zaten adet geçmeden test yapmayın yanıltıcı oluyo diye ama dayanamıyoruz işte, ben sonuca hazırlıklıyım moral bozmıycam buayda olmazsa bidahaki aya diycem, Allahtan ümit kesilmez sende üzme sakın kendini

Sendendir razı olsun kuzum böyle zamanlarda içimiz daralıyor ama herkese anlatamıyoruz ablamıza annemize ama burda hep içimizi döküyoruz birbirimize
Gerçekten oyle çünkü anlamıyorlar aman olur diyorlar
Sendendir razı olsun kuzum böyle zamanlarda içimiz daralıyor ama herkese anlatamıyoruz ablamıza annemize ama burda hep içimizi döküyoruz birbirimize
Evet bizde burda aile olduk iyi ki varsınız

Canım bence o aynı testi bide aydınlıkta çek sanki ben görüyor gibi oldum

Herkese hayırlı cumalar. Fikrinizi almak istiyorum. 5 yıllık evliyim artık bebek istiyoruz. Daha önce de çalışmalarımız oldu ama pek üstünde durmadık. Geçen sene bir kaybım oldu. Bebeğimin kalbi durdu. Kimyasal düşük de yaşadım.. Geçen ay Dr a gittim. Adetim in 3.günü ama vajinal muayene yapmadı. Lh tsh e2 hormonun da bakılmadı. Hepsine anlattım. 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Adetin 10.12.14 ve 16 günleri ilişki dedi. Uyguluyoruz da. Ama kan sulandırıcı ilaç alsam mı 2 defa aldım aslında ecopirin isimli. Yanlış mı bilmiyorum. Pıhtılaşma olmadın istiyorum. Düşünceleriniz nedir yazarsanız çok sevinirim

Canım merhaba öncelikle Allah ne isteğin varsa geeçekleştirsin inşallah. Uzaktan bir akrabam vardı çok seneler uğraştı gitmediği doktor kalmamıstı. 7 sene boyunca cocukları olmadı en son bir doktor ona bebe aspirini verdi . Sadece bebe aspirini. Ve o ay hamile kaldı. Çok fazla detay bilmiyorum ama belki bir fikrin olur diye yazmak istedim

Bende bu ay klomen içtim 5 gün ve yumurta takibim yapıldı. Dr 4 tane catlamaya hazır yumurtam oldugunu söyledi . Ve çatlatma iğnesi vurdu . Dördüz bile olabilir dedi. İnşallah bu ay güxel sonuclar alırız

Çok teşekkür ederim rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah. Rabbim hayırlısını versin. Aklımda olsun çok teşekkür ederim.

Bende bu ay klomen içtim 5 gün ve yumurta takibim yapıldı. Dr 4 tane catlamaya hazır yumurtam oldugunu söyledi . Ve çatlatma iğnesi vurdu . Dördüz bile olabilir dedi. İnşallah bu ay güxel sonuclar alırız
Amin inşallah her şeyin hayırlısı

Yarın olsun hayır olsun inşallah canım vardır bir hayır diyelim
Kızlar sabah ilk idrarla yaptığım çok çok silik çizgi akşam yeni testte yok...tertemiz test...bu olabilir mi?
days Comfort early test yanılttı arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuç kısmında <0,100 yazıyor
Biraz önce kırmızıları gördüm ben nasip değilmiş bu ayda demek ki

kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum
bu ay kırmızıları gören ekibiz hepberaber
ama ne yapıyoruz umutlarımı bitmiyor ve diğer aylar devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…