Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar lütfen yardımcı olun günlerdir içim içimi yiyor bitiriyor. Ayın 17'sinde yani yani reglimin bitişinden 2 gün sonra ilişkide bulundum. Aslında tam olarak şöyle oldu, prezervatifi takılıydı partnerimin ve hafif zorladı sadece girmediğinde bıraktık, ben yine de çok takıntılı olduğum için Ella adlı ertesi gün hapını kullandım belki zevk suyu bulaşmıştır korkusuyla. Almamın üstünden 8 gün geçmesine rağmen kasık ağrım var, arada çok çok hafif farklı renklerde akıntım oluyor (kesinlikle pembe veya kırmızı değil çok çok az beyaz veya çok az sarımsı kahverengimsi) . Mide bulantısı yaşıyorum. İlişki denemesinin olduğu gün yağmurda dışarı çıkmıştım ve ertesi gün çok hasta oldum. Yani yaklaşık 8 gündür de aynı zamanda hastayım. Çok sık lavaboya gidiyor ve su içiyorum. Doktora gittim şurup ve hap verdi. Baş ağrısı da yaşıyorum. Arkadaşlar yalvarırım yanıt verin ben anksiyete bozukluğu hastasıyım hamile miyimdir çok stresliyim. Yoksa yalancı gebelik mi yaşıyorum lütfen yanıt verin niçin böyle yalavırırım yanıt yazın

Kızlar suan 16 günlük hamileyim sanırım 2 gün gecti adetim den .. simdi size belirtileri sayıcam .. 10 gündür koyı sarı akıntım cok vardı baya baya camasıra geçtiğini hissediyordum ve kasık ağrım vardı arada .. bide vajinal sızım oluyodu içerde .. yumurtlama günüm 10 temmuz . 14 gün test negatifti ama bugun yani 16. gün silik çizgi cıktı yarın da kan testi vericem .. darısı hepinize inşallahh

Eklentiler

• Screenshot_20190725-191829_Instagram.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun canim hamılelık var gıbı duruyor benım de 3 gun once böyleydi daha adetıme 2 gun var ve 2 gun önce degerım 80 cıktı inş saglıkla ilerler hamılelıgın ve hamılelıgım

Hayırlı olsun canim hamılelık var gıbı duruyor benım de 3 gun once böyleydi daha adetıme 2 gun var ve 2 gun önce degerım 80 cıktı inş saglıkla ilerler hamılelıgın ve hamılelıgım
İnşallah canım peki belirtin var mıydı hiçç .. ay inşallahh bosa cıkmaz bizim ki canım. .

Öncelikle sakin ol canım.. ben evliyim korunmasız ilişki yaşarken afedersin boşalma gerçekleşti. Ben de elle almıştım çünkü istemiyordum daha sonra kanamalar, göğüs hassasiyeti baş ağtısı mide bulantısı kasıklatıö ağrıyor bi yandan eyvah hamileyim demiştim ama öyle olmadı tabi, üstelik bir hafta erken adet olmuştum.. hapın yan etkilerini yaşamışsın canım

Şimdi de çocuk istiyoruz olmuyor hala ha deyince çocuk olmuyor artık için rahat olsun

Şimdi de çocuk istiyoruz olmuyor hala ha deyince çocuk olmuyor artık için rahat olsun

Yanıt verdiğiniz için çok teşekkürler peki benim yan etkiler biraz daha uzun sürmedi mi sizce, bir de acaba üşütmenin de etkileriyle karışık mı yaşıyorum hapın yan etkilerini. Hani sık idrara çıkma vs..

OTE="Gizemmm76, post: 60659854, member: 934759"]
İnşallah canım peki belirtin var mıydı hiçç .. ay inşallahh bosa cıkmaz bizim ki canım. .
[/QUOTE]
Pek belırtım yok cnm hala da yok inşallah canım

Canı
m diyorum ya adet olana kadar hamileyim sanıyordum benimde uzun sürdü, ama eğer içim rahat etsin istiyorsan kan testi yaptır sağlık ocağında

Canı

m diyorum ya adet olana kadar hamileyim sanıyordum benimde uzun sürdü, ama eğer içim rahat etsin istiyorsan kan testi yaptır sağlık ocağında

Penetrasyon yaşanmadı yazdığım gibi ama işte tamamen evhamdan, şimdi benim hamile kalmış olma olasılığım yok değil mi, yalancı hamilelik gibi belirtiler yaşıyorum kendi kendime galiba valla

Penetrasyon yaşanmadı yazdığım gibi ama işte tamamen evhamdan, şimdi benim hamile kalmış olma olasılığım yok değil mi, yalancı hamilelik gibi belirtiler yaşıyorum kendi kendime galiba valla
Yok yok başka arkadaşlar da yorum yazar şimdi hemen belirtileryaşanmıyormuş hamilelikte zaten çok okudum burada 4,5 haftalık olunca anlaşılıyormuş yani daha kaç gün olmuş zaten ilacı içeli evham yapma rahat ol:)

Kızlar merhaba bir sorum olacak eşimde sperm hareketi çok yavaş değil biraz yavaş dedi doktor proxeed plus verdi banada folik asit kullan dedi ovğlasyon testi kullanıyorum 20si yumurtladım 24ü oturur vaziyetteyken birşey almak için uzandım sol kasığım battı ahladım yani bu kist falan olduğundan mı acaba yoksa belirtimi bu kadar erken olmaz değil mi belirti

Nasıl yani şimdi hamile olsam da anlayamaz mıyım vallahi daha da stres oldum. İlacı da ilişkiden 15-20 dakika sonra almıştım gerçi de

Çok kafam karıştı kusura bakmayın sizi de çok meşgul ettim mesajlarla ama tek bir yanıta ihtiyacım var hamile değilim değil mi bu yaşadıklarımın bir kısmı psikolojik
Hamile değilsin ve ilacın yan etkilerini yaşıyorsun kasma kendini daha fazla adetin gecikmesin o zaman daha çok evham yaparsın.. psikolojik olarak gerilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…