- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Evet canım anlayabiliyorum gerçekten insan yoruluyor negatif görmekten ama Rabbim nasip edecektir inşallahCanım haklisin.sabretmeye çalışıyorum negatif çıkar üzülürüm diye . Eğer başarabilirsem cumartesi yapicam test . Belkide adet belirtileridir diye ..
Her seyin ortasi makuldurselam kızlaaaar napıyosunuz bakalım
bata iki programda farklı gösterse de ikisinin ortalaması olarak 7 gün kaldı
çünkü birinde 8 diğerinde 6 gösteriyor
hissettiğim tek şey hafif bir göğüs ağrısıHer seyin ortasi makuldurvar mi biseyler
adetiniz ne zamandı, kaç gün gecikti?hissettiğim tek şey hafif bir göğüs ağrısı
başkacıkta bir nane yok
asıl sen ne yaptın kuzum yaa anlat
Benımde 7 kaldı hıc bır belırtım yokselam kızlaaaar napıyosunuz bakalım
canım gecikmediadetiniz ne zamandı, kaç gün gecikti?
aslında belirti olmaması normalBenımde 7 kaldı hıc bır belırtım yok
inş olur bebeğin cnm, allah gönlüne göre versin... benim de 2 gün gecikti adetim, test yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkacak diye, eşim de pazartesiye kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyor, bebekten başka şey düşünemez oldum.canım gecikmedi
daha 7 günüm var
Hadi kuzum inşallah senden de alıcaz güzel müjdeli haberler bir an önce Rabbim nasip etsin inşallahselam kızlaaaar napıyosunuz bakalım
merhaba,inş olur bebeğin cnm, allah gönlüne göre versin... benim de 2 gün gecikti adetim, test yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkacak diye, eşim de pazartesiye kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyor, bebekten başka şey düşünemez oldum.
her zaman adet gecikmesi yaşıyorsan, yine aynısı olabilir. ama en doğrusu kan testi yaptırman gerekli. troid önemli, mutlaka baktır tabiiki, sadece gebelik için birçok şeyi etkiler troid. çok üzüldüm canım ilk bebeğin için, inş en kısa sürede gebe kalır, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. allah herkesin gönlüne göre versin.merhaba,
benimde 13 gün geçikti 7 liralık testlerden aldım negatif cıktı sonucum gogsumde ve karnımda sıslık var karnım cok sert son 2 aydır hep sarkıyor ama ilk defa bu sefer bu kadar uzun sürdü..
iltihaplanma problemım vardı gecen ay temizlendim ilaç iğne ve fitil sayesinde yumurtalıklarıma baktırmıstım hiç bir problem yok dedı acaba tiroidlerime mi baktırmalıyım _?
bundan 7 ay önce de ilk bebeğimi 8 hafta 3 günlükken kayıp ettim..
amin amin inşallah çok teşekkür ederim.. triodle ilgili bir şey var mı yok mu bilmiyorum belirtilerine baktım stres dısında ki belirtileri taşımıyorum ama bilmiyorum acaba diyorum ben net olayım diyorum zaten 5 aydır korunmuyoruz cok ıstıyorum Allah nasip ederse :) isteyen herkese nasip etsin beni de içinden ayırmasın ..her zaman adet gecikmesi yaşıyorsan, yine aynısı olabilir. ama en doğrusu kan testi yaptırman gerekli. troid önemli, mutlaka baktır tabiiki, sadece gebelik için birçok şeyi etkiler troid. çok üzüldüm canım ilk bebeğin için, inş en kısa sürede gebe kalır, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. allah herkesin gönlüne göre versin.
aslında korkunu çok iyi anlıyoruminş olur bebeğin cnm, allah gönlüne göre versin... benim de 2 gün gecikti adetim, test yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkacak diye, eşim de pazartesiye kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyor, bebekten başka şey düşünemez oldum.
cnm 24 haziranda ilk adet günümdü. 12 temmuzda amip olduk eşimle yediğimiz birşeyden dolayı. 1 haftam hastanede geçti ve 12 temmuzda beta hcg test yaptırmıştım 20,3 çıkmıştı. 15 temmuzda yaptırdım 1,5 çıktı yani gebe değildim ki daha erkendi sanırım test için ama ilaç verecekleri için ne olur olmaz diye yaptırmıştım. şu anda da sık idrara çıkıyorum, göğüslerim ve uçları ağrıyor, ama şişlik yok gibi. günde 2 kez falan da yumurta akı akıntım var. birazda uyku hali var gibi ama psikolojik de olabilir. anlayamadım.aslında korkunu çok iyi anlıyorum
ama bazen Allah korusun kimyasal oluyor anlamadan geçiyor
insan en azından hamile kalabildiğini anlıyor öyle
bende senin gibi yapmadım hiç test 3 aydır günüm geçene kadar
ama bu ay 3-4 kala başlayacağım
en azından ona göre hareket ederiz
varmı belirtin canım?
7 aydır cocuk istiyoruz, daha öncelerde de birkaç gün gecikti test yaptım hep negatif çıktı arkasından da adet oldum. bu sefer kimseye birşey de söyleyemiyorum aynı olur diye ama bir yandan da umutlanıyorum. ayy ne zor şeymiş... allah yardımcımız olsuncnm 24 haziranda ilk adet günümdü. 12 temmuzda amip olduk eşimle yediğimiz birşeyden dolayı. 1 haftam hastanede geçti ve 12 temmuzda beta hcg test yaptırmıştım 20,3 çıkmıştı. 15 temmuzda yaptırdım 1,5 çıktı yani gebe değildim ki daha erkendi sanırım test için ama ilaç verecekleri için ne olur olmaz diye yaptırmıştım. şu anda da sık idrara çıkıyorum, göğüslerim ve uçları ağrıyor, ama şişlik yok gibi. günde 2 kez falan da yumurta akı akıntım var. birazda uyku hali var gibi ama psikolojik de olabilir. anlayamadım.
kişiye göre değişiyor sanırım. inan herkes ayrı birşet dediği için, yorum yapamıyorum maalesef. ama dediğin gibi bende kendimde belirtiler arıyorum. psikolojik birazdaMrb hanımlar. Ben şubat ayında 6+4te düşük yaptım. Tedaviyle olmuştu bebeğim. Mayısta hamile olduğumu öğrendim tekrar. O da kimyasal gebelik olarak sonlandı. Bu ay ovülasyon testiyle takip ettim. 21inde pik oldu ovülasyon. Ben belirti arıyorum sanırım kendimde. Felaket uyku düşkünlüğü başladı 3 4 gündür. Boş kaldığım vakit uyuyorum. Uyku denince bile bi esneme geliyor. İlk gebeliğimdede hep uyumuştum. Bu kadar erken belirti olabilir mi?
çok üzüldüm inş bu sefer sağlıkla kucagına alırsın bebeğini. bu arada ne tedavisi görmüştün?Mrb hanımlar. Ben şubat ayında 6+4te düşük yaptım. Tedaviyle olmuştu bebeğim. Mayısta hamile olduğumu öğrendim tekrar. O da kimyasal gebelik olarak sonlandı. Bu ay ovülasyon testiyle takip ettim. 21inde pik oldu ovülasyon. Ben belirti arıyorum sanırım kendimde. Felaket uyku düşkünlüğü başladı 3 4 gündür. Boş kaldığım vakit uyuyorum. Uyku denince bile bi esneme geliyor. İlk gebeliğimdede hep uyumuştum. Bu kadar erken belirti olabilir mi?
Inşallah canım ya heyecanla bekliyorumCanımevet olmasa testte hiç çıkmaz ama bence daha çok erken biraz daha bekle gün olarak o zaman yaparsın inşallah meleğin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?