Amin canm inşallahBendede hiç bir şey yok daha küçük benimki ama insan ister istemez bi sıkıntı mı var diye düşünmüyorda değil Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
İnşallah kuzum ya yoktur inşallah ama insan şüpheleniyor genede işteAmin canm inşallah11 haftalık olana kadar göğüslerim çok ağrıdı bi anda kesildi ağrısı çok tedirgin olmuştum o zaman çok şükür Bi sorun yokmuş inşallah seninde böyle ilerler canm
CAnımmm çok sevindim yaaÇok şükür bebeğimi gördüm canım kalp atışıda var dedi doktorum bayramdan sonra dinlicez
Allah razı olsun canım benimCAnımmm çok sevindim yaa
Ama benim içim rahattı , sende rahat ol kuzumm
Hadi hayırlı olsun çok sevindimAllah razı olsun canım benim
canım herhangi bir belirtin var mıydı.İyi günler bugün muayene oldum son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Kese göründü ancak embriyo görünmedi doktor haftaya bir daha gel dedi sizlerde ne zaman görünmüştü embriyo acaba?
Ben 6+2 dün gördüm canım dahaİyi günler bugün muayene oldum son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Kese göründü ancak embriyo görünmedi doktor haftaya bir daha gel dedi sizlerde ne zaman görünmüştü embriyo acaba?
6 haftanda görürsün canımİyi günler bugün muayene oldum son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Kese göründü ancak embriyo görünmedi doktor haftaya bir daha gel dedi sizlerde ne zaman görünmüştü embriyo acaba?
Canım dırek test yap ya da kan ver belkı hamilesinKızlar bana da bi yorum yapsanizadetim 3 gün gecikti normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı ağrımadı bu ay adet günümde ağrımaya başladılar elleyince açıyor. Akintim var ama çok değil kasiklarima bazen ağrı oluyor hafif geçiyor. Bu göğüsler beni şüphelendirdi bu sefer adet gecikmesinden sonra ağrımaya başladığı için.Acaba diyorum benim gibi oluo hamile kalan varmi. Test yapmaya korkuyorum negatif olucak diye.
Ay canım inşallah . Normalde 25 gun de bir adet oluyorum bugun 27.gün oldu. 2 senedir olmuyor bir kızım var diye pek önemsemedim 2 senedir . Bu aralar çok istiyorum.sende yeni hamilesin. Belirtilerin nelerdi acaba adet belirtileri yaşadın mı benim gibi ve ne zaman yaşadın olduysa..Canım dırek test yap ya da kan ver belkı hamilesin
Ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu canım ama inanır mısın su an gözle görülür bir belirtim yok zaten adete daha 3 gun var adetten 5 gun önce öğrendim inşallah degerım artarak devam ederAy canım inşallah . Normalde 25 gun de bir adet oluyorum bugun 27.gün oldu. 2 senedir olmuyor bir kızım var diye pek önemsemedim 2 senedir . Bu aralar çok istiyorum.sende yeni hamilesin. Belirtilerin nelerdi acaba adet belirtileri yaşadın mı benim gibi ve ne zaman yaşadın olduysa..
Canım evet söylediklerin belirti ama herkesin belirtileri farklı oluyor en azından varmı yokmu onu bilir rahatlarsın test yapman en doğrusu biz ne desek yanlış olur hayırlısı olsun inşallah meleğin gelmiştirKızlar bana da bi yorum yapsanizadetim 3 gün gecikti normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı ağrımadı bu ay adet günümde ağrımaya başladılar elleyince açıyor. Akintim var ama çok değil kasiklarima bazen ağrı oluyor hafif geçiyor. Bu göğüsler beni şüphelendirdi bu sefer adet gecikmesinden sonra ağrımaya başladığı için.Acaba diyorum benim gibi oluo hamile kalan varmi. Test yapmaya korkuyorum negatif olucak diye.
Canımevet olmasa testte hiç çıkmaz ama bence daha çok erken biraz daha bekle gün olarak o zaman yaparsın inşallah meleğin gelmiştirKızlar bata 7 gün var dün gece test yaptım 5 10 dakika bekleyip çıkmayınca attım sabah merak edip baktım cok silik çizgi çıkmış ilk 10 dakikada çıkmadığı için pek dikkate almadım ama varmı aranızda bu şekilde olup hamile olan birde bata 7 gün varken kan testi yaptirsam çıkar mı ?
Canım haklisin.sabretmeye çalışıyorum negatif çıkar üzülürüm diye . Eğer başarabilirsem cumartesi yapicam test . Belkide adet belirtileridir diye ..Canım evet söylediklerin belirti ama herkesin belirtileri farklı oluyor en azından varmı yokmu onu bilir rahatlarsın test yapman en doğrusu biz ne desek yanlış olur hayırlısı olsun inşallah meleğin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?