Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar size bir sorum var. Dupaston kullandıktan kaç gün sonra adet olunur. adet olunmazsa hamilelik var denilebilir mi

yaa olsun kuzum üzülme
belki geç döllenmedir biliyorsun çok örnek var öyle
Insllh oyledir. Uzulmuorm cnm . Olacagi varsa olur elimden ne gelir ki. Netten yerlesme kanamalarina baktm ayni bnmki gibu beklicm mecbur artk. Kisa surrse boyle tekrr yapicm test

Evet canm farklı biliyorum senin drun öyle diyince Bi muallakta kaldım bendemi sorun var diye kıpırdama olmasa hamile değilim dicem hiç belirtim yok akıntı dışında çok şükür
Bendede hiç bir şey yok daha küçük benimki ama insan ister istemez bi sıkıntı mı var diye düşünmüyorda değil Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Evet canm farklı biliyorum senin drun öyle diyince Bi muallakta kaldım bendemi sorun var diye kıpırdama olmasa hamile değilim dicem hiç belirtim yok akıntı dışında çok şükür

Benim tanıdığım herkes hamileliği rahat geçirmiş. Annem de dahil ama ben ölücem sanıyorum tövbesstağfur bebek iyi olsun da ben o bulantıyı da kusmayı da çekerim razıyım.

O ihtimali vermemek çok zor

Kuzum ramazanda oruç tuttum ve günüm geçtiği halde test yapmadan oruç tutmaya devam ettim. Bütün oruçları tuttum. Rabbim nasip edecekse hiçbir şey ona zarar vermez. Ben ihtimal vermedim ama gebe çıktım. Benim ki artık pes etmekti. Bıkmıştım. Rabbime emanetim dedim ve o ay oldu.

Hayırlı olsun canım Rabbim saglıcaklada kucagına almayı nasıp etsın en ıyısını yapmışsın

Benim tanıdığım herkes hamileliği rahat geçirmiş. Annem de dahil ama ben ölücem sanıyorum tövbesstağfur bebek iyi olsun da ben o bulantıyı da kusmayı da çekerim razıyım.
Allah korusun canmher hamilelik bir olmuyo kızımda çok olmasa bulantı vardı özellikle sabahları ama bunda başlarda hafif oldu sonra geçti sadece her tuvalet kokuyo bana 2 ay önce çıldırma derecesine geldim tuvalete giremiyorum çok şükür oda hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…